BMW Motorsport

Joi, 09 August 2018 | Reportaj

Shell Drive On Experience: o zi de vis pe circuit alături de Thierry Neuville, Dani Sordo și Augusto Farfus

Pentru a onora momentul lansării noii game de lubrifianți Helix Ultra, Shell ne-a invitat în sudul Franței pentru o zi de vis pentru un pasionat de motorsport: copilot al lui Thierry Neuville în Hyundai i20 WRC și al lui Augusto Farfus într-un BMW M4.
Joi, 25 Mai 2017 | Modele noi

Cu poftă de circuit: BMW a dezvăluit noul M4 GT4, o variantă de competiție care costă 169.000 de euro

BMW a dezvăluit oficial noul M4 GT4, versiunea pentru circuit a coupe-ului de performanță. Modelul va debuta în cadrul Cursei de 24 de ore de la Nurburgring.
Luni, 02 Februarie 2015 | Intern

Adrenalin, un documentar care povesteşte istoria BMW în motorsport, va fi difuzat la cinema în România

Adrenalin - THE BMW Touring Car Story, documentarul care povesteşte 50 de ani de istorie în motorsport a mărcii în 123 de minute va fi difuzat în Bucureşti. România este a treia ţară din lume în care se difuzează acest film, după SUA şi Germania.
Marti, 04 Noiembrie 2014 | General

Un japonez cu o colecţie impresionantă de modele BMW M a primit un exemplar M1 Procar

Şeful BMW Club Japonia sărbătoreşte primirea unui exemplar M1 Procar, destinat a se alătura unei colecţii care include câte o unitate din fiecare model BMW Motorsport.
Luni, 19 Mai 2014 | Reportaj

Povestea lui Andrei Bellu, românul care s-a confruntat cu ego-ul lui Schumacher şi l-a învăţat pe BMW M3 E30 să frâneze

Şi-a început cariera la Dacia şi s-a pensionat la BMW. Se numeşte Andrei Bellu şi este românul care a contribuit la dezvoltarea primului BMW M3 şi la introducerea ABS-ului la Le Mans.
Luni, 12 Mai 2014 | General

Alessandro Zanardi a devenit ambasador oficial al mărcii BMW

Pilotul italian Alessandro Zanardi este, de astăzi, ambasador oficial al mărcii BMW. Dublul campion mondial ChampCar se va întoarce în competiţii la volanul unui BMW Z4 GT3, urmând să concureze începând cu sezonul actual în Blancpain Sprint Series.
Joi, 22 August 2013 | Feature

REPORTAJ: Prezent şi trecut pe Nurburgring - între DTM 2013 şi românul care a bătut germanii la ei acasă

Mereu mi-am dorit să văd cu ochii mei Nurburgring-ul, locul sinonim cu motorsportul, un fel de Mecca pentru orice petrolhead. Am reuşit datorită invitaţiei BMW de a vedea live etapa cu numărul şapte din calendarul DTM.
Joi, 26 Aprilie 2012 | Motorsport

BMW, constructorul care a câştigat prima cursă DTM din istorie, se întoarce în campionatul german de turisme

BMW revine în campionatul DTM după o absenţă de două decenii, chiar pe circuitul pe care a avut ultima cursă la care a participat marca din Munchen. În sezonul 2012, cursa inaugurală are loc la Hockenheim, circuitul unde BMW deţine mai multe victorii decât pe orice alt circuit.
Vineri, 20 Aprilie 2012 | Modele noi

Şeful diviziei M de la BMW: "Vom construi M135i şi ne gândim la Seria 7 M"

Friedrich Nitschke, şeful diviziei M de la BMW, a confirmat versiunea de producţie a lui M135i Concept. Totodată, acesta a infirmat versiunile M ale lui i3 şi i8 şi a lansat o ipoteză privind o versiune M a lui Seria 7.
Luni, 08 August 2011 | Modele noi

Primele informaţii despre viitorul BMW M5 diesel

BMW are în plan lansarea unei noi versiuni M pentru actualul Seria 5. Derivatul sportiv va fi propulsat însă de un diesel de peste 400 de cai şi va purta indicativul M550dX.
Miercuri, 16 Martie 2011 | Motorsport

BMW va alerga cu şase maşini în campionatul DTM din 2012

BMW a anunţat că va alerga cu şase exemplare M3 DTM în sezonul 2012 al Campionatului Deutsche Tourenwagen Masters prin intermediul a trei echipe coordonate de divizia Motorsport.
Vineri, 15 Octombrie 2010 | Motorsport

OFICIAL: BMW se întoarce în DTM în 2012

BMW se va reîntoarce în campionatul DTM la 18 ani de la părăsirea acestuia. Mario Theissen, şeful diviziei de Motorsport de la BMW, a confirmat astăzi zvonul lansat în urmă cu câteva luni.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 27 Iulie 2010 | General

Primul dealer exclusiv al diviziei M de la BMW este în Singapore

Primul showroom destinat exclusiv modelelor M de la BMW a fost deschis în Singapore. Alegerea este cel puţin surprinzătoare, deoarece taxele pentru un model de performanţă în această ţară depăşesc adesea preţul vehiculului.
Vineri, 16 Octombrie 2009 | Video

VIDEO: Vechiul BMW M1, la fel de performant ca in prima zi

Pilotul Sean McInerney ne demonstreaza ca supercarul legendar BMW M1 este la fel de competitiv precum era in ziua in care a fost lansat prin intermediul unui clip filmat la bordul acestui model.
Marti, 06 Octombrie 2009 | General

VIDEO: Cum arata o cursa nebuna cu BMW M5 Ring-Taxi

BMW si-a imaginat pentru fanii sai cum ar arata un tur de Nurburgring la volanul unui taxi de peste 500 de cai putere, mai exact actualul M5.
Luni, 14 Iulie 2008 | Video

VIDEO: Prezentare BMW M3 ALMS de 485 CP

Diviza Motorsport a celor de la BMW a preparat o versiune speciala a lui M3 Coupe pentru American Le Mans Series.

Tag-uri similare

BMW, M3, performanta, BMW M5, BMW M1, BMW Motorsport, circuitul de la Nurburgring, M3 Coupe, American Le Mans Series, ALMS
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru