Chrysler

Miercuri, 30 Mai 2012 | Industrie

Fiat: "Nu vrem să cumpărăm acţiuni Mazda"

Oficialii Fiat au declarat că nu sunt interesaţi de achiziţia acţiunilor Mazda, preferând să se concentreze pe portofoliul Chrysler.
Marti, 29 Mai 2012 | General

Şeful Chrysler: “Jeep Compass va fi scos la pensie“

Sergio Marchionne, şeful alianţei Fiat-Chrysler, a anunţat că în următorii ani vor fi scoase la pensie modelele Grand Voyager şi Jeep Compass.
Vineri, 25 Mai 2012 | Industrie

Fiat vrea să construiască modele Mazda în fabricile sale

Oficialii Fiat au declarat că sunt interesaţi şi de producţia modelelor Mazda în uzinele proprii, dacă japonezii vor dori acest lucru. În prezent, cei doi parteneri investighează toate posibilităţile de colaborare.
Vineri, 27 Aprilie 2012 | Industrie

Chrysler: Creştere de 300% a profitului în primul sfert al anului

Grupul Chrysler a înregistrat o creştere record a profitului în primul sfert al anului. Profitul Chrysler a atins valoarea de 473 de milioane de dolari în primul sfert al anului curent, semnificativ mai mult faţă de cei 116 milioane de euro înregistraţi în 2011.
Luni, 23 Aprilie 2012 | Concepte

Chrysler 300C Ruyi Design Concept, modelul cu care se întorc americanii în China

Americanii de la Chrysler au adus la Beijing un studiu de design bazat pe 300C. Modelul celebrează Anul Dragonului şi marchează întoarcerea mărcii americane pe piaţa din China.
Marti, 10 Aprilie 2012 | Concepte

Chrysler comemorează anul dragonului cu două concepte speciale pentru Beijing

Chrysler va aduce două concepte la Salonul Auto de la Beijing bazate pe 300C şi Jeep Wrangler. Acestea sunt decorate cu imagini cu dragoni, care prefigurează viitoare ediţii speciale destinate pieţei din China.
Marti, 10 Aprilie 2012 | Tehnologie

Chrysler lansează primul sistem de încărcare fără fir a telefoanelor mobile

Divizia Mopar a Grupului Chrysler a lansat un sistem de încărcare fără fir a telefoanelor mobile. Acesta foloseşte o carcasă specială şi o placă montată la bordul automobilului.
Miercuri, 14 Martie 2012 | General

Ferrari FF, California şi Jeep Grand Cherokee au acelaşi ecran multimedia

Nu este unul din jocurile ”Recunoaşte diferenţele”. Sunt cele două ecrane multimedia ale noului Ferrari F12 berlinetta şi al actualului Jeep Grand Cherokee. Sunt identice, dar vândute unui public diferit.
Joi, 02 Februarie 2012 | Economic

2011: Chrysler, la primul an pe profit după 1997. Bonus de 1500 de dolari per angajat

Americanilor de la Chrysler le prieşte colaborarea cu Fiat. Marca americană a raportat în 2011 primul an pe profit după aproape 15 ani de secetă.
Marti, 10 Ianuarie 2012 | Concepte

Chrysler testează reacţia publicului de la Detroit cu monovolumul 700C

Chrysler a adus la Detroit conceptul unui monovolum futurist pentru a încerca reacţia publicului la ideile de design aplicate.
Vineri, 06 Ianuarie 2012 | Economic

Analiştii auto: "Obiectivele Fiat-Chrysler pentru 2014 sunt fanteziste"

Marchionne şi-a propus ca în 2014 Fiat şi Chrysler să totalizeze 6 milioane de maşini vândute pe an. 10 analişti de renume susţin că ţinta este una fantezistă şi aproape imposibil de atins.
Luni, 19 Decembrie 2011 | Economic

Marchionne pierde din optimism şi reduce ţinta de vânzări pentru 2012

Sergio Marchionne s-a grăbit să anunţe că Fiat îşi propune să vândă în 2012 un total de 2.7 milioane de unităţi. Criza economică l-a făcut pe şeful italienilor să revizuiască ţinta cu 500.000 de unităţi în minus.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 08 Decembrie 2011 | Modele noi

Marchionne: "Dodge Dart va avea un consum mediu de 5.8 litri/100km"

Sergio Marchionne a promis că noul Dodge Dart va avea un consum mediu de 5.8 litri/100 de kilometri. Valoarea îi va ajuta pe italieni să preia încă 5% din acţiunile Chrysler.
Miercuri, 23 Noiembrie 2011 | Tehnologie

JD Power SUA a făcut lista celor mai apreciate sisteme de navigaţie standard

Dodge Charger, Hyundai Genesis Coupe şi Chrysler 300 au cele mai apreciate sisteme de navigaţie standard oferite pe piaţa din Statele Unite ale Americii, anunţă JD Power. Toyota RAV4 stă la polul opus al clasamentului.
Luni, 21 Noiembrie 2011 | Industrie

Marchionne: Fiat şi Chrysler vor vinde şase milioane de unităţi în 2014

Sergio Marchionne, şeful Fiat şi Chrysler, a declarat că ambele companii vor comercializa şase milioane de unităţi la nivel global în decursul anului 2014.
Sambata, 19 Noiembrie 2011 | Concepte

Chrysler 300S cu motor HEMI V8 - concept la Salonul Auto de la Los Angeles

Chrysler a adus la Salonul Auto de la Los Angeles un Chrysler 300S cu motor HEMI V8. Este o colaborare între Mopar și Chrysler iar acest model este la stadiu de concept.
Marti, 15 Noiembrie 2011 | O lume nebuna

A cumpărat un monovolum rulat şi a găsit cocaină de jumătate de milion de dolari

Un cetăţean onest din Statele Unite a cumpărat un Chrysler Town&Country second-hand de la o societate de închirieri. Totul a fost minunat până la prima vizită în service.
Miercuri, 02 Noiembrie 2011 | Industrie

SUA: GM şi Chrysler se luptă în motoare "la cutie"

După celebra luptă a musclecar-urilor din anii '60 şi '70, două dintre cele trei corporaţii mari din Detroit, GM şi Chrysler, reiterează lupta la nivelul motoarelor vândute "ca atare".
Vineri, 30 Septembrie 2011 | Modele noi

Chrysler Delta şi Chrysler Ypsilon. Sau cum arată Lancia în Marea Britanie

Alianţa Fiat-Chrysler a început să se facă simţită şi în Regatul Unit. Pe piaţa din Marea Britanie, Lancia Delta şi Lancia Ypsilon au devenit Chrysler Delta şi Chrysler Ypsilon.
Vineri, 16 Septembrie 2011 | Industrie

Lipsa covoraşelor dă peste cap producţia uzinelor Chrysler

Chrysler duce lipsă de covoraşe pentru mai multe dintre modelele sale, după e un furnizor a fost afectat de furtuna tropicală. Americanii au fost nevoiţi să reducă producţia.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru