Calificari

Sambata, 08 Octombrie 2022 | F1 TOP

Verstappen, pole position în Japonia. Ar putea deveni campion mondial, pentru a doua oară, în acest weekend

Max Verstappen a fost cel mai rapid în sesiunea de calificări dinaintea Marelui Premiu de Formula 1 al Japoniei, găzduit de legendarul circuit Suzuka. Astfel, olandezul are șanse mare să devină campion mondial, pentru a doua oară, în acest weekend.
Duminica, 24 Iulie 2022 | F1 TOP

Charles Leclerc, pole position în Marele Premiu de Formula 1 al Franței

Charles Leclerc a stabilit cel mai bun rezultatul în Q3, astfel că va pleca în Marele Premiu de Formula 1 al Franței de pe prima poziție. Max Verstappen va pleca de pe 2, iar Sergio Perez de pe 3.
Duminica, 12 Iunie 2022 | F1 TOP

Charles Leclerc pornește din pole position în Marele Premiu de Formula 1 din Azerbaidjan

Charles Leclerc va porni din pole position în Marele Premiu de Formula 1 din Azerbaidjan. Al doilea cel mai rapid rezultat al sesiunii de calificări a fost stabilit de Sergio Perez, iar de pe 3 va pleca Max Verstappen.
Duminica, 08 Mai 2022 | F1 TOP

Charles Leclerc, pole position în Marele Premiu de Formula 1 din Miami

Charles Leclerc a stabilit cel mai rapid timp în sesiunea de calificări a Marelui Premiu de Formula 1 din Miami. Carlos Sainz și Max Verstappen pornesc în cursă de pe pozițiile 2, respectiv 3.
Sambata, 09 Aprilie 2022 | F1 TOP

Charles Leclerc, pole position în Australia. Verstappen și Perez, locurile 2 și 3

Charles Leclerc a fost cel mai rapid în sesiunea de calificări, astfel că va porni în Marele Premiu de Formula 1 al Australiei din pole position. Max Verstappen și Sergio Perez au terminat pe 2, respectiv pe 3.
Sambata, 19 Martie 2022 | F1 TOP

Formula 1 Bahrain: Charles Leclerc în pole! Mercedes, pe locurile 5 și 9

Charles Leclerc, pilotul Ferrari, a obținut pole position în Marele Premiu din Bahrain, prima etapă a noului sezon de Formula 1. Monegascul este urmat de Max Verstappen și de coechipierul său, Carlos Sainz Jr.
Sambata, 05 Decembrie 2020 | F1 TOP

Bottas, pole position în Bahrain! Russell, locul doi pe grila de stat la debutul pentru Mercedes

Valtteri Bottas va pleca din pole position în cursa din Bahrain după ce l-a învins cu numai 0.026 secunde pe George Russell, care debutează la Mercedes ca înlocuitor pentru Lewis Hamilton.
Vineri, 11 Octombrie 2019 | F1 TOP

Formula 1 Japonia: Mercedes a dominat antrenamentele. Calificările, amânate pentru duminică din cauza unui taifun

Valtteri Bottas și Lewis Hamilton au fost cei mai rapizi în atrenamentele de vineri de la Suzuka, în timp ce calificările de sâmbătă au fost amânate pentru duminica din cauza unui taifun.
Duminica, 09 Iunie 2019 | F1 TOP

Vettel a obținut în Canada primul pole position din acest sezon în fața lui Hamilton! Leclerc și Ricciardo, pe a doua linie a grilei

Sebastian Vettel a obținut sâmbătă la Montreal primul pole position al sezonului după ce l-a învins pe Lewis Hamilton cu două zecimi de secundă, în timp ce Charles Leclerc și Daniel Ricciardo ocupă a doua linie a grilei de start.
Sambata, 24 Noiembrie 2018 | F1 TOP

Hamilton, pole position în Abu Dhabi! Bottas pe locul doi, Ferrari pe a doua linie a grilei

Lewis Hamilton a obținut pole position-ul pentru ultima cursă a sezonului și va fi acompaniat pe prima linie a grilei de start de coechipierul său, Valtteri Bottas. Sebastian Vettel și Kimi Raikkonen au ocupat a doua linie a grilei.
Luni, 01 Octombrie 2018 | F1 TOP

Formatul calificărilor s-ar putea schimba din sezonul 2019: 4 sesiuni, 8 piloți vor lupta pentru pole position

Formula 1 analizează posibilitatea de a schimba formatul calificărilor prin introducerea a 4 sesiuni, dintre care ultima va număra doar 8 piloți și va decide câștigătorul pole position-ului.
Sambata, 01 Septembrie 2018 | F1 TOP

Raikkonen, pole position la Monza în fața lui Vettel! Hamilton și Bottas ocupă a doua linie a grilei

Kimi Raikkonen l-a învins pe Sebastian Vettel în lupta pentru pole position în Marele Premiu al Italiei, în timp ce Mercedes a monopolizat a doua linie a grilei de start prin Lewis Hamilton și Valtteri Bottas.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 28 Iulie 2018 | F1 TOP

Hamilton, pole position pe ploaie în Ungaria în fața lui Bottas! Raikkonen și Vettel ocupă a doua linie a grilei

Lewis Hamilton a obținut pole position-ul în Ungaria pe o ploaie puternică care a avantajat Mercedes. Valtteri Bottas va pleca de pe locul doi din fața rivalilor de la Ferrari, Kimi Raikkonen și Sebastian Vettel.
Sambata, 30 Iunie 2018 | F1 TOP

Bottas va pleca din pole position în Austria și va fi urmat pe grila de start de Hamilton. Vettel, locul 6 după o penalizare cu 3 poziții

Valtteri Bottas a stabilit cel mai bun timp în calificările pentru Marele Premiu al Austriei și va fi acompaniat pe prima linie a grilei de start de coechipierul său Lewis Hamilton, în timp ce Sebastian Vettel va pleca de pe locul 3.
Sambata, 25 Noiembrie 2017 | F1 TOP

Bottas, pole position în Abu Dhabi. Hamilton, locul 2 după o eroare în ultimul viraj

Valtteri Bottas va pleca din pole position în cursă din Abu Dhabi după ce Lewis Hamilton a comis o eroare în ultimul viraj. Sebastian Vettel și Daniel Ricciardo ocupa linia a doua.
Sambata, 11 Noiembrie 2017 | F1 TOP

Bottas va pleca din pole position în Brazilia din fața lui Vettel. Hamilton, pe ultimul loc după un accident în calificări

Valtteri Bottas va pleca din pole position în cursa de la Interlagos din fața lui Sebastian Vettel după ce ambii piloți au profitat de un accident suferit de favoritul Lewis Hamilton în debutul sesiunii de calificări.
Duminica, 22 Octombrie 2017 | F1 TOP

Hamilton, pole position în Statele Unite în fața lui Vettel. Bottas și Ricciardo ocupă a doua linie a grilei de start

Lewis Hamilton va pleca din pole position în Marele Premiu al Statelor Unite și va fi acompaniat pe prima linie a grilei de start de Sebastian Vettel.
Sambata, 29 Iulie 2017 | F1 TOP

Vettel, pole position în Ungaria în fața lui Raikkonen! Bottas și Hamilton, pe a doua linie a grilei de start

Sebastin Vettel va pleca din pole position în Marele Premiu al Ungariei după ce l-a învins pe coechipierul său de la Ferrari, Kimi Raikkonen. Mercedes a monopolizat a doua linie prin Valtteri Bottas și Lewis Hamilton.
Sambata, 26 Iulie 2014 | F1 TOP

Rosberg în pole position la Hungaroring! Hamilton, doar pe 21

Nico Rosberg va pleca din pole position în Marele Premiu al Ungariei, în timp ce coechipierul său Lewis Hamilton va lua startul doar de pe locul 21 în urma unui incendiu la monopost provocat de o scurgere de combustibil.
Sambata, 19 Iulie 2014 | F1 TOP

Rosberg va pleca din pole position în Germania. Hamilton, doar pe 15 după un accident

Nico Rosberg va pleca de pe prima poziţie a grilei de start în cursa de la Hockenheim din faţa celor doi piloţi Williams. Lewis Hamilton a suferit un accident în prima parte şi va lua startul doar de pe 15.

Tag-uri similare

Ferrari, Renault, McLaren, Toyota, Red Bull, Williams, regulament, Vettel, Hamilton, FIA
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru