Carlos Tavares

Vineri, 12 Aprilie | Industrie

Șeful Stellantis: Alfa Romeo, "bijuteria" Grupului. Marca italiană nu va fi vândută chinezilor

Potrivit șefului Stellantis, Carlos Tavares, Alfa Romeo nu va fi vândută giganților din China, la fel cum s-a întâmplat cu Volvo sau MG. Mai mult, o nouă generație a SUV-ului Stelvio debutează în 2025.
Vineri, 05 Aprilie | Masini electrice si hibride

Șeful Stellantis: bateriile mașinilor electrice sunt prea grele

Carlos Tavares, șeful Stellantis, este de părere că bateriile mașinilor electrice sunt prea grele. El își dorește ca greutatea lor să fie redusă la jumătate fără să compromită autonomia viitoarelor mașini electrice.
Luni, 26 Februarie | General

Carlos Tavares, șeful Stellantis, susține interzicerea motoarelor termice în Uniunea Europeană

Carlos Tavares, șeful Grupului Stellantis, a afirmat într-un interviu recent că susține interzicerea motoarelor termice în Uniunea Europeană începând din 2035. Totodată, Tavares avertizează că tranziția către viitorul electric trebuie făcută pragmatic.
Marti, 23 Ianuarie | Industrie

Șeful Stellantis: reducerea prețurilor, pentru mașinile electrice, poate duce la o "baie de sânge"

Potrivit șefului Stellantis, Carlos Tavares, reducerea agresivă a prețurilor, pentru mașinile electrice, afectează profitabilitatea rivalilor, iar acest lucru ar putea conduce la o "baie de sânge".
Luni, 17 Iulie 2023 | Industrie

Șeful Stellantis: Peugeot 208 electric nu va fi produs în Franța, "o țară cu costuri mari"

Potrivit declarațiilor lui Carlos Tavares, șeful Stellantis, Peugeot 208 electric va continua să fie produs în Spania. Tavares consideră că Franța este "o țară cu costuri mari" și altfel modelul nu ar mai fi profitabil.
Vineri, 24 Februarie 2023 | Industrie

Șeful Stellantis: Normele de emisii Euro 7 sunt inutile

Potrivit șefului Stellantis, Carlos Tavares, normele de emisii Euro 7 sunt inutile, în contextul în care "nu aduc beneficii pentru clienți și nici pentru mediul înconjurător."
Duminica, 08 Ianuarie 2023 | Industrie

Șeful Stellantis, îngrijorat de producătorii auto chinezi prezenți în Europa: "Dacă nu se schimbă ceva, va urma o luptă teribilă"

Carlos Tavares, șeful Stellantis, este îngrijorat de producătorii auto prezenți în Europa. Potrivit acestuia, dacă politicienii de pe Bătrânul Continent nu găsesc o soluție, va urma o "luptă teribilă".
Miercuri, 19 Octombrie 2022 | Industrie

Șeful Stellantis: "Normele de poluare Euro 7 nu au niciun sens"

Carlos Tavares, șeful Grupului Stellantis, crede că viitoarele norme de poluare Euro 7 nu au niciun sens și că ar trebui să se renunțe la ideea adoptării lor. Normele Euro 7 ar urma să intre în vigoare în 2028 după ce adoptarea lor a fost întârziată în repetate rânduri.
Marti, 04 Octombrie 2022 | Industrie

Șeful Stellantis: criza de semiconductori se va diminua la sfârșitul lui 2023

Carlos Tavares, șeful Grupului Stellantis, este de părere că criza de semiconductori va continua și anul viitor. Cu toate acestea, el spune că situația acestei crize care afectează industria auto de peste 2 ani se va îmbunătăți abia la sfârșitul lui 2023.
Miercuri, 15 Iunie 2022 | Economic

Carlos Tavares, șeful Stellantis, avertizează că o viitoare criză va încetini tranziția către mașini electrice

Potrivit lui Carlos Tavares, șeful Grupului Stellantis, o viitoare criză financiară ar putea avea efecte negative asupra tranziției către vehicule electrice. Asemenea probleme ar putea fi cauzate și de reducerea subvențiilor pentru mașini electrice de către guverne, avertizează șeful grupului multinațional.
Miercuri, 11 Mai 2022 | Industrie

Carlos Tavares, șeful Stellantis: criza materiilor prime va continua și în timpul tranziției către mașinile electrice

Carlos Tavares, șeful Grupului Stellantis, a avertizat asupra crizei de materii prime, esențiale pentru mașini și baterii, care va continua și în timpul tranziției către automobilele electrice. Tavares preconizează că o asemenea criză va fi resimțită puternic în 2025 și 2026.
Luni, 02 Mai 2022 | Industrie

Carlos Tavares, șeful Stellantis: situația crizei de semiconductori se va îmbunătăți în 2023

Carlos Tavares, CEO-ul Grupului Stellantis este de părere că situația crizei de semiconductori se va îmbunătăți abia din 2023. El a adăugat că actuala situație a crizei se află la un nivel similar cu cel din 2021.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 11 Aprilie 2022 | Modele noi

Maserati: Primele imagini cu viitorul model electric GranTurismo Folgore

Constructorul italian de automobile a publicat o serie de imagini cu prototipul viitorului GranTurismo Folgore. Primul model cu zero emisii, din istoria companiei, va debuta în versiune de serie în 2023.
Vineri, 28 Mai 2021 | Industrie

Maserati dezvăluie primele imagini sub camuflaj cu viitorul SUV Grecale

CEO-ul Stellantis a testat un prototip Grecale, ocazie cu care Maserati a publicat și primele imagini sub camuflaj cu viitorul său SUV.
Miercuri, 05 Mai 2021 | Industrie

Șeful Stellantis: “Vom respecta țintele de emisii în acest an fără ajutorul Tesla”

Grupul Stellantis își va atinge țintele de emisii în 2021 fără să mai cumpere “credite” de la Tesla, potrivit declarațiilor făcute de CEO-ul Carlos Tavares.
Vineri, 05 Martie 2021 | Masini electrice si hibride

Șeful Stellantis: “Vrem versiuni electrice sau hibride pentru toate modelele din Europa până în 2025”

Grupul Stellantis își propune ca toate modelele pe care le oferă în Europa să aibă versiuni electrice sau hibride până în 2025. “Estimăm o tranziție foarte rapidă către vehiculele 100% electrice,” a spus CEO-ul Carlos Tavares.
Duminica, 17 Ianuarie 2021 | Industrie

Era Stellantis a început: fuziunea dintre FCA și PSA a fost finalizată în mod oficial

Fuziunea dintre Fiat-Chrysler și PSA este un proces finalizat. Noua eră Stellantis a început în mod oficial.
Marti, 17 Noiembrie 2020 | Industrie

Șeful PSA estimează noi fuziuni în industria auto: “Unii producători nu vor supraviețui”

Carlos Tavares, șeful grupului PSA, se așteaptă la mai multe fuziuni la nivelul industriei auto în contextul investițiilor masive în mașini electrice și crede că unii producători nu vor supraviețui acestei tranziții în următorul deceniu.
Luni, 09 Martie 2020 | Industrie

Șeful PSA: “Trebuie să regândim strategia pentru piața chineză, după fuziunea cu FCA”

PSA și Fiat-Chrysler trebuie să își revizuiască strategia din China pentru a crește vânzările, după finalizarea fuziunii dintre cele două companii, potrivit lui Carlos Tavares, șeful grupului francez.
Joi, 05 Martie 2020 | Masini electrice si hibride

Șeful PSA: “Mașinile electrice nu sunt atrăgătoare, trebuie să le facem accesibile până în 2025”

Mașinile electrice nu sunt suficient de atrăgătoare pentru clienții “mainstream” și trebuie să devină accesibile până în 2025, a declarat Carlos Tavares, șeful grupului PSA. Potrivit lui Tavares, cererea de mașini electrice se va prăbuși atunci când țările vor renunța la subvenții.

Tag-uri similare

Renault, Carlos Ghosn, Renault-Nissan, Carlos Tavares, Alianta Renault-Nissan, fabrici Renault, Patrick Pelata
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru