Chrysler

Luni, 12 Septembrie 2011 | FRANKFURT 2011

Maserati SUV Concept, prima ipoteză

Unele zvonuri anunţă un SUV Maserati bazat pe o platformă de la Jeep. Conceptul care prefigurează respectivul model ar putea debuta la Frankfurt, iar modelul din imagini pare să fie exponatul în cauză.
Sambata, 10 Septembrie 2011 | General

Fiat Doblo va fi vândut în SUA sub marca Ram

Fiat Doblo va fi vândut pe piața nord-americană sub marca Ram, parte a grupului Chrysler, spune un comunicat oficial al mărcii Fiat.
Sambata, 20 August 2011 | Economic

Alianţa Fiat-Chrysler s-ar putea muta în Olanda

Oficialii Fiat şi Chrysler doresc să îşi mute cartierul general în Olanda. Această decizie vine pentru a stinge războiul simbolic dintre cele două tabre, dar şi pentru a beneficia de o serie de avantaje fiscale.
Vineri, 12 August 2011 | Reportaj

REPORTAJ: Muzeul Louwman - Am retrăit 10 frânturi din istoria automobilului

Automarket a făcut o scurtă vizită la Muzeul Louwman din Haga. Aceasta este cea mai veche colecţie privată de automobile deschisă publicului.
Joi, 04 August 2011 | Industrie

Marchionne a anunţat că se va retrage de la şefia Chrysler în 2015

Sergio Marchionne, "motorul schimbării" în Chrysler Group, a declarat că se va retrage de la şefia acestei corporaţii în 2015 sau 2016.
Miercuri, 03 August 2011 | Video

VIDEO: Chrysler se promovează pe ritmuri de gospel într-o nouă reclamă

Chrysler vine din nou cu o reclamă extinsă a sloganului Imported from Detroit. De această dată fundalul sonor este asigurat de un cor de gospel, iar veniturile sunt promise unor fundaţii caritabile.
Luni, 01 August 2011 | General

Eminem şi Audi au ajuns la un consens în urma procesului de copyright

Reprezentanţii legali ai Audi şi Eminem au ajuns la un consens în urma procesului intentat de artist pentru încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală ale melodiei "Lose Yourself".
Joi, 28 Iulie 2011 | Modele noi

Fiat Freemont a depăşit aşteptările de vânzări pentru 2011 într-o lună

La doar o lună de când Fiat a pus la vânzare noul Freemont, modelul a înregistrat 15.700 de comenzi, depâsind estimările de vânzări pentru următoarele şase luni ale anului 2011 pentru piaţa din Italia.
Miercuri, 27 Iulie 2011 | Modele noi

Chrysler are în plan 18 modele noi

Gama Chrysler se va lărgi în perioada următoare cu 18 produse. Dintre acestea 13 vor fi modele complet noi, iar 5 vor fi doar facelifturi.
Vineri, 22 Iulie 2011 | Industrie

OFICIAL: Fiat deţine 53.5% din acţiunile Chrysler

Fiat a achiziţionat şi pachetele de acţiuni deţinute de statul american şi cel canadian în cadrul Chrysler. Italienii au plătit 625 de milioane de dolari pentru 7.5 procente.
Vineri, 15 Iulie 2011 | General

Fiat şi Chrysler vor avea o conducere comună

Marchionne anunţă modificări la nivelul conducerii grupurilor Fiat şi Chrysler. Cele două conglomerate vor avea un management comun.
Vineri, 03 Iunie 2011 | Industrie

Fiat a devenit acţionarul majoritar al Chrysler

La scurtă vreme după ce Grupul Chrysler şi-a achitat datoriile pe care le avea în faţa guvernului american, Fiat a cumpărat un 6% din acţiunile Chrysler, care i-a făcut pe italieni să deţină pachetul majoritar.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 02 Iunie 2011 | General

Audi a preluat o idee de reclamă de la Chrysler

Ideea din spatele reclamei Chrysler ”Imported from Detroit” a fost copiată de o agenţie care se ocupă de Audi, pentru un spot al lui A6 Avant. Managerii lui Eminem au cerut interzicerea reclamei în Germania.
Luni, 30 Mai 2011 | Industrie

Fiat va cumpăra şi acţiunile guvernului SUA în cadrul Chrysler

Fiat caută să cumpere acţiunile deţinute de statul american în cadrul Chrysler, la numai o săptămână după ce constructorul american şi-a achitat datoria de 7.6 miliarde de dolari.
Vineri, 27 Mai 2011 | Video

2xVIDEO: Alte două reclame Chrysler ale seriei "Imported from Detroit"

Chrysler profită din plin de noul slogan al campaniei sale, "Imported from Detroit". Americanii l-au folosit şi în cadrul celor două noi reclame emoţionante pentru modelele 200 şi Town&Country.
Miercuri, 25 Mai 2011 | Economic

OFICIAL: Chrysler a plătit datoria către SUA şi Canada cu şase ani înainte de termen

După ce a primit un împrumut care i-a asigurat supravieţuirea în 2009, Chrysler Group a plătit ieri întreaga sumă datorată statelor american şi canadian.
Joi, 19 Mai 2011 | General

Interioarele modelelor Chrysler vor avea un plastic de calitate

Chrysler promite că relansarea brandului va aduce publicului şi o calitate îmbunătăţită a interioarelor. Plasticul folosit va fi mai moale şi mai prietenos.
Miercuri, 18 Mai 2011 | Modele noi

Maserati: fratele lui Quattroporte va avea un V6 diesel de 300 de cai

Maserati va folosi motoare diesel şi benzină preluate de partenerul Chrysler. pentru viitorul sedan de clasă E. Este vorba despre un diesel de 300 de cai şi un Pentastar pe benzină de 400 de cai.
Vineri, 13 Mai 2011 | Modele noi

Tehnologia MultiAir de la Fiat va fi implementată şi pe motoarele Chrysler

Modelele Chrysler vor primi tehnologia MultiAir în curând, spun cei de la Fiat PowerTrain Technologies. Lucrările de cercetare şi dezvoltare pentru adaptarea motorizărilor au fost finalizate.
Vineri, 13 Mai 2011 | Modele noi

Mai multă putere pentru versiunea americană a lui Abarth 500

Modelul de performanţă va putea oferi 175 de cai putere şi 230 de Nm în versiunea destinată Statelor Unite. Modelul va fi modificat şi la nivel de siguranţă, pentru a îndeplini normele NHTSA.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru