Carlos Sainz

Luni, 08 Aprilie | F1 TOP

Formula 1: Max Verstappen, o nouă victorie categorică în Japonia. Perez și Sainz, pe podium

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu al Japoniei, cea de-a 4-a etapă din sezonul 2024 de Formula 1. Cursa s-a încheiat cu o nouă dublă pentru Red Bull, după ce Sergio Perez a terminat pe locul 2. Ultimul loc pe podium a fost ocupat de Carlos Sainz Jr pentru Ferrari.
Luni, 25 Martie | F1 TOP

F1: Dublă Ferrari în Australia. Max Verstappen, abandon din motive tehnice

Carlos Sainz a câștigat Marele Premiu de Formula 1 din Australia. Alături de spaniol, pe podium, s-au mai aflat Charles Leclerc și Lando Norris.
Luni, 04 Martie | F1 TOP

Formula 1: Dublă Red Bull în Bahrain. Max Verstappen începe sezonul cu o nouă victorie

Max Verstappen a început sezonul 2024 de Formula 1 cu o nouă victorie în Marele Premiu din Bahrain. Prima cursă din noul sezon s-a încheiat cu o dublă Red Bull și cu o nouă dominație a triplului campion mondial.
Vineri, 23 Februarie | F1 TOP

Formula 1: Carlos Sainz Jr, cel mai rapid în a doua zi de teste

Carlos Sainz Jr a fost cel mai rapid pilot la finalul celei de-a doua zile de teste din Bahrain. Cele mai multe tururi au fost parcurse de Sergio Perez, aflat pe locul 2.
Marti, 13 Februarie | F1 TOP

Formula 1: Acesta este noul Ferrari SF-24

Ferrari a prezentat oficial noul său monopost pentru sezonul 2024 de Formula 1. Noul monopost este botezat SF-24 și primește o grafică nouă, cu mai multe accente albe și galbene.
Luni, 18 Decembrie 2023 | F1 TOP

Formula 1: Ferrari anunță data lansării monopostului din 2024

Ferrari este prima echipă de Formula 1 care anunță data lansării oficiale a monopostului pentru sezonul 2024. Prezentarea noului monopost Ferrari va avea loc la mijlocul lui februarie.
Sambata, 18 Noiembrie 2023 | F1 TOP

Formula 1: Charles Leclerc, pole în Las Vegas. Carlos Sainz, penalizat cu 10 poziții pe grilă

Charles Leclerc a obținut un nou pole position înaintea Marelui Premiu din Las Vegas. Monegascul de la Ferrari va împărtăși prima linie cu Max Verstappen, care va beneficia de o penalizare de 10 poziții pe grilă acordată lui Carlos Sainz Jr.
Miercuri, 06 Septembrie 2023 | Reportaj

REPORTAJ: Am văzut pe viu cursa de Formula 1 de la Monza, alături de prima companie românească partener Ferrari

Cursa de Formula 1 de la Monza s-a văzut frumos din tribune, chiar dacă a adus doar un loc 3 pentru Ferrari. Italienii știu să se bucure de motorsport, iar noi am fost acolo să-i vedem alături de prima companie românească din istorie care susține Ferrari.
Vineri, 26 Mai 2023 | F1 TOP

F1: Carlos Sainz, cel mai rapid în primele antrenamente din Monaco

Carlos Sainz, pilotul celor de la Ferrari, a fost cel mai rapid în primele antrenamente libere din Marele Premiu al Principatului Monaco. Fernando Alonso a încheiat sesiunea pe locul 2.
Vineri, 30 Septembrie 2022 | F1 TOP

Carlos Sainz a condus plutonul în a doua sesiune de antrenamente din Singapore

Carlos Sainz a fost cel mai rapid în cea de-a doua sesiune de antrenamente libere din Singapore. Podiumul a fost completat de Charles Leclerc și de George Russell.
Vineri, 29 Iulie 2022 | F1 TOP

F1: Carlos Sainz, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente libere din Ungaria

Carlos Sainz, pilotul celor de la Ferrari, a fost cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente libere din Ungaria. Al doilea timp a fost stabilit de Max Verstappen, iar al treilea de Charles Leclerc.
Luni, 11 Iulie 2022 | F1 TOP

Formula 1 Austria: Charles Leclerc câștigă în fața lui Max Verstappen. Abandonuri pentru Sergio Perez și Carlos Sainz

Charles Leclerc a câștigat Marele Premiu al Austriei, în fața lui Max Verstappen și Lewis Hamilton. Ceilalți piloți Red Bull și Ferrari, Sergio Perez și Carlos Sainz Jr, au fost nevoiți să abandoneze.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 04 Iulie 2022 | F1 TOP

Carlos Sainz câștigă în Marea Britanie. Prima victorie a spaniolului în Formula 1

Carlos Sainz a câștigat Marele Premiu de Formula 1 din Marea Britanie, după ce a plecat din pole position. A fost prima victorie pentru pilotul spaniol în Formula 1.
Luni, 20 Iunie 2022 | F1 TOP

F1: Max Verstappen câștigă Marele Premiu al Canadei. Sainz și Hamilton pe podium

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Canadei. Carlos Sainz și Lewis Hamilton au completat podiumul.
Luni, 30 Mai 2022 | F1 TOP

Sergio Perez se impune la Monaco. Carlos Sainz și Max Verstappen pe podium

Sergio Perez a câștigat Marele Premiu de Formula 1 de la Monaco, după o cursă care a avut de toate. Podiumul a fost completat, pe rând, de Carlos Sainz și Max Verstappen.
Joi, 21 Aprilie 2022 | F1 TOP

Formula 1: Carlos Sainz rămâne la Ferrari până cel puțin în 2024

Ferrari anunță că i-a prelungit contractul lui Carlos Sainz până cel puțin în 2024. Sezonul trecut, pilotul spaniol a urcat pe podium de patru ori și a încheiat pe locul 5 la general.
Vineri, 08 Octombrie 2021 | F1 TOP

Carlos Sainz va pleca ultimul în Marele Premiu de Formula 1 al Turciei

Monopostul Ferrari, pilotat de Carlos Sainz, a primit un propulsor nou astfel că spaniolul a fost penalizat și va pleca ultimul în Marele Premiu de Formula 1 al Turciei.
Marti, 22 Decembrie 2020 | F1 TOP

Ferrari susține că nu va impune ordine de echipă în startul sezonului: "Leclerc și Sainz vor fi liberi să lupte pe circuit"

Ferrari susține că Charles Leclerc și Carlos Sainz vor fi liberi să lupte pe circuit în prima parte a sezonului următor. Ordinele de echipă vor fi impuse doar atunci când unul dintre piloți va ieși din lupta pentru titlu.
Sambata, 19 Decembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Cupra și ABT au început testele cu viitorul vehicul dezvoltat pentru competiția de rally-raid Extreme E: modelul electric oferă până la 540 de cai putere

Cupra împreună cu ABT Sportsline au participat la primul test oficial dedicat competiției Extreme E. Seria de rally-raid va debuta în 2021 și se adresează exclusiv mașinilor electrice. Mattias Ekström și Claudia Hürtgen sunt piloții care vor concura sub culorile echipei ABT Cupra XE.
Duminica, 06 Septembrie 2020 | F1 TOP

Surpriză la Monza: Gasly a câștigat cursa după o penalizare pentru Hamilton! Sainz și Stroll pe podium, dublu abandon pentru Ferrari

Pierre Gasly a obținut o victorie surprinzătoare în cursa de la Monza după ce Lewis Hamilton a fost penalizat pentru o greșeală la boxe. Carlos Sainz și Lance Stroll au completat podiumul, iar Charles Leclerc și Sebastian Vettel au abandonat.

Tag-uri similare

Volkswagen, VW, WRC, Golf, Polo, Scirocco, Carlos Sainz, VW Golf, raliuri, VW Polo
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru