Feedback

Chevrolet

Luni, 29 Iulie | Modele noi

Primul teaser video cu versiunea cabrio a noului Corvette: modelul va fi prezentat în toamna acestui an

Chevrolet a publicat un teaser video care anunță debutul versiunii Corvette Convertible. Modelul va fi prezentat în toamna acestui an și, conform zvonurilor, în cadrul evenimentului am putea asista și la debutul versiunii de circuit C8.R.
Vineri, 19 Iulie | Modele noi

Versiuni noi pentru proaspătul Chevrolet Corvette: americanii pregătesc o variantă cabrio, dar și sisteme de propulsie electrificate

Oficialii Chevrolet au confirmat faptul că noua generație Corvette va primi în scurt timp și o versiune cabrio. Ulterior, sub capota modelului american vom vedea și sisteme electrificate de propulsie.
Vineri, 19 Iulie | Modele noi

Chevrolet a prezentat noua generație Corvette: C8 Stingray are motor V8 amplasat central cu 502 CP

Chevrolet a publicat primele imagini și detalii referitoare la noua generație Corvette. Versiunea de bază poartă numele de Stingray și este echipată cu un V8 aspirat natural de 502 CP și 637 Nm.
Sambata, 04 Mai | O lume nebuna

Gone in 40 minutes: un dealer american a fost jefuit de doi hoți care au furat 124 de roți în mai puțin de trei sferturi de oră

Doi hoți, un camion, 40 de minute de "muncă" și o daună de 120.000 de dolari. Acestea sunt ingredientele unui jaf care a avut loc noaptea în curtea unui dealer Chevrolet din Louisiana.
Marti, 24 Aprilie 2018 | General

Chevrolet a dus pe circuit noul Corvette ZR1: modelul american a reușit o viteză maximă medie de 342 km/h

Chevrolet Corvette ZR1 a ajuns pe ovalul din Papenburg, Germania. Americanii au vrut să verifice viteza maximă a noului Corvette ZR1, iar la final, media obținută a fost de 342 km/h.
Marti, 10 Aprilie 2018 | Modele noi

Chevrolet Camaro facelift: muscle car-ul a primit modificări estetice și tehnologii noi

Chevrolet a publicat primele imagini cu Camaro facelift. Muscle car-ul este disponibil cu tehnologii moderne și primește o serie de îmbunătățiri la nivel de design. Acum, pachetul 1LE poate fi comandat și pe varianta echipată cu motorul de 2.0 litri de 275 CP.
Luni, 13 Noiembrie 2017 | Modele noi

Chevrolet lansează noul Corvette ZR1: 755 de cai putere și o viteză maximă de peste 338 km/h

Corvette ZR1 a fost prezentat oficial în cadrul Salonului Auto de la Dubai. Modelul constructorului american oferă 755 de cai putere, 969 Nm și promite o viteză maximă de peste 338 km/h.
Vineri, 29 Septembrie 2017 | Industrie

Întoarcerea la clasic: La 100 de ani de la primul său pick-up, Chevrolet pune sigla din 1918 pe două modele

Chevrolet sărbătorește anul viitor un secol de la primul său pick-up și vrea să folosească sigla sa celebră din 1918 pe două modele aniversare.
Marti, 18 Iulie 2017 | General

Mărcile care s-au vândut cel mai bine în funcție de țară: Toyota deține supremația în 49 de state

Grupul Volkswagen a vândut cele mai multe mașini în 2016, dar Toyota este cel mai popular brand. Japonezii au reușit să se impună în 49 de state, în timp ce nemții bifează cele mai bune vânări în 14 țări.
Luni, 27 Februarie 2017 | Modele noi

Americanii au un nume complicat pentru orice: Chevrolet Camaro ZL1 1LE este un muscle car pentru circuit

Chevrolet a dezvăluit cu ocazia cursei Daytona 500 o ediție specială a modelului Camaro ZL1, denumită 1LE. Chiar dacă are un nume complicat, muscle-car-ul american promite performanțe demne de ținut minte.
Luni, 21 Noiembrie 2016 | Modele noi

Noi ne uităm cu jind, americanii îl primesc: noul Chevrolet Cruze ar fi făcut o surpriză frumoasă și în Europa

Chevrolet a dezvăluit noua generație a modelului Cruze. Modelul, deși se vinde acum doar în SUA, s-a bucurat în trecut de mult succes chiar și pe piața din România, fiind o berlină compactă accesibilă.
Miercuri, 08 Iunie 2016 | Tehnologie

Americanii continuă să se faulteze prin reclame dure: Chevrolet demonstrează fragilitatea noului Ford F-150

CHevrolet și Ford continuă să se dueleze în reclame acide. Principalii actori ai duelului sunt cele mai populare pick-up-uri din SUA: Chevrolet Silverado și Ford F-150.
Luni, 06 Iunie 2016 | Modele noi

Noul Chevrolet Camaro îmbracă hainele de supererou ale lui Bumblebee pentru un nou film Transformers

Chevrolet a pregătit haine noi pentru a șasea generație a modelului Camaro. Americanii au lansat mașina care va debuta în noua peliculă din seria Transformers.
Luni, 09 Mai 2016 | Tehnologie

Oracolul din Detroit: Chevrolet a inventat un sistem care anticipează defecțiunile mașinii

Chevrolet a brevetat un sistem care anticipează defecțiunile mașinii. Acesta analizează funcționarea mașinii și trimite mesaje text sau email dacă detectează o potențială defecțiune.
Vineri, 18 Martie 2016 | Modele noi

Fibră, nu doar masă musculară: Chevrolet Camaro ZL1 este versiunea supersport a muscle car-ului american

Chevrolet a dezvăluit noul Camaro ZL1, cea mai puternică versiune de stradă a actualei generații a modelului american. Avem modificări estetice și tehnice, plus un motor V8 supraalimentat care dezvoltă 640 CP.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 10 Martie 2016 | Masini electrice si hibride

A schimbat taberele: Cea mai rapidă mașină electrică din lume este un Chevrolet Corvette

Americanii de la Genovation au modificat principiul de funcționare al unui Chevrolet Corvette: au înlocuit motorul clasic pe benzină cu unul electric de 700 de cai și au stabilit un nou record mondial de viteză.
Luni, 11 Ianuarie 2016 | Modele noi

UPDATE: Electricul Chevrolet Bolt oferă 320 de kilometri autonomie și are 200 de cai putere

Chevrolet a dezvăluit în cadrul Salonului Auto de la Detroit informații și imagini complete ale modelului electric Bolt. Mașina beneficiază de o baterie amplasată sub podea și d eun motor puternic, de 200 de cai putere.
Joi, 07 Ianuarie 2016 | Modele noi

Vă e dor de Chevrolet Cruze? În SUA tomai s-a lansat varianta hatchback a noii generații

Chevrolet a dezvăluit noua generație a modelului Cruze hatchback. Modelul american are un portbagaj încăpător și un motor turbo de 1.4 litri.
Joi, 31 Decembrie 2015 | Interviu

Cadou de sfârșit de an: Barack Obama, invitatul lui Jerry Seinfeld într-un Corvette Stingray din 1963

Președintele Statelor Unite ale Americii primește la Casa Albă o vizită mai puțin protocolară decât de obicei: comedianul Jerry Seinfeld și un Corvette Stingray de a doua generație. Discuția e una pe care oricine trebuie s-o urmărească.
Vineri, 23 Octombrie 2015 | O lume nebuna

Pizza nu va mai fi livrată niciodată rece: s-a lansat prima flotă de mașini cu un cuptor integrat

Pentru ca pizza să ajungă mereu caldă la destinație, o companie de livrare a celebrului produs italian a cumpărat o flotă de mașini care au integrate un cuptor.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru