BMW iNext

Miercuri, 11 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride

BMW iX este SUV-ul electric derivat din conceptul futurist iNext: peste 500 CP și autonomie mai mare de 600 de kilometri

BMW a publicat primele imagini cu viitorul SUV electric iX. Modelul va fi produs începând cu a doua jumătate a anului viitor și va fi echipat cu un sistem de propulsie care dezvoltă peste 500 CP. Autonomia anunțată de nemți va fi de peste 600 de kilometri.
Luni, 02 Noiembrie 2020 | Modele noi

Versiunea de serie a lui BMW iNext va fi prezentată în 11 noiembrie: germanii vor dezvălui doar designul SUV-ului electric

BMW a anunțat că va prezenta designul versiunii de serie a SUV-ului electric iNext în 11 noiembrie, Cel mai probabil, constructorul german nu va oferi și informații tehnice despre noul model.
Joi, 30 Iulie 2020 | Modele noi

BMW prezintă detalii despre grila SUV-ului electric iNext: va integra camere video, radare și senzori pentru funcții autonome

BMW a dezvăluit o serie de detalii despre grila SUV-ului electric iNext, care va integra camere video, radare și alți senzori pentru funcții autonome de nivelul 3 din 5.
Joi, 27 Februarie 2020 | Masini electrice si hibride

Imagini noi sub camuflaj cu viitorul BMW iNext: SUV-ul electric este testat în deșertul Kalahari

BMW a publicat un set nou de imagini sub camuflaj cu viitorul iNext. De această dată, prototipurile SUV-ului electric sunt testate în Africa de Sud. Versiunea de serie va fi produsă la Dingolfing începând cu 2021.
Marti, 07 Ianuarie 2020 | Tehnologie

BMW prezintă i Interaction EASE: interiorul mașinilor autonome în viziunea producătorului german

BMW a prezentat conceptul i Interaction EASE în cadrul Consumer Electronics Show din Las Vegas. Prototipul scoate în evidență interiorul viitoarelor mașini autonome pregătite de nemți. Tot la CES 2020, BMW a prezentat i3 Urban Suite și scaunul ZeroG Lounger.
Sambata, 21 Decembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Grupul BMW a livrat 500.000 de vehicule electrificate: nemții vor ca până în 2021 să ajungă la un milion de unități comercializate

Grupul BMW a livrat jumătate de milion de vehicule electrificate. Exemplarul cu numărul 500.000 este un Seria 3 plug-in hybrid (330e) și a fost achiziționat de un client din Munchen. Până la finalul anului 2021, Grupul BMW își dorește să livreze un milion de vehicule electrificate.
Luni, 02 Decembrie 2019 | Industrie

BMW pregătește producția SUV-ului electric iNext: investiții de 400 de milioane de euro la uzina de la Dingolfing

Grupul BMW a anunțat investiții de 400 de milioane de euro la uzina din localitatea germană Dingolfing pentru a produce SUV-ul electric iNext începând din 2021, alături de Seria 5, Seria 7 și Seria 8.
Joi, 14 Noiembrie 2019 | Modele noi

Versiunea de serie a lui BMW iNext s-ar putea numi BMW iX: SUV-ul electric va fi produs începând din 2021

Versiunea de serie a SUV-ului electric BMW iNext ar putea primi numele oficial BMW iX, potrivit unor informații neoficiale. Noul model va fi produs în Germania începând din 2021.
Luni, 16 Septembrie 2019 | Modele noi

BMW confirmă că modelul electric i3 nu va primi un succesor: "Vom introduce tehnologia electrică pe modelele populare"

BMW a anunțat că modelul electric i3 nu va beneficia de o nouă generație, întrucât strategia constructorului este de a introduce tehnologia pe modelele populare din gamă.
Marti, 20 August 2019 | Modele noi

Noi imagini sub camuflaj cu BMW iNext: producția SUV-ului 100% electric va începe în 2021

BMW a publicat o nouă serie de imagini cu iNext sub camuflaj, nemții începând să producă prototipuri ale viitorului SUV 100% electric. Producția de serie a SUV-ului ce va avea o autonomie de 600 de kilometri va începe în 2021.
Miercuri, 29 Mai 2019 | Modele noi

Teaser cu interiorul lui BMW iNext: SUV-ul electric va avea un ecran curbat care va integra sistemul de infotainment și ceasurile de bord

BMW a publicat un teaser pentru iNext care confirmă că versiunea de serie a SUV-ului electric va avea la interior un ecran curbat care va integra sistemul de infotainment și ceasurile de bord.
Marti, 26 Martie 2019 | Modele noi

BMW testează prototipurile iX3, i4 și iNext la Cercul Arctic: lansările noilor modele electrice sunt programate în 2020 și 2021

BMW testează în această perioadă prototipurile electrice iX3, i4 și iNext la Cercul Arctic, ca parte a programului de dezvoltare care anticipează lansarea celor trei modele electrice în producție de serie în 2020 și 2021.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 06 Februarie 2019 | Concepte

Primele teste cu prototipul BMW iNext: SUV-ul electric și autonom va primi o versiune de serie în 2021

BMW a efectuat o sesiune de teste în Suedia la Cercul Polar cu prototipul SUV-ului electric și autonom iNext, care va primi o versiune de serie în 2021.
Joi, 17 Mai 2018 | Concepte

Primul teaser pentru BMW iNext: conceptul va fi prezentat în acest an, versiunea de serie se lansează în 2021

BMW a publicat primul teaser pentru conceptul iNext, care va fi prezentat oficial în cursul acestui an înainte că versiunea de serie să-și facă apariția pe piață în 2021.
Vineri, 19 Ianuarie 2018 | Masini electrice si hibride

Versiunea de serie a conceptului BMW iNext va avea o autonomie de 700 de kilometri: modelul ajunge pe piață în 2021

Conceptul BMW iNext o să stea la baza unui viitor model electric și autonom. Nemții spun că versiunea de serie o să ofere o autonomie de 700 de kilometri cu o singură încărcare a acumulatorului.
Miercuri, 17 Ianuarie 2018 | Concepte

BMW iNext: conceptul electric și autonom va primi o nouă versiune în 2018 și va avea dimensiunile și forma lui X5

BMW va prezenta în cursul acestui an o nouă versiune a conceptului electric și autonom iNext, care va prelua o parte dintre elementele de design ale SUV-ului X5, dar și forma acestuia.
Miercuri, 06 Decembrie 2017 | Masini autonome

BMW liniștește șoferii îngrijorați de mașinile autonome: "Vom lăsa întotdeauna clienții să decidă nivelul de autonomie pe care îl doresc"

BMW va lansa în 2021 primul său model capabil să se conducă singur, însă germanii dau asigurări că vor oferi șoferilor libertatea de a alege nivelul de autonomie pe care îl doresc în timpul călătoriilor.
Vineri, 04 August 2017 | General

Misterele din Frankfurt: șeful BMW spune că producătorul german are o surpriză interesantă pentru fani

Șeful BMW spune că brandul pe care îl conduce a pregătit o surpriză majoră gata să debuteze în Frankfurt. Pentru moment, oficialul constructorului german nu oferă nicio informație, însă toate zvonurile sugerează un posibil concept/model eco.
Miercuri, 26 Iulie 2017 | Masini electrice si hibride

BMW aprinde lumina: primul Mini electric vine în 2019, urmat de un BMW X3 electric în 2020

BMW a publicat lista completă a lansărilor sale electrice și hibride programate în următorii patru ani. Primul pe listă va fi BMW i8 Roadster hibrid, urmat de versiunile electrice ale lui Mini cu 3 uși și BMW X3.
Miercuri, 31 Mai 2017 | Masini autonome

Detalii despre prima mașină autonomă de la BMW: iNext va avea autonomie electrică de 500 de kilometri și vine în 2021

BMW a confirmat că primul său model autonom iNext va fi lansat în 2021 cu autonomie electrică de 500 de kilometri și va include funcții care vor permite condusul autonom fără intervenția șoferului.

Tag-uri similare

BMW, BMW electric, BMW iNext, BMW autonom
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru