BMW electric

Miercuri, 10 Aprilie | Economic

BMW desface șampania: 1 milion de mașini electrice vândute

BMW a anunțat oficial că a atins borna de un milion de mașini electrice vândute de la momentul lansării modelului i3, primul model electric de serie al mărcii. Totodată, grupul bavarez a anunțat o creștere a vânzărilor la nivel mondial în primul trimestru.
Marti, 09 Aprilie | Industrie

BMW anunță un parteneriat cu Rimac pentru dezvoltarea viitoarelor mașini electrice

Grupul BMW a anunțat oficial că a încheiat un parteneriat pe termen lung cu Rimac Technology, divizia de dezvoltare și producție a bateriilor și propulsoarelor pentru mașinile electrice ale Grupului Rimac. Cele două grupuri vor colabora pentru a dezvolta împreună viitoare propulsoare și baterii.
Joi, 21 Martie | Masini electrice si hibride

Viitoarele modele electrice BMW vor avea încărcare bidirecțională

Viitoarele modele BMW din familia de electrice Neue Klasse vor avea încărcare bidirecțională, a confirmat marca germană. Primul model de serie din noua familie de modele va fi lansat în 2025.
Joi, 11 Ianuarie | Masini electrice si hibride

BMW va construi numai mașini electrice la uzina de la München din 2027

BMW a anunțat oficial că va construi doar mașini electrice la uzina de la München începând din 2027. Tot acolo va fi produsă și viitoarea generație de modele electrice Neue Klasse.
Sambata, 02 Septembrie 2023 | Modele noi

OFICIAL: Acesta este BMW Neue Klasse, conceptul care anunță designul viitorului model produs în Ungaria

În cadrul unui eveniment desfășurat la Munchen, chiar înainte de salonul care va începe în 4 septembrie, BMW a dezvăluit conceptul Neue Klasse, o privire asupra viitorului său design și asupra unui viitor model produs în Ungaria.
Marti, 02 Mai 2023 | Masini electrice si hibride

OFICIAL: Producția electricului BMW iX2 va începe la finalul anului

BMW a confirmat oficial planurile sale de producție pentru viitorul său model electric iX2. Producția viitoarei versiuni electrice a lui X2 va începe la finalul lui 2023, iar aceasta va fi construită la aceeași uzină cu iX1.
Luni, 20 Martie 2023 | Modele noi

Noutăți BMW în 2023: versiune de performanță pentru i7 și un model M „foarte special”

BMW a anunțat câteva dintre noutățile pe care le pregătește pentru acest an cu ocazia Concursului de Eleganță din Villa d’Este. În cadrul evenimentului, bavarezii vor prezenta versiunea de performanță i7 M70, alături de un nou model M cu două locuri, descris de BMW ca fiind „foarte special”.
Luni, 06 Februarie 2023 | Industrie

Viitoarele modele electrice BMW Neue Klasse vor fi construite în Ungaria și Mexic

BMW a anunțat oficial că viitoarele modele electrice din seria Neue Klasse vor fi construite în Ungaria și Mexic, din 2025. Totodată, bavarezii anunță și o investiție semnificativă pentru extinderea uzinei din statul nord-american.
Marti, 05 Aprilie 2022 | Oameni si masini

Un exemplar BMW 3.0 CSL clasic, transformat în mașină electrică. Motor Tesla de 450 de cai putere

Un exemplar clasic BMW 3.0 CSL din Marea Britanie a fost transformat într-un automobil electric. Mașina, care fusese abandonată, a fost restaurată, iar în locul motorului original a fost montat un motor electric Tesla de 450 de cai putere.
Joi, 26 August 2021 | Masini electrice si hibride

BMW Seria 7 și Seria 5 vor primi versiuni pur electrice până în 2023

Potrivit celor mai recente informații, constructorul bavarez de automobile va lansa patru modele electrice în următorii doi ani. Printre ele se vor număra si versiunile cu zero emisii ale actualelor Seria 7 și Seria 5.
Sambata, 03 Aprilie 2021 | Masini electrice si hibride

BMW iX ar putea primi o versiune de top cu 560 de cai putere

BMW pregătește o versiune cu 560 de cai putere pentru SUV-ul electric iX, care ar putea fi lansată cel târziu în 2023, potrivit unor informații neoficiale.
Vineri, 22 Ianuarie 2021 | Modele noi

BMW prezintă imagini noi cu prototipul i4: modelul electric va fi lansat în acest an

BMW a publicat imagini noi cu i4, prototipul unui sedan 100% electric care va fi lansat în lunile următoare. Noul model va dezvolta 530 de cai putere și va oferi o autonomie de până la 600 de kilometri.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 03 Martie 2020 | Concepte

BMW a prezentat noul Concept i4: 530 CP și autonomie de până la 600 de kilometri. Versiunea de serie va fi produsă începând cu 2021

BMW a publicat primele fotografii și informații referitoare la Concept i4. Prototipul electric va sta la baza viitorului BMW i4, un Gran Coupe cu 530 de cai putere și autonomie de până la 600 de kilometri.
Joi, 27 Iunie 2019 | Industrie

Estimările BMW pentru motoarele cu combustie internă din ofertă: unitățile diesel rămân în gamă încă 20 de ani, cele pe benzină vor rezista până în 2050

Deși constructorii auto își direcționează mare parte din investiții către dezvoltarea modelelor electrice, versiunile cu motoare cu combustie internă mai au un cuvânt de spus. Conform oficialilor BMW, unitățile diesel din oferta nemților vor rămâne în gamă pentru încă 20 de ani, în timp ce motoarele pe benzină nu vor dispărea în următorii 30 de ani.
Miercuri, 26 Iunie 2019 | Masini electrice si hibride

Electrificare în gama M: versiuni plug-in hybrid în următorii ani și variante 100% electrice după 2025

În viitorul apropiat, fanii modelelor M vor face cunoștință și cu versiuni echipate cu sisteme de propulsie plug-in hybrid. Reprezentanții diviziei de performanță spun că electrificarea totală ar putea veni după anul 2025.
Sambata, 08 Iunie 2019 | ElectricRomania

#ElectricRomânia: BMW i3 se prezintă

BMW i3 a inaugurat o gamă cu totul nouă pentru germani și a reușit să atingă un număr de 150.000 de clienți în doar șase ani de la debut. Prin urmare, nu putea lipsi din turul nostru cu mașini electrice.
Joi, 31 Ianuarie 2019 | Intern

Preferințele clienților BMW din România în 2018: 76% au ales motorizări diesel, iar SUV-ul X1 este cel mai bine vândut model al mărcii

Aproape 76% dintre clienții care au cumpărat un BMW în România în 2018 au ales o motorizare diesel, în timp ce peste 57% dintre aceștia au optat pentru un SUV. În premieră, X1 a devenit cel mai bine vândut model BMW în România.
Marti, 19 Decembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Grupul BMW și-a îndeplinit promisiunea: în 2017 au fost livrate 100.000 de automobile electrice și hibride

De la 1 ianuarie 2017 și până astăzi, grupul BMW a livrat 100.000 de vehicule electrificate. Astfel, nemții își ating ținta stabilită și anunțată la începutul acestui an. Evenimentul a fost marcat de un moment special desfășurat la sediul central din Munchen.
Joi, 03 August 2017 | Industrie

BMW lansează un "program Rabla" propriu la nivel european: până la 2000 de euro bonus la achiziția unei mașini noi cu emisii reduse

Dacă ai o mașină care se ridică la standardele de emisii Euro 4 sau mai puțin, BMW îți oferă până la 2000 de euro reducere pentru achiziția unora dintre modelele gamei sale.
Miercuri, 26 Iulie 2017 | Masini electrice si hibride

BMW aprinde lumina: primul Mini electric vine în 2019, urmat de un BMW X3 electric în 2020

BMW a publicat lista completă a lansărilor sale electrice și hibride programate în următorii patru ani. Primul pe listă va fi BMW i8 Roadster hibrid, urmat de versiunile electrice ale lui Mini cu 3 uși și BMW X3.

Tag-uri similare

BMW Seria 1, BMW electric, BMW Seria 1 Coupe, ActivE, BMW ActiveE Concept, concept electric BMW, Seria 1 Coupe electric
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru