BMW Z4

Luni, 18 Martie | General

SURSE: BMW Z4 nu va mai primi o generație nouă

Potrivit unor noi informații apărute în presă, mai multe modele BMW, printre care și Z4, ar urma să nu mai primească o generație nouă. De aceeași soartă ar putea avea parte și Rolls-Royce Ghost.
Joi, 29 Februarie | Concepte

Conceptul BMW Concept Touring Coupe nu va mai fi transformat în model de serie

Potrivit unei surse apropiate mărcii germane, BMW a renunțat la ideea de a transforma conceptul Touring Coupe într-un model de serie.
Miercuri, 31 Ianuarie | Modele noi

Dedicat puriștilor: noul BMW Z4 Pure Impulse aduce o cutie manuală cu 6 trepte

BMW a lansat o nouă ediție specială pentru modelul Z4. Aceasta se numește Pure Impulse și aduce, printre altele, o cutie manuală cu 6 trepte.
Luni, 15 Mai 2023 | Modele noi

Prima imagine cu un model unicat BMW: o decapotabilă bazată pe Z4

BMW a publicat o primă imagine oficială cu un viitor model unicat. Noua mașină este o decapotabilă bazată pe actualul Z4, iar debutul său va avea loc în cadrul Concursului de Eleganță din Villa d’Este.
Vineri, 29 Noiembrie 2019 | Tuning

Noul BMW Z4 a fost modificat de AC Schnitzer: motorul de 3.0 litri dezvoltă acum 400 CP

Tunerul AC Schnitzer propune un pachet de performanță și câteva modificări de caroserie pentru BMW Z4. În urma îmbunătățirilor, versiunea Z4 M40i dezvoltă 400 CP și 600 Nm.
Miercuri, 04 Septembrie 2019 | Siguranta

Teste Euro NCAP: 5 stele pentru Mercedes-Benz EQC și CLA, Skoda Kamiq, BMW Z4, Audi A1 și SsangYong Korando

Mercedes-Benz EQC și CLA, Skoda Kamiq, BMW Z4 și Audi A1 au obținut 5 stele în testele Euro NCAP. De asemenea, Korando devine primul model al constructorului SsangYong care obține calificativul maxim.
Luni, 19 August 2019 | RomanianRoads

#RomanianRoads by Michelin: Transfăgărășan, cea mai frumoasă șosea din lume și regina balului

A fost construit cu sacrificii enorme și a fost pus pe harta lumii de prezentatorul emisiunii britanice Top Gear. Transfăgărășan a devenit un Mecca al tuturor celor care cred în plăcerea de a conduce. Prin urmare, caravana Romanian Roads by Michelin nu putea să-l ocolească.
Miercuri, 14 August 2019 | RomanianRoads

#RomanianRoads by Michelin: Transalpina, drumul dintre nori

Doamnelor, domnilor, a șasea zi a #RomanianRoads by Michelin ne-a adus față în față cu una dintre cele mai celebre șosele din țară: Transalpina. Dacă americanii au Pikes Peak, noi ne putem mândri oricând cu drumul care ajunge la 2.145 de metri și care traversează Munții Parâng.
Luni, 12 August 2019 | RomanianRoads

#RomanianRoads by Michelin: Defileul Deda-Toplița și croitoria șoselelor memorabile

Nu ne pricepem la autostrăzi. Asta e clar. Avem însă un croitor fantastic atunci când vine vorba de limbi de asfalt spectaculoase: natura. Cele șapte mașini sportive au traversat azi defileul Deda-Toplița, o probă din Raliul Harghitei, precum și un drum descoperit în turul #ElectricRomânia.
Duminica, 11 August 2019 | RomanianRoads

#RomanianRoads by Michelin: Transrarău și Pasul Tihuța - între Bucovina și Transilvania

A treia zi a fost o etapă plină ce a dus caravana #RomanianRoads din inima Bucovinei în Transilvania. Am explorat noua șosea montană Transrarău, dar și celebrul Pas Tihuța.
Vineri, 09 August 2019 | RomanianRoads

#RomanianRoads by Michelin: Cheile Dobrogei, cea mai frumoasă șosea de pe fundul mării

Prima zi din #RomanianRoads by Michelin ne-a adus pe șoselele spectaculoase croite în Cheile Dobrogei, pe fundul vechii mări Thetis. Amiaza ne-a servit o porție de cultură lipovenească pe malul Lacului Razim.
Joi, 25 Iulie 2019 | RomanianRoads

#RomanianRoads by Michelin: BMW Z4 M40i se prezintă

Pentru că pregătirile pentru #RomanianRoads sunt pe ultima sută de metri, e cazul să facem cunoștință cu mașinile vedetă care ne vor fi alături pe cele mai frumoase drumuri de la noi din țară. Spargem gheața cu un adevărat spărgător de mituri: noul BMW Z4 în versiunea M40i.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 20 Mai 2019 | General

Îmbunătățiri în gama BMW: versiuni noi pentru Seria 3, Seria 5 în varianta M550i primește motorul V8 de 530 CP, iar Seria 8 are o nouă variantă de bază

BMW propune o serie de noutăți pentru o parte dintre modelele din gamă. Noua generație Seria 3 primește o variantă plug-in hybrid, Seria 5 preia motorul V8 de 4.4 litri de pe M850i, iar Z4 va putea fi comandat și în noua variantă de bază Z4 sDrive20i.
Vineri, 05 Aprilie 2019 | General

Prim contact cu noile BMW Seria 3 și Z4: test de îndemânare cu sedanul 330i și tururi de circuit cu roadsterul bavarez

BMW ne-a invitat la un workshop despre noile Seria 3 și Z4. Ne-am bucurat de miros de anvelope încinse, de tururi rapide pe autodromul Academiei Titi Aur și de un seminar despre implicarea Continental în sectorul auto din România.
Vineri, 21 Decembrie 2018 | General

Toyota nu exclude lansarea unui Supra cu plafon retractabil: "Bineînțeles că luăm în considerare o astfel de variantă"

Noua generație Toyota Supra va fi prezentată în luna ianuarie în cadrul Salonului Auto de la Detroit. Modelul ar putea avea și o versiune cu plafon retractabil fabricat din material textil.
Luni, 29 Octombrie 2018 | Intern

Noua generație BMW Z4 are prețuri pentru România: roadsterul bavarez pleacă de la 46.800 de euro

BMW a publicat lista de prețuri pentru noua generație Z4. Pe piața din România, roadsterul constructorului german este disponibil începând de la 46.778 de euro. Clienții au la dispoziție doar motorizări pe benzină. Vârful de gamă poartă indicativul Z4 M40i și dezvoltă 340 CP.
Miercuri, 19 Septembrie 2018 | PARIS 2018

Toate informațiile despre noul BMW Z4: trei motorizări pe benzină și doar 10 secunde pentru acționarea plafonului soft-top

BMW a publicat toate informațiile despre noul Z4. Roadsterul constructorului german va fi disponibil cu trei motorizări pe benzină cu puteri cuprinse între 197 CP și 340 CP, cu un plafon soft-top acționat electric și cu o suită de sisteme de siguranță moderne.
Joi, 23 August 2018 | PARIS 2018

Noul BMW Z4, informații și fotografii oficiale: 340 CP și 0-100 km/h în 4.6 secunde pentru versiunea M40i

BMW a prezentat primele imagini și detalii referitoare la noul Z4, model care va fi disponibil începând cu primăvara anului viitor. Pentru moment, nemții au detaliat doar versiunea Z4 M40i First Edition.
Joi, 16 August 2018 | Modele noi

Primele imagini cu BMW Z4 au apărut pe internet: modelul preia designul conceptului prezentat în 2017

Primele imagini cu viitorul BMW Z4 au apărut pe internet cu numai câteva zile înainte de lansarea oficială. Acestea confirmă că modelul va prelua o bună parte dintre elementele de design ale conceptului lansat în 2017.
Marti, 31 Iulie 2018 | Modele noi

Primul teaser cu modelul pe care BMW îl lansează în august: indiciile duc către noua generație Z4

BMW a publicat o imagine teaser cu viitorul model nou pe care îl lansează în 23 august în cadrul Concursului de Eleganță de la Pebble Beach. Toate indiciile furnizate duc către noua generație Z4. Viitoarea decapotabilă va avea plafon soft-top și o versiune M40i.

Tag-uri similare

BMW, Jaguar, tuning, M3, BMW M3, motorsport, BMW Seria 7, reclama, BMW X6, Z4
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru