BMW Seria 2 Coupe

Miercuri, 02 Martie 2022 | Siguranta

Primele rezultate Euro NCAP din 2022: 5 stele pentru Renault Megane electric și Volkswagen Polo facelift

Specialiștii Euro NCAP au supus testelor de siguranță mai multe modele noi, inclusiv Volkswagen Polo facelift și Taigo, Renault Megane E-Tech și Lexus NX. Cele trei au fost recompensate cu punctajul maxim, dar BMW Seria 2 Coupe a primit 4 stele.
Joi, 16 Septembrie 2021 | Modele noi

Noul BMW Seria 2 Coupe, transformat în Art Car cu ajutorul unui artist mexican

Cu ocazia intrării în producție la uzina din Mexic, BMW a transformat un Seria 2 Coupe de ultimă generație într-un Art Car. A contribuit și un artist plastic mexican
Vineri, 10 Septembrie 2021 | Modele noi

Noul BMW Seria 2 Coupe primește o serie de accesorii M Performance

Constructorul bavarez de automobile a lansat o serie de accesorii M Performance pentru noul Seria 2 Coupe. Acestea sunt confecționate, în mare parte, din fibră de carbon.
Marti, 27 Iulie 2021 | Intern

Prețuri BMW Seria 2 Coupe în România: start de la 37.400 de euro

Noul BMW Seria 2 Coupe poate fi comandat și în România. Modelul bavarez este disponibil, momentan, în trei versiuni și pornește de la 37.366 de euro cu TVA inclus.
Vineri, 09 Iulie 2021 | Modele noi

Noul BMW Seria 2 Coupe, prezentat public în cadrul Festivalului Vitezei de la Goodwood

Noua generație BMW Seria 2 Coupe a apărut pentru prima dată în fața publicului. S-a întâmplat în cadrul Festivalului Vitezei de la Goodwood care se află în plină desfășurare.
Miercuri, 07 Iulie 2021 | Modele noi

PREMIERĂ: Noua generație BMW Seria 2 Coupe, prezentată oficial cu până la 374 de cai putere

Constructorul bavarez de automobile a publicat primele informații și imagini cu noua generație Seria 2 Coupe. Modelul sport din Munchen a crescut în dimensiuni și este disponibil cu motorizări pe benzină și diesel, cu puteri de până la 374 CP.
Luni, 17 Mai 2021 | Modele noi

Noua generație BMW Seria 2 Coupe încheie testele și reglajele dinamice. Producția începe la finalul verii

Noua generație BMW Seria 2 a intrat în linie dreaptă înainte de intrarea în producția de serie. Modelul bavarez a încheiat sesiunea de teste și reglaje dinamice, multe dintre ele fiind realizate pe legendarul circuit Nurburgring Nordschleife.
Marti, 22 Septembrie 2020 | Modele noi

Video. Viitorul BMW Seria 2 Coupe, surprins în timpul testelor: modelul va fi disponibil și în variantă cu roți motrice spate

Prototipul viitorului Seria 2 Coupe a fost spionat în timpul testelor de la Nurburgring. Modelul ar urma să fie prezentat în 2021 și, spre deosebire de actualul Seria 2 Gran Coupe, va fi disponibil în versiuni cu roți motrice spate.
Marti, 07 Iulie 2020 | Modele noi

Informații neoficiale despre viitoarea generație BMW Seria 2 Coupe: modelul va fi prezentat în 2021 și va fi disponibil în configurație cu roți motrice spate

BMW a demarat dezvoltarea unei noi generații Seria 2 Coupe. Conform unor surse apropiate companiei, modelul va fi disponibil în versiuni cu roți motrice spate și va avea și variantă de performanță M2 Coupe.
Joi, 20 August 2015 | Feature

Din nou la școală: cât costă și ce presupune un curs de conducere defensivă Smart Driving

Automarket s-a înscris la cursurile școlii Smart Driving pe circuitul Motorpark din Adâncata cu BMW 228i. Vă spunem de ce ar trebui ca fiecare șofer să treacă prin aceste cursuri și ce poți să înveți în cadrul acestora.
Duminica, 15 Februarie 2015 | General

BMW X5 şi BMW Seria 2 Coupe se luptă astăzi în familie pentru a trece mai departe în Autovot 2015

Duminica ne aduce o nouă luptă în familie, dar de această dată în lumea Maşinilor Premium: BMW X5 îşi măsoară forţele împotriva lui BMW Seria 2 Coupe.
Vineri, 06 Februarie 2015 | General

BMW Seria 2 Coupe şi Citroen DS3 facelift, în luptă directă pentru calificare în Autovot 2015

Avem un duel încins astăzi în Autovot. BMW Seria 2 Coupe trebuie să treacă de spiritul cool al noului Citroen DS3. La categoria Maşini Accesibile, Toyota Aygo are de înfruntat noul Seat Leon X-Perience.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 14 Ianuarie 2015 | Modele noi

Noul şef al diviziei M de la BMW: "M2, X3 M şi X4 M sunt în lucru"

Frank Van Meel, noul şef al diviziei M de la BMW, a confirmat în cadrul unui interviu că subordonaţii săi lucrează deja la modelele M2, X3 M şi X4 M.
Vineri, 12 Decembrie 2014 | Modele noi

BMW Seria 2 Coupé primeşte o motorizare cu trei cilindri şi mai multe noutăţi în martie 2015

BMW a anunţat introducerea unei motorizări cu trei cilindri în gama Seria 2 Coupé. Vorbim despre o unitate turbo de 1.5 litri şi 136 CP, o variantă nouă cu tracţiune integrală şi de patru game de design.
Marti, 16 Septembrie 2014 | Modele noi

BMW Seria 2 Coupé primeşte o nouă motorizare diesel: 220d de 190 CP

BMW a înlocuit motorizarea diesel de 2.0 litri din echiparea lui 220d Coupé cu o unitate nouă, care asigură mai mulţi cai putere şi emisii de CO2 de numai 99 de grame pe kilometru.
Miercuri, 16 Iulie 2014 | Intern

Sorana Cîrstea, Horia Tecău şi Adelin Petrişor sunt ambasadori BMW în România

BMW se asociază din această vară cu trei personalităţi importante din sport şi jurnalism. Acestea vor conduce modele ale mărcii şi vor promova valorile brandului bavarez.
Vineri, 24 Ianuarie 2014 | Modele noi

BMW introduce motorizări noi în gamele Seria 2 Coupe, Seria 4 Coupe şi Seria 3 GT

BMW a anunţat o serie de actualizări în gamele Seria 2 Coupe, Seria 4 Coupe, Seria 4 Cabriolet şi Seria 3 Gran Turismo. Vorbim despre motorizări noi şi de versiuni xDrive pentru unele modele.
Vineri, 20 Decembrie 2013 | Intern

Preţuri în România: BMW Seria 2 Coupe şi Seria 4 Cabriolet

Importatorul BMW în România a anunţat preţurile noilor Seria 2 Coupe şi Seria 4 Cabriolet. Coupe-ul pleacă de la 31.000 de euro, în timp ce decapotabila are un preţ de pornire de 48.350 euro.
Luni, 04 Noiembrie 2013 | Industrie

BMW Seria 2 Coupe a intrat în producţie

BMW a început producţia lui Seria 2 Coupe la fabrica din Leipzig. În fiecare zi, uzina va construi 740 de unităţi.
Vineri, 25 Octombrie 2013 | Modele noi

BMW Seria 2 Coupé - primele imagini oficiale ale fratelui coupe al Seriei 1

BMW a publicat primele imagini şi informaţii oficiale ale lui Seria 2, înlocuitorul lui Seria 1 Coupe. Lansarea noului model are loc în luna martie a anului viitor.

Tag-uri similare

BMW, BMW Seria 3, BMW Seria 1, BMW Seria 4, BMW Seria 2, BMW Seria 2 Coupe, BMW Seria 4 Coupe, BMW Seria 2 cabriolet, BMW Seria 4 cabriolet
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru