Chevrolet Volt

Luni, 22 Februarie 2021 | Interviu

INTERVIU: Nissan Qashqai E-Power este un hibrid, nu o mașină electrică, așa cum se promova în trecut Opel Ampera

Într-un interviu cu un oficial Nissan am lămurit cum va fi vândut noul Nissan Qashqai E-Power, versiunea care folosește exclusiv un motor electric pentru propulsie și unul pe benzină drept generator.
Miercuri, 02 Noiembrie 2016 | Tehnologie

După Chevrolet Volt și Opel Ampera, Nissan este nevoit să facă același compromis: e-Power este un sistem electric cu autonomie extinsă

Nissan e_power este un nou sistem de propulsie electric, care folosește însă și un motor pe benzină pentru a extinde autonomia. Motorul clasic încarcă bateriile atunci când acestea au scăzut sub nivelul critic.
Joi, 03 Martie 2016 | Premii auto

World Car of the Year 2016: Audi A4, Mazda MX-5 şi Mercedes-Benz GLC au rămas în lupta pentru marele premiu

Trei modele au rămas în cursa pentru râvnitul trofeu de Maşina Anului 2016, Audi A4 Sedan, Mazda MX-5 şi Mercedes-Benz GLC. Cine va câştiga marele premiu?
Marti, 09 Februarie 2016 | Masini electrice si hibride

Pentru binele industriei: GM vrea să împrumute sistemul hibrid de pe Chevrolet Volt şi altor constructori

General Motors a găsit o soluţie inedită pentru dezvoltarea industriei de maşini hibride: vrea să împrumute sistemul de propulsie de pe Chevrolet Volt şi altor constructori auto.
Vineri, 02 Octombrie 2015 | Tehnologie

GM promite că noul Chevrolet Volt va putea oferi și rulare autonomă în 2016

General Motors a anunțat că va demara un program dedicat rulării autonome. Cobaiul va fi noua generație Chevrolet Volt. Acesta ar urma să beneficieze de opțiunea unei rulări autonome până la finalul lui 2016.
Luni, 12 Ianuarie 2015 | Modele noi

Chevrolet Volt a ajuns la a doua generaţie şi are o autonomie electrică de 80 de kilometri

Chevrolet Volt a ajuns la cea de-a doua generaţie, iar progresul este mai mult decât evident. De la design şi interior până la sistemul de propulsie, GM a îmbunătăţit toate aspectele modelului.
Duminica, 28 Decembrie 2014 | Modele noi

Noua generație Chevrolet Volt va avea un frate crossover care va primi numele Crossvolt

După lansarea din ianuarie a celei de-a doua generații Chevrolet Volt, General Motors vizează lărgirea familiei cu un nou membru: Crossvolt, un crossover care are rolul de a aduce mai mulți clienți pentru modelul american. Nu se știe dacă acesta va fi lansat și în Europa.
Joi, 20 Noiembrie 2014 | Modele noi

Chevrolet Volt se pregăteşte să primească o nouă generaţie - un nou teaser dezvăluie partea frontală

Chevrolet a expus noua generaţie a lui Volt în faţa unui public select. Până la debutul noului model, americanii au publicat o imagine teaser a celei de-a doua generaţii Volt, de data aceasta fiind dezvelită partea frontală.
Miercuri, 29 Octombrie 2014 | Modele noi

Viitorul Chevrolet Volt, dezbrăcat oficial de secrete

Deşi noua generaţie Volt îşi va face debutul oficial în cadrul Salonului Auto de la Detorit, în ianuarie 2015, Chevrolet a publicat o serie de informaţii despre soluţiile de propulsie alese şi eficienţa lor.
Luni, 29 Septembrie 2014 | Modele noi

Chevrolet Volt: un nou teaser al viitoarei generaţii

Chevrolet a publicat un nou teaser al viitoarei generaţii Volt. Modelul electric promite să ofere o autonomie mai mare decât actualul Volt şi un preţ redus considerabil.
Luni, 18 August 2014 | Modele noi

Viitoarea generaţie Chevrolet Volt se lansează în 2015. Europa nu se află printre pieţele pe care va fi vândut modelul american

Unul dintre cele mai complexe modele de pe piaţă trece în 2015 printr-o serie de schimbări adânci care va modifica structural şi tehnologic designul şi sistemul de propulsie. Chevrolet Volt nu va mai veni însă în Europa.
Vineri, 08 August 2014 | Modele noi

Chevrolet Volt: un teaser anunţă deja lansarea noii generaţii în 2015

Chevrolet a publicat un prim teaser al noii generaţii Volt, programată să îşi facă apariţia cu ocazia Salonului Auto de la Detroit, în luna ianuarie a anului viitor.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 21 Iulie 2014 | Industrie

Opel Ampera, pe făraş: germanii vor să renunţe la a doua generaţie a modelului din cauza vânzărilor scăzute

Automotive News anunţă astăzi că germanii de la Opel au renunţat la ideea de a investi într-o a doua generaţie a modelului hibrid-electric Ampera. Cauza: vânzările slabe din ultimii ani.
Miercuri, 23 Aprilie 2014 | Modele noi

GM investeşte 324 milioane de euro în dezvoltarea următoarei generaţii Chevrolet Volt

General Motors se pregăteşte să lanseze următoarea generaţie a lui Chevrolet Volt şi a lui Opel Ampera. Constructorul va investi 324 de milioane de euro în fabrica responsabilă de producţia celor două modele.
Luni, 14 Aprilie 2014 | Modele noi

Viitoarea generaţie Chevrolet Volt va avea şi o versiune entry-level, mai ieftină

Chevrolet va lansa noua generaţie a modelului Volt în 2015. Spre deosebire de actualul model, noul Volt va avea şi o versiune entry-level, mai puţin echipată şi cu performanţe mai slabe.
Miercuri, 18 Septembrie 2013 | Modele noi

General Motors pregăteşte un competitor al lui Tesla Model S

General Motors intenţionează să dezvolte un model electric cu o autonomie de 320 kilometri, care să devină rivalul lui Tesla Model S, informează The Wall Street Journal.
Luni, 02 Septembrie 2013 | Video

VIDEO: Elon Musk, fondatorul Tesla, critică Chevrolet Volt şi Nissan Leaf

Elon Musk, omul care a pus bazele Tesla şi a dat naştere noului Model S, una dintre cele mai apreciate maşini electrice ale prezentului, vorbeşte deschis despre rivalii Chevrolet Volt şi Nissan Leaf.
Marti, 13 August 2013 | Modele noi

Şeful GM: "Viitorul Chevrolet Volt va avea o autonomie electrică de 100 km"

Chevrolet lucrează în prezent la viitoarea generaţie a modelului Volt. Potrivit şefului GM, modelul va fi capabil să ofere o autonomie electrică mai mare şi va costa mai puţin cu aproape 10.000 de dolari.
Miercuri, 07 August 2013 | Economic

Chevrolet ieftineşte cu 5000 de dolari modelul Volt în SUA

Pentru a stimula clienţii de vehicule electrice, dar şi pentru a se lupta mai bine cu concurenţa, Chevrolet a redus preţul hibridului Volt pe piaţa din SUA. Acum, preţul său este mai mic cu 5000 de dolari.
Joi, 04 Aprilie 2013 | General

Clienţii lui Chevrolet Volt parcurg peste 1400 de kilometri între plinurile de benzină

Chevrolet a aflat că proprietarii modelului electric Volt parcurg peste 1400 de kilometri între două plinuri ale rezervorului cu benzină. De asemenea, 9 din 10 clienţi ar cumpăra din nou un Volt.

Tag-uri similare

Opel, Tesla, GM, vanzari, Chevrolet, General Motors, productie, Salon Auto, Jaguar, Concept
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru