Circuit

Sambata, 23 Iulie 2022 | Modele noi

Maserati Project24: hypercar pentru circuit cu 740 CP și producție limitată

Constructorul italian de automobile a publicat trei schițe cu hypercar-ul pentru circuit Project24. Bazat pe MC20, acesta va fi replicat în doar 62 de exemplare.
Miercuri, 23 Ianuarie 2019 | Modele noi

Aston Martin Valkyrie va primi o versiune AMR Track Performance: pachet aerodinamic nou, frâne din titan și suspensii pentru circuit

Aston Martin a anunțat lansarea unui versiuni de circuit pentru hypercar-ul Valkyrie. În varianta AMR Track Performance, Valkyrie beneficiază de un pachet aerodinamic nou, frâne din titan și suspensii create pentru rularea pe circuit.
Vineri, 29 Iunie 2018 | General

Porsche a doborât recordul all-time pe Nurburgring: prototipul 919 Hybrid Evo a parcurs Iadul Verde în 5 minute și 19.55 secunde

Un prototip Porsche 919 Hybrid Evo a reușit să doboare recordul tuturor timpurilor pe circuitul german de la Nurburgring. Pilotul Timo Bernhard a fost cronometrat pe Iadul Verde cu numai 5 minute și 19.55 secunde.
Vineri, 22 Iunie 2018 | Industrie

Aston Martin se extinde la Silverstone: britanicii își vor testa noile modele pe celebrul circuit

Aston Martin a anunțat deschiderea unui centru de testare la Silverstone. Celebrul circuit va găzdui prototipurile pe care constructorul britanic le va pune la încercare înainte de finalizarea versiunilor de producție.
Miercuri, 19 August 2015 | General

Schimbări la Nurburgring: cel mai periculos circuit din lume va deveni mai sigur din 2016

Compania care deține circuitul Nurburgring a anunțat că va opera 16 modificări pentru creșterea siguranței. Odată efectuate schimbările, limita de viteză instituită temporar va fi eliminată.
Marti, 12 Noiembrie 2013 | General

ADAC ar putea fi salvatorul Nurburgring-ului

ADAC, echivalentul german al ACR-ului, este pe lista potenţialilor cumpărători ai circuitului Nurburgring. Oficialii organizaţiei au confirmat participarea la licitaţie.
Marti, 16 Aprilie 2013 | Reportaj

Ziua M

Am luat parte la materializarea visului oricărui pasionat auto: 7 modele BMW M diferite în acelaşi loc. Pe circuit. Pentru o zi întreagă.
Vineri, 15 Martie 2013 | Intern

Titi Aur va construi propriul său circuit pentru şcoala sa de pilotaj

Titi Aur va investi cinci milioane de euro într-un centru de condus defensiv localizat în Crevedia. Acesta este cel mai mare din Europa, spun cei de la Adevărul.
Miercuri, 26 Septembrie 2012 | Formula 1

FIA anticipează numeroase depăşiri pe noul circuit de la Austin

Charlie Whiting susţine că noul circuit de la Austin are cel puţin trei-patru zone în care se pot efectua depăşiri.
Joi, 16 August 2012 | Motorsport

Sebastien Ogier va concura pe circuit la volanul unui VW Scirocco

Sebastien Ogier va schimba maşina de raliuri cu una de circuit pentru o cursă monomarcă ce se va disputa în acest weekend la Nurburgring. Ogier este pilot oficial Volkswagen în WRC.
Vineri, 29 Iunie 2012 | Formula 1

GALERIE FOTO şi VIDEO: Cum ar putea arăta circuitul stradal de la Londra

Santander a prezentat joi seară primele imagini cu posibila configuraţie a circuitului de pe străzile din Londra. Cel puţin deocamdată, ideea rămâne însă doar în stadiu de proiect.
Joi, 28 Iunie 2012 | Formula 1

Ecclestone sprijină ideea unei curse stradale la Londra

Bernie Ecclestone susţine că este interesat de organizarea unei curse de Formula 1 pe străzile din Londra, însă evenimentul ar putea fi o simplă acţiune de marketing a băncii spaniole Santander.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 06 Iunie 2012 | Formula 1

Circuitele din Formula 1 au format o asociaţie

Circuitele prezente în calendarul Formulei 1 au format o asociaţie cu scopul de a-şi reprezenta mai bine interesele logisticie şi financiare în competiţie.
Marti, 22 Mai 2012 | Formula 1

Rusia insistă că va găzdui curse de Formula 1 din 2014

Rusia susţine că este în grafic pentru a găzdui un Mare Premiu de Formula 1 începând din 2014, în ciuda semnalelor negative din presa internaţională.
Luni, 14 Mai 2012 | Intern

Toyota a deschis un circuit de off-road în Bucureşti

Toyota Bucureşti Nord a deschis primul circuit de off-road din Bucureşti. Aceasta simulează un traseu complex pe teren accidentat şi subliniază capacităţile modelelor Hilux şi Land Cruiser.
Vineri, 20 Aprilie 2012 | Formula 1

Monaco aduce modificări circuitului după accidentul lui Perez

Monaco a anunţat câteva modificări importante în configuraţia circuitului pentru a preveni producerea unui accident similar cu cel suferit de Sergio Perez anul trecut.
Marti, 07 Februarie 2012 | Formula 1

Contractul circuitului de la Nurburgring pentru Formula 1 a fost anulat

Autorităţile locale din landul german Renania-Palatinat au anulat contractul operatorului circuitului de la Nurburgring şi, implicit, contractul pentru cursele de Formula 1.
Luni, 19 Decembrie 2011 | Formula 1

Argentina vrea să revină în Formula 1 în 2014

Argentina speră să revină în calendarul Formulei 1 începând din sezonul 2014 după ce a demarat lucrările pentru un nou circuit situat la 100 km de capitala Buenos Aires.
Joi, 27 Octombrie 2011 | Formula 1

Rusia investeşte 140 de milioane de euro în circuitul de Formula 1

Rusia a dezvăluit că va investi aproximativ 140 de milioane de euro pentru construcţia circuitului care va găzdui curse de Formula 1 începând din sezonul 2014.
Marti, 25 Octombrie 2011 | Formula 1

India va construi încă circuit de Formula 1

India intenţionează să construiască încă un circuit de Formula 1 în apropiere de Mumbai cu ajutorul mai multor companii internaţionale.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan, Lotus
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru