Bugatti Veyron

Vineri, 08 Octombrie 2021 | Reportaj

Cum se fabrică plăcuțele de frână: am vizitat o uzină din Germania și am văzut cu ce oprea Bugatti Veyron

Am făcut o vizită în fabrica TMD Friction din Essen, Germania, pentru a vedea cum se nasc frânele Textar pentru mașinile proaspăt lansate în Europa.
Miercuri, 01 Aprilie 2020 | General

Ședință foto cu "Sfânta Treime" a gamei Bugatti: EB110, Veyron și Chiron au pozat în Dubai

Bugatti a realizat o ședință foto în Dubai cu trei hypercar-uri moderne. EB 110 Super Sport, Veyron Super Sport și Chiron au fost modelele alese de producătorul din Molsheim pentru această campanie de promovare.
Marti, 20 Iunie 2017 | General

Garajul misterios ascuns într-un subsol din Londra: adăpostește 130 de supercaruri exotice și mașini clasice

O companie britanică a dat naștere unui garaj subteran ascuns în inima Londrei. Locul oferă condiții perfecte de păstrare pentru mai multe supercaruri de milioane de euro, dar și pentru mașini clasice.
Marti, 13 Decembrie 2016 | Economic

Bugatti Veyron se transformă în mașină de colecție: ultimul exemplar coupe va fi scos la licitație

Ultimul exemplar coupe al modelului Bugatti Veyron va fi scos la licitație. Este vorba despre șasiul cu numărul 300, aparținân versiunii Super Sport de 1200 de cai putere.
Duminica, 27 Noiembrie 2016 | General

McLaren F1 sau Bugatti Veyron? O confruntare între titanii care au scris istorie în segmentul supercarurilor

McLaren F1 și Bugatti Veyron, două dintre cele mai importante supercaruri create în istoria modernă a industriei auto, și-au dat întâlnire pe circuit.
Sambata, 27 August 2016 | O lume nebuna

Programul Rabla naște opere de artă: Bugatti Veyron, Lamborghini Aventador și Mercedes 300 SL, reproduse din fier vechi

50 de artiști au fost invitați într-un centru de colectare a fierului vechi. Ce a ieșit din mâinile lor și resturile de tablă, roți zimțate și cauciucuri sunt adevărate opere de artă.
Vineri, 15 Iulie 2016 | General

Cadou pentru câştigarea EURO 2016: Cristiano Ronaldo şi-a cumpărat un Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse de 1.7 milioane de euro

Cristiano Ronaldo, proaspăt câştigător al Euro 2016 cu naţionala Portugaliei, şi-a cumpărat drept cadou un Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse în valoare de 1.7 milioane de euro.
Miercuri, 29 Iunie 2016 | General

Bugatti vrea să-şi bată propriul record de viteză pe şosea: Chiron va încerca să depăşească cei 431 km/h stabiliţi de Veyron

Bugatti va încerca să-şi doboare propriul record de viteză pe şosea de 431 km/h stabilit în 2010 cu Veyron Super Sport. De data aceasta, "arma" de atac va fi Bugatti Chiron.
Joi, 14 Aprilie 2016 | Siguranta

Probleme în Paradis: trei rechemări în service pentru Bugatti Veyron în SUA

Indicatoare care arată mai multă benzină decât există în rezervor și coroziune la nivelul cablurilor sau al suportului de cric. Și mașinile de peste un milion de dolari au probleme "lumești" care duc la recall-uri în service.
Luni, 07 Decembrie 2015 | General

Bugatti a trecut de la Veyron la iahturi de lux: barca poartă numele unui animal de companie și costă două milioane de euro

Bugatti și-a unit forțele cu Palmer Johnson pentru a da naștere unei serii de iahturi de lux, al căror preț pornește de la două milioane de euro.
Vineri, 27 Noiembrie 2015 | Modele noi

Ne pregătim să îl uităm pe Veyron: prima schiță a viitorului Bugatti Chiron

Bugatti a dezvăluit o primă schiță a viitorului Chiron, înlocuitorul lui Veyron, așteptat să devină, din nou, cea mai rapidă mașină din lume.
Luni, 09 Noiembrie 2015 | Modele noi

Urmașul lui Bugatti Veyron se va muta în casă nouă: brandul va inaugura mai multe showroom-uri de lux

Bugatti anunță o nouă arhitectură pentru showroom-urile sale. Acestea vor fi pregătite să primească noul Chiron, înlocuitorul legendarului Veyron.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 24 Iulie 2015 | General

Primul Bugatti Veyron de serie este din nou de vânzare

Primul Veyron fabricat în serie va fi din nou de vânzare, de data aceasta în cadrul unei licitații. Exemplarul a parcurs puțin peste 1.200 de kilometri, dar experții îl evaluează la cel puțin 1.8 milioane de dolari.
Marti, 30 Iunie 2015 | Modele noi

Șeful Grupului Volkswagen: ”Urmașul lui Bugatti Veyron va folosi tehnologie hibridă”

În așteptarea unui înlocuitor pentru popularul Veyron, Bugatti face publice noi detalii despre viitorul supercar. Acesta ar urma să folosească o tehnologie hibridă care să ajute la atingerea pragului de 1500 de cai putere.
Vineri, 22 Mai 2015 | Modele noi

Hennessey Venom GT, supercarul care a atins 435 km/h, se vinde pentru 1.2 milioane de euro

Hennessey scoate la vânzare exemplarului Venom GT care a atins 435 de km/h. Prețul este destul de piperat și ajunge la 1.2 milioane de euro.
Vineri, 06 Martie 2015 | GENEVA 2015

Bugatti: ”Prețul mediu al exemplarelor Veyron vândute este de 2.3 milioane de euro”

După o vizită la standul Bugatti din cadrul Salonului Auto de la Geneva, Automarket a reuşit să afle cât a costat în medie fiecare Veyron produs în cei 10 ani de existenţă ai modelului.
Luni, 02 Martie 2015 | GENEVA 2015

La Finale este numele ultimului exemplar Bugatti Veyron, vândut deja unui om de afaceri din Orient (Update foto)

Bugatti a anunţat că ultimul exemplar Veyron a fost vândut unui client din Orientul Mijlociu. Exemplarul se va numi La Finale şi va fi expus în cadrul Salonului Auto de la Geneva.
Vineri, 06 Februarie 2015 | General

Ultimul exemplar Bugatti Veyron va încheia cariera supercarului la Salonul de la Geneva

Bugatti va expune ultimul exemplar Veyron produs cu ocazia Salonului de la Geneva, la începutul lui martie. Supercarul va fi Veyron-ul cu numărul 450.
Luni, 29 Decembrie 2014 | Modele noi

Bugatti va mai fabrica doar opt unități Veyron

Șeful Bugatti a anunțat că mai pot fi comandate doar opt unități Veyron, după care va începe producția succesorului său.
Luni, 10 Noiembrie 2014 | Modele noi

Bugatti Chiron: acesta este numele supercarului care va înlocui Veyron

Actualul Bugatti Veyron a ajuns deja la finalul carierei și urmează să lase locul unui înlocuitor, programat să se lanseze anul viitor. Modelul se va numi Chiron, în cinstea celui mai vârstnic pilot care a alergat în Formula 1.

Tag-uri similare

Bugatti, supercar, performanta, Audi R8, Veyron, Geneva 2010, Bugatti Veyron, California, accidente, McLaren MP4-12C
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru