Castrol

Marti, 19 Iulie 2022 | General

STUDIU: Cum sunt fidelizați clienții service-urilor auto

Potrivit unui studiu realizat de Castrol în România, comunicarea și fiabilitatea sunt cei mai importanți factori în ceea ce privește fidelizarea clienților la un service auto. Studiul relevă faptul că 40% dintre clienți rămân fideli aceluiași service auto dacă sunt explicate lucrările și dacă sunt solicitați de service ca aceștia să aprobe lucrările înainte de a fi efectuate.
Joi, 16 Iunie 2022 | Industrie

STUDIU: 97% din liderii industrei auto cred că mașinile termice vor fi retrase până în 2035

Conform unui studiu realizat de Castrol și de BP Pulse, 97% dintre liderii din industria auto sunt de părere că mașinile termice vor fi retrase până în 2035 și înlocuite cu cele electrice. La studiu au participat inclusiv posesori de mașini convenționale și electrice și au fost întrebați care sunt cei mai importanți factori ai tranziției, precum și obstacolele care ar putea să o încetinească.
Duminica, 17 Ianuarie 2010 | F1 TOP

Jenson Button, peste Loeb in clasamentul sporturilor cu motor

Compania Castrol a prezentat un clasament propriu al pilotilor din toate sporturile cu motor. Button e pe primul loc, Loeb de abia pe trei.
Luni, 06 Aprilie 2009 | Video

VIDEO: Reclama amuzanta la Castrol EDGE

Noua reclama Castrol EDGE ii indeamna pe toti cei care considera ca uleiurile sintetice sunt la fel sa "gandeasca cu joja de ulei".

Tag-uri similare

Jenson Button, Formula 1, WRC, reclama, Sebastien Loeb, Edge, Edwin Keleti, Castrol, ulei, Cel mai bun pilot
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru