Chevrolet Corvette

Joi, 11 Aprilie | Modele noi

Noul Chevrolet Corvette ZR1, cel mai puternic Corvette, va fi prezentat în vară

Chevrolet a confirmat oficial lansarea viitorului Corvette ZR1, cea mai puternică versiune a modelului de performanță american. Primul ZR1 cu motor amplasat central va fi prezentat în vara acestui an.
Joi, 23 Februarie 2023 | Industrie

Producția lui Chevrolet Corvette, oprită din cauza lipsei de componente

Chevrolet a anunțat că a oprit producția celebrului Corvette din cauza lipsei de componente. Uzina din Kentucky, SUA, acolo unde este construit modelul de performanță, va intra în pauză timp de o săptămână.
Joi, 10 Iunie 2021 | Modele noi

Îmbunătățiri pentru Chevrolet Corvette. Modelul american primește și o ediție limitată la 1.000 de exemplare

Chevrolet anunță o serie de îmbunătățiri pentru celebrul Corvette. Americanii lansează și o ediție specială, limitată la doar 1.000 de exemplare.
Joi, 15 Aprilie 2021 | General

Un pilot nevăzător vrea să stabilească un nou record mondial de viteză. Trebuie să depășească 322 de km/h

Dan Parker, un pilot nevăzător, vrea să stabilească un nou record mondial de viteză. Acesta va folosi un Chevrolet Corvette, al cărui motor a fost modificat să producă 800 de cai putere.
Marti, 23 Martie 2021 | RETRO

Un Chevrolet Corvette din 1967 a fost vândut cu 2.45 milioane de dolari la licitație

Casa de licitații Mecum Auctions tocmai a vândut acest Chevrolet Corvette, fabricat în 1967, cu suma de 2.45 milioane de dolari. Exemplarul cu pricina a trecut printr-un proces de restaurare care a durat 10 ani.
Luni, 20 Ianuarie 2020 | General

Primul exemplar al noii generații Corvette a fost vândut la licitație pentru 3 milioane de dolari: banii vor fi donați în scopuri caritabile

Primul exemplar al noii generații Chevrolet Corvette a fost scos la licitație în SUA. Sportivul cu motor central a fost cumpărat pentru 3 milioane de dolari, iar banii obținuți vor fi donați asociației non-profit Detroit Children’s Fund.
Duminica, 22 Decembrie 2019 | General

Informații neoficiale: noul Chevrolet Corvette a parcurs circuitul de la Nurburgring în 7 minute și 28.3 secunde

Noul Chevrolet Corvette echipat cu pachetul Z51 a parcurs un tur pe circuitul german de la Nurburgring în 7 minute și 28.3 secunde, conform unor surse apropiate companiei americane. Vechea generație C7 Corvette Z51 a fost mai lentă cu aproape 5 secunde.
Duminica, 08 Decembrie 2019 | Tuning

Hennessey pregătește un pachet de performanță pentru noul Corvette C8 Stingray: tunerul american își propune să scoată 1.200 CP din motorul V8

Tunerul american Hennessey promite un pachet de performanță pentru noul Corvette C8 Stingray. În urma modificărilor pregătite de casa de tuning, motorul V8 de 6.2 litri ar urma să ofere până la 1.200 de cai putere.
Joi, 03 Octombrie 2019 | Modele noi

Chevrolet a prezentat noul Corvette Convertible: 502 CP și plafon de tip hardtop care poate fi operat până la 48 km/h

Chevrolet a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul Corvette Convertible. Modelul constructorului american dispune de un plafon retractabil de tip hardtop care poate fi operat până la viteze de 48 km/h.
Luni, 29 Iulie 2019 | Modele noi

Primul teaser video cu versiunea cabrio a noului Corvette: modelul va fi prezentat în toamna acestui an

Chevrolet a publicat un teaser video care anunță debutul versiunii Corvette Convertible. Modelul va fi prezentat în toamna acestui an și, conform zvonurilor, în cadrul evenimentului am putea asista și la debutul versiunii de circuit C8.R.
Vineri, 19 Iulie 2019 | Modele noi

Versiuni noi pentru proaspătul Chevrolet Corvette: americanii pregătesc o variantă cabrio, dar și sisteme de propulsie electrificate

Oficialii Chevrolet au confirmat faptul că noua generație Corvette va primi în scurt timp și o versiune cabrio. Ulterior, sub capota modelului american vom vedea și sisteme electrificate de propulsie.
Vineri, 19 Iulie 2019 | Modele noi

Chevrolet a prezentat noua generație Corvette: C8 Stingray are motor V8 amplasat central cu 502 CP

Chevrolet a publicat primele imagini și detalii referitoare la noua generație Corvette. Versiunea de bază poartă numele de Stingray și este echipată cu un V8 aspirat natural de 502 CP și 637 Nm.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 24 Aprilie 2018 | General

Chevrolet a dus pe circuit noul Corvette ZR1: modelul american a reușit o viteză maximă medie de 342 km/h

Chevrolet Corvette ZR1 a ajuns pe ovalul din Papenburg, Germania. Americanii au vrut să verifice viteza maximă a noului Corvette ZR1, iar la final, media obținută a fost de 342 km/h.
Luni, 13 Noiembrie 2017 | Modele noi

Chevrolet lansează noul Corvette ZR1: 755 de cai putere și o viteză maximă de peste 338 km/h

Corvette ZR1 a fost prezentat oficial în cadrul Salonului Auto de la Dubai. Modelul constructorului american oferă 755 de cai putere, 969 Nm și promite o viteză maximă de peste 338 km/h.
Joi, 10 Martie 2016 | Masini electrice si hibride

A schimbat taberele: Cea mai rapidă mașină electrică din lume este un Chevrolet Corvette

Americanii de la Genovation au modificat principiul de funcționare al unui Chevrolet Corvette: au înlocuit motorul clasic pe benzină cu unul electric de 700 de cai și au stabilit un nou record mondial de viteză.
Joi, 13 August 2015 | Siguranta

SUA: cercetătorii de la Universitatea din San Diego au controlat prin smartphone frânele unui Corvette

Cercetătorii de la Universitatea din San Diego au demonstrat că sistemul de frânare al unui Corvette poate fi activat sau decuplat la viteze mici folosind un dispozitiv de diagnosticare și un smartphone.
Joi, 09 Iulie 2015 | O lume nebuna

Un american a leșinat la volan și a distrus două exemplare Chevrolet Corvette

La ieșirea de pe o autostradă din Ohio un american a leșinat la volan, iar mașina sa a sfârșit în parcarea unui dealer Chevrolet. Victime i-au căzut două exemplare Chevrolet Corvette.
Vineri, 03 Iulie 2015 | Intern

Maşinile clasice ale lui Ion Ţiriac vor defila pe străzile din București cu ocazia Zilei Naționale a Americii

Țiriac Collection va organiza o paradă a mașinilor americane cu ocazia Zilei Naționale a Statele Unite. Vor fi prezente modele clasice, care au scris istorie pentru nume mari ca Ford, Lincoln sau Chrysler.
Marti, 04 Noiembrie 2014 | General

Presa britanică: "Jucătorii lui Manchester United nu au condus maşinile din flota oferită de Chevrolet"

Englezii de la Daily Mail au descoperit că jucătorii echipei Manchester United nu s-au atins de flota de Corvette şi Camaro oferită de Chevrolet încă din aprilie în baza contractului de sponsorizare al echipei. Oficialii clubului şi responsabilii mărcii auto au confirmat informaţia anunţată de tabloidul britanic.
Vineri, 04 Iulie 2014 | O lume nebuna

Un american s-a reîntâlnit cu maşina sa, un Chevrolet Corvette, la 33 de ani după ce a fost furată

În 1981, un american rămânea fără maşina sa, un Chevrolet Corvette, după ce aceasta dispărea dintr-o parcare din Detroit. La 33 de ani, maşina sa a fost găsită pe cealaltă coastă a Americii în perfectă stare de funcţionare.

Tag-uri similare

GM, Chevrolet, General Motors, recall, Corvette, Chevrolet Corvette, Stingray, Chevrolet Corvette Stingray, Corvette Stingray, General Motors.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru