BMW M Performance

Miercuri, 23 Septembrie 2020 | Modele noi

Accesorii M Performance pentru noile BMW M3 și M4 Coupe: elemente de caroserie din fibră de carbon și noutăți pentru interior

Noile BMW M3 și M4 Coupe vor putea fi comandate și cu o serie de accesorii din gama M Performance. Pe lista noutăților, nemții trec atât suspensii noi, cât și un sistem de evacuare cu terminații poziționate central.
Marti, 28 Iulie 2020 | General

BMW lansează gama de accesorii M Performance pentru Seria 5 și M5 facelift: elemente de caroserie din fibră de carbon și noutăți pentru interior

BMW introduce o gamă de accesorii M Performance pentru Seria 5, M5 și M5 Competition facelift. Nemții propun o serie de accesorii de caroserie fabricate din fibră de carbon, noutăți pentru interior și un sistem de frânare îmbunătățit.
Marti, 25 Iunie 2019 | Modele noi

Pachete M Performance pentru noile BMW Seria 8 Gran Coupe și Seria 3 Touring: elemente noi de caroserie și accesorii speciale pentru interior

BMW a publicat primele imagini și detalii cu noile pachete de accesorii M Performance dedicate modelelor Seria 3 Touring și Seria 8 Gran Coupe. Constructorul german propune atât accesorii de caroserie, cât și elemente noi pentru interior.
Luni, 03 Iunie 2019 | Modele noi

Personalizare cu accente sportive: BMW lansează gama de accesorii M Performance pentru BMW X3 M și X4 M

BMW a publicat primele imagini cu gama de accesorii M Performance dedicată noilor X3 M și X4 M. Nemții propun o serie de elemente de caroserie și accesorii de interior cu design inspirat de cele din motorsport.
Joi, 01 Martie 2018 | Modele noi

Personalizare cu accente sportive: BMW lansează gama de accesorii M Performance pentru noile X2, X3 și X4

BMW a lansat gama de accesorii M Performance pentru noile SUV-uri X2, X3 și X4. Nemții pun la dispoziția clienților o serie de elemente ceva mai sportive atât pentru exterior, cât și pentru interior.
Vineri, 03 Noiembrie 2017 | Tuning

BMW lansează gama de accesorii M Performance pentru noul M5: design mai atrăgător și performanțe îmbunătățite

BMW a lansat gama M Performance pentru proaspătul M5. Accesoriile vor fi disponibile începând cu luna martie, iar o serie de elemente noi vor fi introduse începând cu luna iulie 2018.
Joi, 06 Iulie 2017 | Modele noi

BMW îi dă șansa unei vieți sportive: Seria 6 GT primește pachetul M Performance

BMW dă o notă de sportivitate unei mașini care se adresează în primul rând familiștilor. Este vorba despre noul Seria 6 GT, ornat cu accesorii interesante de la divizia de performanță M.
Joi, 19 Mai 2016 | Tuning

BMW s-a săturat de tuningul odios: gama M Performance își propune să elimine modificările ”de cartier”

BMW vrea să lupte împotriva tuningului neautorizat cu propria sa divizie de accesorii: M Performance. Clienții își pot comanda elemente estetice, dar și o suspensie sport sau ceva mai multă putere sub capotă.
Vineri, 25 Martie 2016 | Intern

Weekend-ul fanilor BMW: Integrala Seria 3 și primul BMW 330e din România, vedetele evenimentului Porți Deschise la Auto Cobălcescu

Următoarele trei zile le sunt dedicate fanilor BMW la cel mai nou dealership din București al mărcii germane.
Marti, 03 Noiembrie 2015 | Modele noi

Condimente sportive pentru cel mai mic dintre cei puternici: BMW M2 M Performance

BMW M2 primește un pachet de accesorii M Performance, menite să amplifice spiritul sportiv și să le garanteze clinților un nivel înalt de personalizare.
Joi, 27 August 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

BMW Seria 7 primește o serie de accesorii ale diviziei de performanță M

Pentru a crește interesul clienților față de noul Seria 7, BMW propune noi accesorii sportive, semnate de divizia M, pentru limuzina sa.
Joi, 04 Iunie 2015 | Feature

FEATURE: Cea mai puternică literă din lume invadează Polonia

Polonia s-a văzut din nou invadată de germani, însă de această dată a fost vorba despre toată gama de performanță BMW M. Am luat și noi parte la invazie și la dorința germanilor de a scrie din nou istorie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 30 Martie 2015 | Modele noi

5 accesorii BMW pe care nu te-ai gândi că le poţi găsi în oferta mărcii germane

BMW a prezentat în România gama actualizată de accesorii aftermarket pentru modelele BMW şi Mini. Pe lângă jante, elemente aerodinamice şi pachete de putere, am găsit cinci accesorii ieşite din comun proiectate de fabricantul german.
Vineri, 30 Ianuarie 2015 | Modele noi

BMW prezintă gama de accesorii M Performance pentru X5 M şi X6 M

BMW oferă o gamă de accesorii M Performance pentru modelele X5 M şi X6 M. Acestea pot fi comandate şi după achiziţia vehiculului şi asigură noi posibilităţi de personalizare în cele două game.
Sambata, 06 Decembrie 2014 | Modele noi

BMW prezintă gama de accesorii M Performance pentru X6

Divizia M de la BMW a realizat un pachet de accesorii pentru noul X6. Acesta include şi modificări pentru motorizările xDrive30d şi xDrive35i care le ridică nivelul de performanţă fără a modifica valoarea consumului mixt sau a emisiilor de CO2.
Joi, 19 Decembrie 2013 | Reportaj

Vizită la „estetician”: de la BMW X6 standard la BMW X6 M Performance

Ne-am pus în pielea unui client de BMW X6 pentru a parcurge etapele instalării unui kit de caroserie M Performance. Metamorfoza SAC-ului bavarez a durat trei zile, iar rezultatul final a fost unul vizibil distinct.
Joi, 28 Noiembrie 2013 | Modele noi

BMW Seria 2 primeşte pachetul M Performance

BMW a detaliat accesoriile pe care le va oferi alături de pachetul M Performance pentru coupe-ul Seria 2, programat să ajungă pe piaţă în luna martie a anului viitor.
Miercuri, 27 Noiembrie 2013 | Modele noi

BMW nu va construi o versiune M a lui X4

BMW X4, fratele mai mic al lui X6, nu va primi o versiune M, titrează australienii de la The Motor Report. Însă, o versiune M Performance este luată în considerare, spune şeful diviziei BMW din ţara respectivă.
Marti, 15 Octombrie 2013 | Tehnologie

BMW M Performance - pachet de accesorii pentru M5 şi M6

BMW a anunţat disponibilitatea unui pachet de accesorii M Performance pentru modelele M5 şi M6. Sedanul şi coupe-ul primesc mai multe elemente estetice, multe dintre ele din fibră de carbon.
Marti, 30 Octombrie 2012 | Modele noi

BMW Seria 3 Touring primeşte pachetul M Performance

BMW a anunţat că va dezvălui în cadrul Salonului de Tuning de la Essen kitul M Performance pentru actualul Seria 3 Touring.

Tag-uri similare

BMW, BMW Seria 5, BMW Seria 3, BMW Seria 1, BMW M Performance
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru