BMW Seria 7 electric

Miercuri, 18 Martie 2020 | Modele noi

BMW confirmă că noua generație Seria 7 va avea versiune electrică: variantele diesel, pe benzină și plug-in hybrid vor fi în continuare disponibile

BMW a confirmat că noua generație Seria 7 va fi disponibilă în premieră și în versiune electrică, pe lângă variantele diesel, cu motor pe benzină și plug-in hybrid.
Joi, 01 August 2019 | Masini electrice si hibride

Viitoarea generație BMW Seria 7 ar putea avea o versiune 100% electrică: vârful de gamă va oferi o autonomie de până la 700 de kilometri

Următoarea generație BMW Seria 7 ar putea primi și o variantă electrică. Surse apropiate companiei spun că vârful de gamă va avea o baterie de peste 120 kWh și o autonomie de până la 700 de kilometri.
Duminica, 10 Februarie 2019 | Masini electrice si hibride

Viitoarea generație BMW Seria 7 ar putea primi o versiune electrică: nemții pregătesc o baterie capabilă să ofere o autonomie de 600 de kilometri

Viitoarea generație BMW Seria 7 va fi lansată peste 3 ani, iar surse apropiate companiei spun că vârful de gamă dezvoltat de nemți va fi oferit și într-o versiune 100% electrică.
Vineri, 10 Aprilie 2015 | Industrie

Director BMW: "Menținerea plăcerii de a conduce un BMW e vitală. Mașinile noastre sunt conduse de clienți, nu de cei care fac regulile de emisii"

Directorul de Cercetare și Dezvoltare al celor de la BMW atinge într-un interviu acordat Automotive News o mulțime de subiecte interesante despre viitorul mărcilor BMW și Mini. De la viitorul X1 la Seria 1 și la (im)posibilitatea producerii unui Seria 7 electric.

Tag-uri similare

BMW, BMW Seria 1, BMW X1, BMW Seria 7 electric, Frohlich, Seria 1 tractiune fata, X1 tractiune fata
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru