China

Joi, 18 Aprilie | Masini electrice si hibride

Volkswagen anunță un parteneriat cu chinezii de la XPeng: vor dezvolta o platformă electrică low-cost

Volkswagen a încheiat oficial un parteneriat cu compania chineză XPeng. Cele două companii vor dezvolta împreună o platformă accesibilă nouă, pentru viitoare modele electrice.
Miercuri, 17 Aprilie | Modele noi

Honda lansează un nou brand de mașini electrice în China. Primele modele, două crossovere și un GT

Honda a anunțat oficial lansarea unui nou brand de mașini electrice pentru piața din China. Noul brand se numește Ye, iar primele modele vor fi două crossovere și un grand tourer.
Miercuri, 17 Aprilie | Modele noi

Noul Volkswagen Passat sedan trăiește! Dar numai în China

Au apărut primele imagini cu noul Volkswagen Passat Pro, un model destinat exclusiv pieței din China. Noul model este varianta sedan a noii generații Passat, iar acesta primește două motoare pe benzină pentru această piață.
Luni, 25 Martie | Modele noi

Chinezii vor produce o mașină electrică în Polonia: rival pentru Dacia Spring

Compania chineză Leapmotor va produce o mașină electrică de oraș la uzina Stellantis din Polonia. Noul model va fi un rival pentru modele electrice ca Dacia Spring și Citroen e-C3.
Sambata, 16 Martie | Modele noi

Noul Volkswagen ID.UNYX, un crossover electric pentru piața din China

Au apărut primele imagini neoficiale cu noul Volkswagen ID.UNYX, un crossover electric înrudit cu Cupra Tavascan. Noul model este destinat exclusiv pieței din China și va primi propulsoare de până la 340 de cai putere.
Luni, 11 Martie | Industrie

Alfa Romeo vrea să lanseze un SUV electric pentru piețele din SUA și China

Alfa Romeo și-ar dori să lanseze un SUV electric pentru piețele din SUA și din China. Însă, constructorul italian s-ar putea răzgândi asupra acestei idei în funcție de alegerile din Europa și din SUA.
Joi, 07 Martie | Industrie

Europa, tot mai aproape să impună taxe vamale pentru mașinile electrice venite din China

Sunt șanse tot mai mari ca autoritățile europene să impună taxe vamale pentru mașinile electrice importate din China. Această decizie ar putea fi luată pentru a proteja producătorii de automobile de pe Bătrânul Continent.
Luni, 26 Februarie | Modele noi

Chinezii lansează în Europa un brand nou. Primul model, un monovolum

Compania chineză Denza a fost lansată oficial în Europa. Primul model care va fi vândut aici se numește D9 și este un monovolum disponibil în versiuni electrice și cu motoare hibride cu încărcare la priză.
Vineri, 16 Februarie | Industrie

Rusia a început să producă Citroen C5 Aircross cu piese venite din China

Citroen C5 Aircross a început să fie produs în Rusia cu ajutorul pieselor venite din China. Uzina de la Kaluga, care aparține Grupului Stellantis, dar asupra căreia nu mai are niciun control, va produce acest model cu ajutorul celor de la Dongfeng prin importuri paralele.
Joi, 15 Februarie | Masini electrice si hibride

Chinezii continuă expansiunea: BYD vrea să construiască o fabrică de mașini electrice în Mexic

Compania chineză BYD și-a exprimat intenția de a construi o nouă fabrică de mașini electrice. Aceasta va fi construită în Mexic, lucru care ar duce la expansiunea mărcii pe piața nord-americană.
Luni, 12 Februarie | Economic

Volkswagen câștigă teren în China. A fost cea mai bine vândută marcă în ianuarie

Volkswagen a fost cea mai bine vândută marcă pe piața din China în luna ianuarie. Constructorul german a reușit să depășească marca chineză BYD.
Vineri, 09 Februarie | Industrie

SUA vrea să restricționeze importurile de mașini chinezești

Administrația prezidențială a Statelor Unite dorește să impună restricții asupra importurilor de mașini chinezești. Asemenea restricții ar putea fi aplicate în această țară din cauza îngrijorărilor cu privire la protecția datelor.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 01 Februarie | General

Șeful Renault: vrem o politică industrială care să apere Europa de companiile chinezești

Luca de Meo, șeful Grupului Renault și președintele Asociației Constructorilor Europeni de Automobile, a îndemnat la o nouă politică industrială în Europa. El a avertizat că industria auto europeană este pusă în pericol de companiile venite din China, dar și de Tesla.
Joi, 25 Ianuarie | Industrie

Honda critică mașinile electrice din China: „Au un design superficial”

Daisuke Tsutamori, directorul de design al mașinilor electrice Honda, a criticat modelele cu zero emisii lansate de producătorii chinezi. Acesta critică design-ul mașinilor electrice din China, spunând că este superficial.
Joi, 11 Ianuarie | Modele noi

Chinezii lansează un rival pentru Tesla Model S Plaid: preț de 127.600 de euro

Compania chineză YangWang, noua divizie de mașini de lux a celor de la BYD, a lansat o nouă berlină electrică de performanță. Noul model promite să fie un rival pentru Tesla Model S Plaid, iar propulsorul său electric dezvoltă 1020 de cai putere.
Miercuri, 10 Ianuarie | Industrie

China este cel mai mare exportator de mașini. A depășit Japonia

Potrivit estimărilor, China tocmai a devenit cel mai mare exportator de mașini, depășind Japonia. Cel mai mare succes pentru industria auto chineză este, fără îndoială, BYD.
Luni, 18 Decembrie 2023 | Industrie

Nissan va dezvolta și produce mașini electrice în China

Nissan a anunțat că a încheiat un parteneriat cu o universitate din China pentru dezvoltarea unor viitoare mașini electrice în țara asiatică. Această măsură este luată pentru a crește competitivitatea mărcii nipone în segmentul electricelor.
Joi, 14 Decembrie 2023 | Masini electrice si hibride

Chinezii de la Zeekr au livrat prima lor mașină electrică în Europa. Start de la 59.500 de euro

Compania chineză Zeekr a livrat primul său model electric în Europa. Este vorba despre modelul 001 Shooting Brake, care pornește de la 59.500 de euro.
Marti, 28 Noiembrie 2023 | Modele noi

O nouă berlină electrică din China: televizor pentru pasagerii spate și detectarea problemelor de sănătate

Compania chineză Skyworth a dezvăluit un nou model electric pentru piața locală. Acesta este un sedan premium de clasă medie care vine echipat cu un televizor pentru pasagerii din spate, dar și cu un sistem inteligent care poate depista problemele de sănătate ale ocupanților.
Luni, 27 Noiembrie 2023 | Industrie

Volkswagen va lansa o nouă platformă pentru mașini electrice accesibile destinate Chinei

Potrivit celor mai noi informații, Volkswagen va lansa o nouă platformă dedicată mașinilor electrice accesibile pentru piața din China. Noua arhitectură va sta la baza a 4 modele viitoare, care vor costa mai puțin de 22.000 de euro.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Nissan, Citroen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru