Celule de hidrogen

Vineri, 08 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Bentley nu crede în viitorul electricelor pe baterii și caută alte soluții: “Tehnologia celulelor de hidrogen ar putea să devină o variantă practică”

Tehnologia actuală a bateriilor îi descurajează pe oficialii Bentley să lanseze un model electric în perioada următoare, deși acest lucru nu a fost exclus definitiv. Constructorul caută alte soluții pentru viitorul mai mult sau mai puțin îndepărtat și spune că tehnologia fuel-cell ar putea să devină o variantă practică.
Miercuri, 20 Ianuarie 2016 | Masini electrice si hibride

Propulsie alternativă: Mercedes GLC F-Cell va fi un model pe celule de hidrogen cu autonomie de 500 km

Mercedes dezvoltă în prezent o versiune pe celule de hidrogen pentru modelul GLC, care va avea o autonomie de aproape 500 km şi un preţ de aproximativ 65.000 de euro.
Vineri, 11 Octombrie 2013 | Tehnologie

Veşti bune în sfera eco: costurile sistemelor electrice de propulsie pe baza celulelor cu hidrogen scad datorită evoluţiei tehnologiei

Toyota a anunţat că a reuşit să reducă cantitatea de platină şi de fibră de carbon de care este nevoie pentru dezvoltarea unui sistem de propulsie electric pe baza celulelor cu hidrogen. Acest lucru scade simţitor preţul final al viitoarelor modele de serie.
Vineri, 02 August 2013 | Tehnologie

BMW: "Vrem modele de serie alimentate cu ajutorul celulelor de combustibil pe hidrogen"

Lansarea primului model electric le dă aripi celor de la BMW, care au în vedere dezvoltarea unui model electric care transformă hidrogenul în electricitate şi apă cu ajutorul pilelor de hidrogen.

Tag-uri similare

BMW, pile de hidrogen, celule de hidrogen, Reithofer
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru