Bugatti Divo

Vineri, 23 Iulie 2021 | Modele noi

Final de producție: ultimul Bugatti Divo a părăsit linia de asamblare a uzinei din Molsheim

Producția limitată a modelului Bugatti Divo a ajuns la final. Ultimul exemplar a părăsit uzina din Molsheim și se îndreaptă spre viitorul său proprietar, undeva în Europa.
Joi, 06 August 2020 | General

Bugatti a început livrările hypercar-ului Divo: producție limitată la 40 de unități și preț de 5 milioane de euro

Bugatti a anunțat startul livrărilor hypercar-ului Divo și a pregătit și o galerie foto din timpul evenimentului. Noul model este echipat cu motorul de 8.0 litri cu 1.500 de cai putere.
Vineri, 24 Aprilie 2020 | Modele noi

Bugatti va începe în acest an livrările hypercarului Divo: modelul are 1.500 de cai putere și costă 5 milioane de euro

Bugatti a anunțat că va începe în acest an livrările pentru hypercar-ul Divo la capătul unui proces de doi ani de dezvoltare. Noul model are 1.500 de cai putere, a fost dezvoltat special pentru viraje și costă 5 milioane de euro.
Luni, 10 Decembrie 2018 | General

Fără record de viteză pentru Bugatti Chiron: oficialii din Molsheim spun că performanța se poate măsura și în alte moduri

Stephan Winkelmann, CEO-ul Bugatti, a declarat că hypercar-ul Chiron nu va încerca să stabilească un record de viteză. Totodată, oficialul constructorului din Molsheim, infirmă zvonurile care anunțau dezvoltarea unei versiuni targa.
Vineri, 19 Octombrie 2018 | Modele noi

Bugatti Chiron Super Sport ar putea debuta în cadrul Salonului Auto de la Geneva: producția nu va depăși 40 de unități

Bugatti dezvoltă o versiune specială pentru Chiron. Conform primelor informații, noua variantă poartă numele de Chiron Super Sport, iar prezentarea oficială ar urma să aibă loc în cadrul Salonului Auto de la Geneva de anul viitor.
Marti, 11 Septembrie 2018 | General

Zvonuri: Bugatti își dorește versiuni noi pentru Chiron. Superleggera, SS și Aperta sunt variantele pe care constructorul din Molsheim le-a luat în vizor

Surse apropiate Bugatti spun că producătorul din Molsheim pregătește versiuni noi pentru Chiron. Superleggera, SS și Aperta sunt cele trei variante pe care Bugatti ar urma să le introducă în următorii ani. Un hypercar electric dezvoltat cu ajutorul Porsche, Rimac și Dallara apare în planuri.
Sambata, 25 August 2018 | Modele noi

Bugatti Divo: hypercarul de 1500 de cai putere dezvoltat special pentru viraje

Bugatti Divo utilizează același motor de 8.0 litri și 1500 de cai putere disponibil pe Chiron, însă noul hypercar a fost conceput special pentru viraje. Prețul unui exemplar este de 5 milioane de euro.
Marti, 07 August 2018 | General

Bugatti are o nouă campanie de marketing dedicată viitorului hypercar Divo: au fost publicate primele 4 clipuri dintr-o serie cu 8 episoade

Bugatti va prezenta noul hypercar Divo în 24 august în California, SUA. Modelul va fi produs în 40 de unități, iar prețul de comercializare a fost stabilit la 5 milioane de euro. Acum, constructorul din Molsheim lansează o nouă campanie pentru promovarea lui Divo.
Luni, 30 Iulie 2018 | Modele noi

Primul teaser video cu Bugatti Divo: viitorul hypercar va fi prezentat în 24 august și va fi produs în doar 40 de unități

Bugatti a publicat primul teaser video cu viitorul hypercar Divo. Modelul va fi produs în 40 de unități, iar prețul a fost stabilit la 5 milioane de euro. Oficialii Bugatti spun că hypercar-ul va fi ușor, agil și va beneficia de un limbaj nou de design.
Marti, 10 Iulie 2018 | Modele noi

Bugatti anunță lansarea unui nou hypercar: Divo va fi produs în numai 40 de unități și va costa 5 milioane de euro

Bugatti va lansa în 24 august un nou hypercar care va purta numele pilotului francez Albert Divo. Modelul va fi disponibil în numai 40 de unități, iar prețul unui exemplar este de 5 milioane de euro.

Tag-uri similare

Bugatti, Bugatti Divo, Divo
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru