Circulatie

Marti, 15 Noiembrie 2022 | Intern

CNAIR: Mai multe sectoare din Transalpina și Transfăgărășan, închise din cauza condițiilor meteo

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunță că mai multe sectoare din Transalpina și Transfăgărășan vor fi închise, începând cu data de 17 noiembrie, din cauza condițiilor meteo.
Miercuri, 15 Iunie 2022 | Intern

Circulația rutieră pe Transfăgărășan a fost redeschisă

Circulația rutieră a fost deschisă pe Transfăgărășan, între Piscu Negru și Cabana Bâlea, anunță Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).
Vineri, 10 Aprilie 2020 | Intern

Modificări la circulația persoanelor în timpul stării de urgență: șoferii au dreptul să se deplaseze pentru a cumpăra piese auto și pentru a repara mașinile

Șoferii au dreptul să cumpere mașini și să se deplaseze pentru a achiziționa piese auto și pentru a repara autovehicule, potrivit celei mai recente ordonanțe militare.
Joi, 16 August 2018 | Industrie

Avertisment pentru posesorii de mașini implicate în scandalul Dieselgate: nemții care nu își “repară” softurile în service vor pierde dreptul de circulație

Autoritatea federală de transport din Germania a transmis un avertisment către posesorii de mașini din grupul Volkswagen ale căror vehicule au fost implicate în scandalul Dieselgate. Potrivit KBA, nemții care dețin o astfel de mașină diesel riscă să piardă dreptul de a mai circula dacă softul motorului “nu este reparat” în termenul impus de autorități.
Vineri, 27 Aprilie 2018 | Intern

Proiect de lege: perioada în care amenzile de circulație pot fi plătite la jumătate ar putea fi mărită de la 48 de ore la 15 zile lucrătoare

Perioada în care o serie de amenzi, precum cele de circulație, vor putea fi achitate la jumătate din valoarea lor va fi extinsă de la 48 de ore la 15 zile lucrătoare, potrivit unui proiect de lege.
Miercuri, 17 Mai 2017 | Tehnologie

Semafoare inteligente: Marea Britanie va testa semafoare care își schimbă culorile în funcție de trafic

Marea Britanie va testa în 2018 un sistem de semafoare inteligente care își schimbă automat culorile în funcție de condițiile din trafic.

Tag-uri similare

circulatie, semafoare, semaforizare
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru