Citan

Joi, 11 Mai 2023 | Modele noi

Noul Mercedes-Benz eCitan, versiunea electrică a lui Citan: preț de 36.000 de euro în Germania

Mercedes-Benz Vans, divizia de vehicule comerciale a mărcii germane, a lansat oficial noua utilitară electrică eCitan. Modelul este versiunea cu zero emisii a noii generații Citan, introdusă în 2021, iar noul model electric pornește de la 36.000 de euro pe piața din Germania.
Vineri, 19 Noiembrie 2021 | Intern

Noua generație Mercedes-Benz Citan a ajuns în România. Prețurile pornesc de la 19.400 euro

A doua generație a lui Mercedes-Benz Citan a fost lansată în România. Mașina va fi disponibilă în două versiuni, iar prețul de pornire este de 19.408 Euro cu TVA inclus.
Joi, 21 Octombrie 2021 | Intern

Prețuri noul Mercedes-Benz Citan în România: start de la 19.400 de euro

Constructorul german de automobile anunță debutul noului Citan pe piețele europene. În România, acesta va fi disponibil atât în variantă Panel Van (furgon) cât și ca Tourer, prețurile începând de la 19.408 euro cu TVA inclus.
Luni, 16 Noiembrie 2020 | Modele noi

Noua generație Mercedes-Benz Citan va fi prezentată în a doua parte a anului viitor: utilitara va avea și versiune electrică

Mercedes-Benz Citan va primi o nouă generație, iar conform oficialilor germani, utlitara comercială va fi prezentată în a doua parte a anului viitor. Modelul va avea și o variantă electrică.
Vineri, 23 August 2019 | Modele noi

Mercedes-Benz pregătește noutăți pentru Citan: utilitara de persoane va primi o nouă identitate și o versiune electrică

Mercedes-Benz a anunțat că utilitara de persoane Citan va primi un succesor cu o nouă identitate care va avea și o versiune electrică. Utilitara va fi dezvoltată în continuare în cadrul parteneriatului cu Renault-Nissan.
Miercuri, 22 Noiembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Mercedes pregătește versiuni electrice pentru toate vehiculele comerciale: Mercedes eVito va avea autonomie de 150 de kilometri

Mercedes a anunțat că va lansa versiuni electrice pentru toate vehiculele sale comerciale. Nemții au deschis comenzile pentru modelul eVito, ce va avea o autonomie de circa 150 de kilometri.
Joi, 29 Octombrie 2015 | Modele noi

Mercedes-Benz Citan, fratele german al lui Renault Kangoo, primește un motor 1.2 benzină turbo și o transmisie automată

Mercedes-Benz a aplicat o nouă actualizare în gama Citan. Utilitara împrumutată de la Renault primește în ofertă o motorizare 1.2 benzină turbo, disponibilă și cu o transmisie automată cu două ambreiaje.
Miercuri, 13 Mai 2015 | Modele noi

Mercedes-Benz actualizează gama Citan: start-stop în standard, diesel-uri Euro 6 şi noi opţionale

Mercedes-Benz a operat câteva îmbunătăţiri în gama Citan, aplicabile tuturor modelelor livrate după 1 iunie 2015. Printre altele, toate motorizările respectă norma Euro 6, au Start-Stop în standard şi 20 Nm în plus.
Marti, 20 Mai 2014 | Modele noi

Mercedes-Benz nu va construi un model mai mic decât A-Klasse

Dieter Zetsche, şeful Daimler AG, a infirmat zvonurile care anunţau intrarea Mercedes-Benz în clasa mică. Directorul companiei nu exclude o subcompactă de la Smart.
Miercuri, 16 Octombrie 2013 | Modele noi

Mercedes-Benz Citan primeşte o versiune cu şapte locuri şi ampatament mărit

Mercedes-Benz va oferi şi o versiune cu ampatament mărit a lui Citan. Aceasta oferă şapte locuri în versiunea Combi sau un spaţiu de încărcare mărit în versiunea furgon. Gama de motorizări include două motoare noi, preluate din gama Renault.
Marti, 07 Mai 2013 | Siguranta

Mercedes-Benz recheamă în service 3500 de exemplare Citan

Monovolumul utilitar Citan va fi rechemat la service pentru a-i fi înlocuite airbag-urile laterale defecte care au dus la rezultatul modest EuroNCAP: 3 stele la testele de siguranţă.
Luni, 29 Aprilie 2013 | Siguranta

Cele trei stele EuroNCAP primite de Mercedes-Benz Citan au declanşat un scandal în Germania

Obişnuiţi cu rezultate impecabile la testele EuroNCAP, membrii Consiliului de Administraţie ai Daimler îl ameninţă cu "o perioadă de graţie" pe Dieter Zetsche, şeful grupului, după cele doar trei stele primite de Citan la probele de siguranţă.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 17 Aprilie 2012 | Modele noi

Mercedes-Benz Citan - versiunea germană a lui Renault Kangoo

Colaborarea dintre Renault-Nissan şi Mercedes-Benz dă primul rezultat: utilitara Mercedes-Benz Citan, o versiune germană restilizată şi retehnologizată a lui Renault Kangoo.

Tag-uri similare

Mercedes-Benz, Citan, Mercedes-Benz Citan, Mercedes Citan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru