BMW M

Joi, 11 Ianuarie | Industrie

Toată lumea vrea un BMW M: nemții au livrat peste 200.000 de mașini în 2023

BMW M a încheiat anul 2023 cu un record de vânzări. Germanii au livrat peste 200.000 de mașini într-un singur an, o premieră pentru divizia de performanță a producătorului din Munchen.
Joi, 12 Octombrie 2023 | Masini electrice si hibride

BMW M ar putea lansa o mașină electrică nouă cu două motoare electrice în spate

Potrivit informațiilor din presă, divizia de performanță BMW M are în plan să lanseze un model pur electric în viitorul apropiat. Acesta ar urma să aibă o configurație cu două motoare electrice, care să antreneze exclusiv roțile din spate.
Luni, 09 Octombrie 2023 | Industrie

Europenii cumpără tot mai multe modele Mercedes-AMG și BMW M

Potrivit celor mai recente statistici, vânzările diviziilor de performanță Mercedes-AMG și BMW M au crescut în Europa, în prima jumătate a anului 2023. SUV-ul G63 este cel mai comercializat model AMG pe Bătrânul Continent.
Luni, 25 Septembrie 2023 | Industrie

Modificări în gama BMW M: dispar versiunile de bază

Potrivit celor mai recente informații, divizia de performanță a producătorului din Munchen pregătește o serie de modificări în portofoliul de modele. Versiunile Competition vor deveni noul "standard".
Joi, 15 Iunie 2023 | Industrie

BMW M renunță la cutia automată cu dublu ambreiaj

Divizia de performanță BMW M a anunțat că renunță definitiv la cutia automată cu dublu ambreiaj pentru modelele sale. Aceasta va fi înlocuită de o cutie automată tradițională, cu un convertizor de cuplu.
Luni, 20 Martie 2023 | Modele noi

Noutăți BMW în 2023: versiune de performanță pentru i7 și un model M „foarte special”

BMW a anunțat câteva dintre noutățile pe care le pregătește pentru acest an cu ocazia Concursului de Eleganță din Villa d’Este. În cadrul evenimentului, bavarezii vor prezenta versiunea de performanță i7 M70, alături de un nou model M cu două locuri, descris de BMW ca fiind „foarte special”.
Sambata, 11 Februarie 2023 | General

Samsung lansează un smartphone pentru fanii BMW

Gigantul sud-coreean Samsung a lansat o ediție specială pentru smartphone-ul Galaxy S23 Ultra, dedicată fanilor BMW. Telefonul este creat în colaborare cu marca bavareză și oferă o listă bogată de accesorii și servicii exclusive.
Luni, 24 Octombrie 2022 | Modele noi

BMW publică o imagine cu viitorul XM Label Red. Va oferi 750 CP

Constructorul bavarez a publicat prima imagine oficială cu viitorul XM Label Red. Debutul versiunii cu 750 CP este programat pentru toamna lui 2023.
Miercuri, 17 August 2022 | Masini electrice si hibride

BMW M: Încep testele cu un prototip echipat cu tracțiune integrală și 4 motoare electrice

Divizia de performanță a constructorului bavarez anunță startul testelor pentru modelele electrice de înaltă performanță. Pentru asta, BMW M a dezvoltat un prototip echipat cu un sistem de tracțiune integrală care integrează 4 motoare electrice.
Marti, 28 Iunie 2022 | Modele noi

Teaser cu noul BMW M 3.0 CSL Hommage, bazat pe M4. Va avea 600 de cai putere și roți motrice spate

Frank van Meel, șeful diviziei de performanță BMW M, a publicat pe pagina sa de Instagram mai multe imagini cu viitorul model de performanță BMW M 3.0 CSL Hommage. Acesta va fi bazat pe M4 și va aduce un omagiu clasicului model 3.0 CSL. Motorul său va dezvolta 600 de cai putere, iar modelul nou va avea roți motrice spate.
Vineri, 17 Iunie 2022 | Modele noi

OFICIAL: Viitorul BMW M3 Touring, cel mai rapid break de pe Nurburgring

Viitorul BMW M3 Touring, cu care vom face cunoștință în 23 iunie, ar fi stabilit un record pentru mașinile break pe legendarul circuit Nurburgring Nordschleife. Clipul a fost publicat chiar de divizia M.
Joi, 09 Iunie 2022 | Industrie

Viitoarea generație BMW M2 va fi ultimul model al diviziei BMW M cu motor pur termic

Noua generație BMW M2 va fi ultimul model al faimoasei divizii de performanță BMW M care va avea un motor pur termic. Anunțul a fost făcut chiar de către Frank van Meel, șeful diviziei de performanță al bavarezilor, într-un interviu acordat publicației Bimmer Today.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 20 Mai 2022 | Modele noi

BMW prezintă noul M4 CSL: 550 CP și producție limitată la 1.000 de exemplare

BMW a publicat primele informații și imagini cu noul M4 CSL. Modelul inspirat din motorsport va fi replicat în doar 1.000 de exemplare, la nivel global, și debutează în cadrul Concursului de Eleganță Villa d'Este.
Joi, 12 Mai 2022 | Modele noi

BMW pregătește un model special Hommage bazat pe viitorul M4 CSL. Motor de 600 de cai putere și doar 50 de exemplare

BMW se pregătește să lanseze, în curând, noul model M4 CSL, o versiune mai puternică și mai ușoară a lui M4. Pe lângă noul model, constructorul bavarez va lansa și un model din seria limitată Hommage, bazat pe M4 CSL. Viitorul BMW Hommage va avea un motor de 600 de cai putere și va fi produs în doar 50 de exemplare.
Miercuri, 04 Mai 2022 | Modele noi

BMW publică noi imagini teaser cu viitorul M4 CSL

Constructorul bavarez de automobile a publicat două noi imagini teaser cu viitorul M4 CSL. Potrivit informațiilor disponibile până în acest moment, acesta va debuta în 20 mai, cu ocazia Concursului de Eleganță Villa d'Este.
Joi, 25 Noiembrie 2021 | Industrie

BMW M la a 50-a aniversare: revine emblema clasică "BMW Motorsport" pentru anumite modele

Celebra divizie BMW M își celebrează anul viitor a 50-a aniversare. Cu această ocazie, constructorul din Munchen anunță revenirea emblemei clasice "BMW Motorsport" pentru anumite modele. Vor fi oferite, de asemenea, 50 de nuanțe emblematice pentru divizia bavareză.
Marti, 19 Ianuarie 2021 | Modele noi

Primul model electric al diviziei de performanță BMW M: lansare programată în acest an

Divizia de performanță BMW M va lansa în premieră un model 100% electric în cursul acestui an. Nemții anunță că această divizie a înregistrat un record de vânzări în 2020 și o creștere de 40% pe piața din România.
Miercuri, 12 August 2020 | Modele noi

Prima schiță oficială cu viitorul BMW M3 Touring: nemții anunță startul testelor cu prototipurile break-ului de performanță

BMW a publicat prima schiță oficială cu viitorul M3 Touring. Este pentru prima dată în istoria nemților când break-ul de clasă medie va avea versiune de performanță produsă în serie.
Luni, 04 Mai 2020 | General

Planurile BMW M: divizia de performanță pregătește nouă modele noi și versiuni îmbunătățite până la finalul anului viitor

Până la finalul anului viitor, divizia de performanță BMW M va prezenta nouă modele noi și versiuni îmbunătățite ale produselor deja existente în gamă. Markus Flasch, directorul BMW M, spune că "nu există o limită în ceea ce privește puterea".
Miercuri, 26 Iunie 2019 | Masini electrice si hibride

Electrificare în gama M: versiuni plug-in hybrid în următorii ani și variante 100% electrice după 2025

În viitorul apropiat, fanii modelelor M vor face cunoștință și cu versiuni echipate cu sisteme de propulsie plug-in hybrid. Reprezentanții diviziei de performanță spun că electrificarea totală ar putea veni după anul 2025.

Tag-uri similare

BMW, BMW M, bicicleta BMW
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru