BMW i3

Joi, 30 Iunie 2022 | Industrie

SURSE: Succesorul electric al lui BMW Seria 3 va fi produs în Ungaria și în Mexic din 2027

Potrivit publicației Bimmerpost, viitorul BMW i3, succesorul electric al lui Seria 3, va fi produs în Ungaria și în Mexic, începând din 2027. Modelul destinat pieței europene va fi produs la uzina din Debrecen, iar cel pentru piața nord-americană ar urma să fie produs la uzina din San Luis Potosi.
Duminica, 12 Decembrie 2021 | Modele noi

FOTOSPION: BMW i3 se reinventează în China. Este o versiune electrică a lui Seria 3

Câteva fotografii neoficiale cu noul BMW i3 pentru piața auto din China au fost publicate pe internet. Deși împărtășește numele cu modelul electric de oraș, acest i3 pare a fi o versiune electrică a sedanului de clasă medie Seria 3.
Joi, 11 Noiembrie 2021 | General

Trupa Coldplay va folosi baterii reciclate de la BMW i3 în următorul turneu mondial

Trupa Coldplay va susține un turneu mondial în parteneriat cu BMW. Aceștia vor folosi baterii reciclate de pe modelul i3 ca sursă de alimentare. Este primul turneu care va folosi surse de energie regenerabile.
Marti, 20 Octombrie 2020 | Industrie

BMW i3 a atins o producție de 200.000 de exemplare: modelul electric a intrat pe liniile de asamblare în 2013

BMW a anunțat că modelul electric i3 a ajuns la o producție totală de 200.000 de exemplare în circa 7 ani. BMW i3 a intrat în 2013 pe liniile de asamblare ale uzinei din Leipzig.
Vineri, 21 Februarie 2020 | Economic

Tesla Model 3, mașina electrică cu cele mai multe înmatriculări în Europa în 2019: aproape 95.000 de unități, dublu față de Renault Zoe

Tesla Model 3 a fost mașina electrică cu cele mai multe înmatriculări în Europa în 2019, cu aproape 95.000 de unități, în timp ce podiumul a fost ocupat la mare distanță de Renault Zoe și BMW i3.
Duminica, 15 Decembrie 2019 | Masini electrice si hibride

BMW va continua producția lui i3 până în 2024: modelul electric va primi o nouă baterie

BMW va continua producția modelului electric i3 până în 2024, potrivit unui oficial al constructorului german. BMW i3 va primi în curând un update, ceea ce presupune și o nouă baterie.
Vineri, 25 Octombrie 2019 | Masini electrice si hibride

Tesla Model 3 domină înmatriculările de mașini electrice în Europa în septembrie: Renault Zoe și Nissan Leaf completează podiumul

Tesla Model 3 a înregistrat peste 17.000 de înmatriculări în luna septembrie în Europa și a dominat autoritar segmentul mașinilor electrice în fața rivalilor Renault Zoe și Nissan Leaf.
Luni, 21 Octombrie 2019 | Masini electrice si hibride

BMW va continua să producă modelul electric i3: “Vânzările din Europa au crescut cu 20% în acest an”

BMW a anunțat că va continua să producă electricul i3, model care va primi în curând și o nouă baterie. Șeful BMW susține că vânzările lui i3 în Europa au crescut cu 20% în acest an.
Joi, 26 Septembrie 2019 | Economic

Tesla Model 3, modelul electric cu cele mai multe înmatriculări în Europa în luna august: Renault Zoe și BMW i3 completează podiumul

Tesla Model 3 a fost cea mai populară mașină electrică în Europa în luna august cu 5.219 unități înmatriculate. Mitsubishi Outlander PHEV domină segmentul plug-in hybrid, în timp ce Toyota Corolla se impune în segmentul hibrizilor clasici.
Luni, 16 Septembrie 2019 | Modele noi

BMW confirmă că modelul electric i3 nu va primi un succesor: "Vom introduce tehnologia electrică pe modelele populare"

BMW a anunțat că modelul electric i3 nu va beneficia de o nouă generație, întrucât strategia constructorului este de a introduce tehnologia pe modelele populare din gamă.
Luni, 02 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Ediții limitate pentru BMW i3s și i8: nemții au pregătit mici modificări de exterior, cât și accesorii speciale la nivelul interioarelor

BMW anunță lansarea versiunilor i3s RoadStyle și i8 Ultimate Sophisto. Varianta specială a modelului electric va fi asamblată în 1.000 de unități, în timp ce noua versiune a sportivului plug-in hybrid va fi produsă în 200 de exemplare.
Miercuri, 28 August 2019 | Masini electrice si hibride

Renault Zoe, cea mai înmatriculată mașină electrică în Europa în luna iulie: Tesla Model 3 și Nissan Leaf completează podiumul

Renault Zoe a fost cea mai înmatriculată mașină electrică în Uniunea Europeană în luna iulie cu 3.789 de unități. Mitsubishi Outlander PHEV rămâne lider în segmentul vehiculelor plug-in hybrid, în timp ce Toyota Corolla domină autoritar segmentul hibrizilor clasici.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 24 Iunie 2019 | Masini electrice si hibride

Renault Zoe a redevenit în luna mai cea mai înmatriculată mașină electrică din Europa: hatchback-ul a detronat Tesla Model 3

Renault Zoe a fost mașina electrică cu cele mai multe înmatriculări în Europa în luna mai după ce a reușit să surclaseze Tesla Model 3. Pe podium a urcat și BMW i3, urmat de Volkswagen e-Golf și Nissan Leaf.
Joi, 20 Iunie 2019 | ElectricRomania

#ElectricRomânia: Jurnal de bord, ultima zi. Sibiu-București: Final în turul electric

1700 km, cinci mașini electrice și un turneu prin cele mai importante orașe din România. Am reușit să terminăm o săptămână plină în care am reușit să demonstrăm că se poate călători (fără probleme) cu un automobil electric în România anului 2019.
Marti, 18 Iunie 2019 | ElectricRomania

#ElectricRomânia: Jurnal de bord, ziua 6. Timișoara - Sibiu: din inima Banatului în inima Transilvaniei

Ne îndreptăm către casă. Birourile noastre cu volan încep să devină o rutină. Ne trezim, plecăm în liniște, încărcăm și apoi conducem din nou în liniște. Festivalul de Teatru de la Sibiu ne-a strecurat însă niște glucoză culturală în vene atunci când ne așteptam mai puțin. #ElectricRomânia powered by Kaufland și-a consumat penultima zi.
Marti, 18 Iunie 2019 | ElectricRomania

#ElectricRomânia. Jurnal de bord, ziua 5. Oradea - Timișoara: de la Piața Unirii la Piața Unirii

Ne îndreptăm cu pași mari către finish-ul turului nostru cu mașini electrice. Suntem în ziua cinci în #ElectricRomânia powered by Kaufland și am pus cap-compas spre sud, coborând de la Oradea spre Timișoara via Arad, pentru o pauză de masă pentru oameni și mașini.
Luni, 17 Iunie 2019 | ElectricRomania

#ElectricRomânia. Jurnal de bord, ziua 4. De la Târgu Mureș la Oradea: Sprint de-a latul Transilvaniei

A patra zi din #ElectricRomânia powered by Kaufland, turul României cu mașini electrice, a debutat cu o ședință foto în Târgu Mureș în spatele zidurilor cetății medievale. Caravana și-a continuat drumul către Oradea, poposind mai întâi în Cluj-Napoca. Toate cele cinci mașini s-au oprit să încarce pe traseu.
Duminica, 16 Iunie 2019 | ElectricRomania

#ElectricRomânia. Jurnal de bord, ziua 3. De la Iași la Târgu Mureș: am trecut cu bine de cea mai lungă zi a turului

A treia zi din #ElectricRomânia powered by Kaufland, turul României cu mașini electrice, a debutat cu o ședință foto în Iași în incinta Palas Mall. Caravana și-a continuat drumul către Târgu Mureș poposind mai întâi în Piatra Neamț. Toate cele cinci mașini s-au oprit să încarce pe traseu, iar mai apoi au traversat Cheile Bicazului.
Sambata, 15 Iunie 2019 | ElectricRomania

#ElectricRomania. Jurnal de bord, ziua 2. De la Bacău la Iași: o zi relaxantă pe dealurile Moldovei

A doua zi din #ElectricRomania powered by Kaufland a fost una lejeră, cu doar 120 km de parcurs între Bacău și Iași. Am profitat de drumurile superbe din Moldova pentru a ne familiariza cu mașinile electrice din caravana noastră. Pentru că mâine începe greul.
Joi, 13 Iunie 2019 | ElectricRomania

#ElectricRomania: informațiile tehnice ale celor 5 mașini electrice din caravană

Audi e-tron, BMW i3, Nissan Leaf, Renault Zoe și Volkswagen e-Golf, cele 5 mașini care fac parte din caravana #ElectricRomania powered by Kaufland, au pornit joi în turul electric României. În funcție de segmentul de public căruia i se adresează, fiecare model are propriile sale date tehnice și specificații pentru baterii.

Tag-uri similare

BMW i3, BMW i8, BMW i4, BMW i5, BMW Gran Coupe, BMW tractiune fata, BMW diesel, BMW i7, BMW i9, BMW diesel tri-turbo
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru