Chrysler

Duminica, 30 Octombrie 2016 | General

Americanii taxează aspru indolența italienilor: Alianța Fiat-Chrysler, la coada celui mai important clasament al satisfacției

Mărcile Alianței Fiat-Chrysler au ocupat ultimele poziții într-un clasament al satisfacției, întocmit de Consumer reports în SUA. Calitatea produselor lasă de dorit, deși în trecut au existat demiteri la nivel înalt din această cauză.
Miercuri, 31 August 2016 | Siguranta

Scandalul airbagurilor Takata putea fi evitat de acum 16 ani: au existat dovezi că japonezii riscă viața șoferilor, dar constructorii le-au ignorat

O serie de teste desfășurate la începutul anilor 2000 au arătat că airbagurile Takata sunt extrem de periculoase. Constructorii auto au ignorat însă avertismentele pentru că airbagurile Takata erau mai ieftine.
Miercuri, 03 August 2016 | General

În căutarea dreptății: părinții actorului Anton Yelchin dau în judecată Fiat-Chrysler după moartea artistului

După ce actorul american de origine rusă Anton Yelchin a murit strivit de propria mașină, părinții acestuia acționează în judecată compania Fiat-Chrysler. Mașina lui Yelchin fusese subiectul unui recall în service.
Miercuri, 04 Mai 2016 | Masini autonome

Premieră în industria auto: Fiat se aliază cu compania de tehnologie Google pentru dezvoltarea maşinilor autonome

Google şi Fiat vor dezvolta împreună un model special Chrysler Pacifica pentru testarea funcţiilor de condus autonom ale maşinilor pe drumurile publice din Statele Unite.
Joi, 28 Ianuarie 2016 | Industrie

Sergio Marchionne își toarnă cenușă în cap: ”Chrysler 200 n-a avut succes pentru că am copiat designul lui Hyundai Sonata”

Sergio Marchionne, șeful Grupului Fiat-Chrysler, a recunoscut că designeri lui Chrysler 200 au copiat linia plafonului de la Hyundai Sonata. Asta a adus eșecul modelului american, care va fi scos și din producție.
Luni, 27 Iulie 2015 | Siguranta

Recall Jeep după descoperirea unei vulnerabilități software: 1.4 milioane de mașini chemate în service

Fiat Chrysler Automobiles a anunțat o rechemare în service pentru mai multe modele echipate cu sistemul multimedia UConnect. Aproximativ 1.4 milioane de vehicule sunt afectate.
Joi, 16 Iulie 2015 | Industrie

Sergio Marchionne a renunțat la propunerea unei fuziuni cu General Motors

Potrivit unei surse din cadrul Fiat Chrysler Automobiles, Sergio Marchionne a renunțat la ideea unei fuziuni cu General Motors, titrează New York Times.
Joi, 09 Iulie 2015 | Autoipoteze

Grupul Fiat înregistrează oficial numele Barracuda. Ar putea fi folosit pentru un viitor muscle-car

Grupul Fiat-Chrysler a înregistrat oficial numele Barracuda. Tot mai multe surse vorbesc despre un nou muscle-car, gata să înlocuiască Dodge Challenger.
Luni, 04 Mai 2015 | Modele noi

Sergio Marchionne: "Sunt deschis la o fuziune cu Google sau cu Apple"

Sergio Marchionne, şeful concernului Fiat Chrysler Automobiles, s-a declarat interesat de o colaborare cu o companie non-auto şi a dat exemplu de potenţiali partneri companiile Apple şi Google.
Luni, 20 Aprilie 2015 | Industrie

PSA Peugeot-Citroen exclude posibilitatea unui parteneriat cu Fiat Chrysler

Carlos Tavares, şeful PSA Peugeot-Citroen, a negat zvonurile privind o potenţială colaborare cu Fiat Chrysler Automobiles sau cu oricare alt producător de automobile în viitorul apropiat.
Luni, 05 Ianuarie 2015 | Economic

Statul american a pierdut 9 miliarde de dolari pentru a salva Chrysler şi GM de la faliment

Salvarea companiilor americane Chrysler şi General Motors au costat Statul American aproape 80 de miliarde de dolari, dintre care au fost recuperaţi doar 71.
Miercuri, 17 Decembrie 2014 | Industrie

Fiat retrage numele Chrysler. Compania americană va fi rebotezată FCA US

Alianța Fiat Chrysler Automobile a anunțat că va schimba numele grupului Chrysler pe piața mamă, din Statele Unite. Constructorul va deveni o divizie a alianței, rebotezată FCA US.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 19 Noiembrie 2014 | Modele noi

Chrysler 300 a primit un nou facelift la patru ani de la restilizarea precedentă

Americanii de la Chrysler i-au aplicat lui 300, berlina lor de segment E, un nou facelift. Modelul este mai tehnologizat ca niciodată şi prezintă mai multe sisteme de siguranţă, pe lângă un design împrospătat şi materiale noi la interior.
Joi, 23 Octombrie 2014 | Industrie

Sergio Marchionne a cumpărat acţiuni Fiat Chrysler Automobiles în valoare de 2.6 milioane de euro

Sergio Marchionne, şeful concernului FCA, a cumpărat 335.745 de acţiuni ale companiei pe care o conduce. Mişcarea este văzută de analiştii din industrie ca un gest de încredere în viitorul FCA.
Joi, 31 Iulie 2014 | Industrie

Sergio Marchionne: "Sunt deschis la alianţe, dar nu vrem să vindem Alfa Romeo"

Şeful concernului FCA, Sergio Marchionne, a venit cu un răspuns oficial referitor la zvonurile recente legate de o potenţială fuziune între Fiat şi alţi producători din Europa, printre care au fost vehiculate concernele Volkswagen şi PSA Peugeot-Citroen.
Marti, 27 Mai 2014 | Industrie

Lancia va renunţa la modelul Delta până la finele anului

Lancia va renunţa treptat la aproape toate modelele din gamă, rezumându-se la comercializarea unui singur model: Ypsilon. Primul pe lista „concedierilor” este modelul compact delta, care va spune adio pieţei la finele acestui an.
Miercuri, 14 Mai 2014 | Industrie

Sergio Marchionne: "FCA va supravieţui chiar dacă nu va atinge obiectivele de vânzări"

Conducerea Fiat Chrysler Automobiles a prezentat planul său de viitor săptămâna trecută. Sergio Marchionne, CEO-ul concernului, spune că nu ar fi grav dacă ţintele de vânzări nu vor fi atinse.
Joi, 08 Mai 2014 | Industrie

Grupul Fiat confirmă: Lancia va deveni o marcă dedicată exclusiv pieţei italiene

Oficialii grupului Fiat au confirmat planurile pentru marca Lancia. Aceasta va fi dedicată doar pieţei italiene şi va avea în gamă un singur model: Ypsilon.
Luni, 03 Februarie 2014 | Feature

Top 12 spoturi cu maşini la Super Bowl 2014

Spoturi video spectaculoase, o mulţime de vedete şi multe modele americane. Aşa se traduce pauza publicitară a celui mai urmărit eveniment sportiv din Statele Unite ale Americii: Super Bowl - finala campionatului de fotbal american.
Joi, 30 Ianuarie 2014 | Industrie

Fiat Chrysler Automobiles, compania realizată în urma unirii Fiat Group - Chrysler Group, şi-a prezentat noul logo

Finalizarea procesului de achiziţie a grupului Chrysler a format o nouă companie, numită Fiat Chrysler Automobiles. Sediul companiei este în Olanda, în timp ce acţiunile sale vor fi listate la bursele de la New York şi de la Milano.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru