Brand electric

Miercuri, 28 Aprilie 2021 | Masini electrice si hibride

Lotus vrea să devină brand 100% electric până în 2028

Cu un sprijin financiar considerabil din partea proprietarilor chinezi, Lotus își propune să devină un brand 100% electric până în 2028.
Vineri, 19 Martie 2021 | Masini electrice si hibride

Geely vrea să concureze cu Tesla: chinezii pregătesc un brand de “mașini electrice premium”

Grupul chinez Geely plănuiește lansarea Zeekr, un brand de “mașini electrice premium” care să devină un concurent direct pentru Tesla, potrivit unor surse din cadrul companiei.
Duminica, 31 Mai 2020 | Industrie

Presa britanică: Alpine va deveni un brand 100% electric al grupului Renault

Alpine va deveni un brand 100% electric, aceasta fiind singura soluție de “supraviețuire” în cadrul grupului Renault, potrivit informațiilor din presa britanică. “Trebuie să ne gândim foarte serios la viitorul Alpine și la cum poate acest brand să aducă valoare adăugată grupului,” a spus președintele Renault.
Sambata, 19 Octombrie 2019 | Industrie

Renașterea Hummer ca brand 100% electric, în planurile General Motors: o nouă gamă de pick-up-uri și SUV-uri ar putea fi lansată în 2021

Renașterea Hummer ca brand 100% electric pare tot mai aproape de realitate, planurile General Motors vizând lansarea unei game de pick-up-uri și SUV-uri în 2021, potrivit mai multor surse din cadrul grupului american.
Marti, 18 Iunie 2019 | Industrie

General Motors se gândește la renașterea Hummer ca brand electric: “Este o idee, analizăm toate variantele”

General Motors a anunțat că analizează ideea renașterii Hummer ca brand electric, în contextul în care producătorul american își va concentra toate eforturile viitoare în direcția electrificării.
Marti, 10 Aprilie 2018 | Masini electrice si hibride

Smart va deveni brand 100% electric în Europa: Daimler susține că tranziția va dura doi ani

Grupul Daimler a anunțat că brandul Smart va deveni unul 100% electric în Europa, urmând ca această tranziție să se finalizeze până în 2020.
Miercuri, 06 Decembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Mini estimează încă un an cu vânzări record: tranziție “naturală” către un brand electric

Mini se așteaptă ca 2017 să fie un nou an cu vânzări record, iar șeful companiei anunță o “evoluție naturală” către un brand electric.
Marti, 16 Aprilie 2013 | Modele noi

BMW pune bazele unui nou brand electric, botezat Zinoro şi adresat Chinei

BMW a anunţat că împreună cu partenerul său chinez Brilliance va da naştere unui nou brand, dedicat exclusiv modelelor electrice şi botezat Zinoro.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru