Citroen C4 Cactus

Miercuri, 08 Aprilie 2020 | Masini electrice si hibride

Detalii despre înlocuitorul lui Citroen C4 Cactus: caroserie de SUV coupe și versiune electrică

Citroen pregătește un succesor pentru C4 Cactus. Modelul va lua forma unui SUV coupe și va fi disponibil și într-o versiune electrică. Prezentarea ar urma să aibă loc în cursul anului curent.
Vineri, 28 Februarie 2020 | Masini electrice si hibride

Citroen va lansa anul acesta un model electric de clasă compactă: francezii ar putea miza pe un motor de 136 CP și pe o baterie de 50 kWh

Citroen va lansa în cursul anului un hatchback electric de clasă compactă. În plus, francezii plănuiesc o versiune electrică pentru SpaceTourer, dar și două utilitare electrice potrivite pentru livrările de tip last-mile.
Luni, 24 Iunie 2019 | Modele noi

Reorganizare în gama Citroen: SUV-ul C4 Cactus nu va primi o nouă generație

Citroen C4 Cactus nu va mai primi o generație nouă. Conform oficialilor, SUV-ul va fi înlocuit cu un model de clasă compactă care va păstra denumirea C4.
Joi, 17 Mai 2018 | Intern

Noul Citroen C4 Cactus este disponibil în România: prețurile încep de la 13.500 de euro

Noul Citroen C4 Cactus poate fi achiziționat de pe piața din România pentru prețuri care încep de la 13.500 de euro pentru versiunea cu motor pe benzină de 1.2 litri și 82 de cai putere.
Marti, 13 Februarie 2018 | Modele noi

Noua generație Citroen C4 Cactus apare în 2021: hatchback-ul compact ar putea reveni la numele C4

Citroen a dezvăluit că noua generație C4 Cactus va fi lansată în 2021 și ar putea reveni la numele clasic C4, în funcție de vânzările pe care le va avea modelul până atunci.
Miercuri, 08 Noiembrie 2017 | Economic

Strategia pentru relansarea lui Citroen C4 Cactus, pusă la îndoială de analiști: "Vânzările vor fi canibalizate de C3 Aircross"

Noul Citroen C4 Cactus seamănă prea mult cu C3 Aircross, iar segmentul de piață din care face parte este incert, motiv pentru care șansele unor vânzări în creștere sunt limitate, potrivit analiștilor Jato Dynamics.
Joi, 26 Octombrie 2017 | Modele noi

Noul Citroen C4 Cactus: sistem Airbumps redus, confort sporit și suspensie hidraulică

Citroen C4 Cactus a primit o actualizare care include o reducere semnificativă a sistemului Airbumps și introducerea suspensiei hidraulice PHC. Modelul este poziționat acum drept un hatchback compact care înlocuiește C4.
Luni, 23 Octombrie 2017 | Modele noi

Citroen C4 Cactus facelift se lansează în 26 octombrie: SUV-ul francez renunță la sistemul Airbumps

Prima imagine cu Citroen C4 Cactus facelift confirmă că francezii vor renunța la sistemul Airbumps pentru a oferi SUV-ului un design clasic. Lansarea oficială este programată pentru joi, 26 octombrie.
Luni, 26 Iunie 2017 | Modele noi

Schimbare de segment: SUV-ul Citroen C4 Cactus va fi transformat în hatchback

Citroen C4 Cactus va primi un facelift în urma căruia SUV-ul va fi transformat într-un hatchback care va renunța la Airbumps, ca urmare a lansării noilor SV-uri C3 Aircross și C5 Aircross.
Vineri, 10 Februarie 2017 | Industrie

Grupul Peugeot - Citroen, anchetat în Franța pentru trucarea testelor de emisii: "Suntem șocați de această decizie"

Procurorii francezi vor investiga dacă Grupul Peugeot - Citroen a păcălit testele de emisii pentru unele modele echipate cu motoare diesel. Francezii se arată "surprinși" și "șocați" de această decizie.
Miercuri, 18 Ianuarie 2017 | Industrie

Investigaţia emisiilor din Franţa s-ar putea extinde: Citroen C4 Cactus depăşeşte de 7 ori normele în testele pe şosea

Investigaţia autorităţilor franceze în scandalul emisiilor ar putea ajunge şi în cadrul grupului Peugeot - Citroen, după ce modelul C4 Cactus a emis de 7 ori mai multe noxe în testele de pe şosea.
Marti, 24 Noiembrie 2015 | Modele noi

Citroen: C4 Cactus este doar începutul pentru noi. Pregătim noi modele neconvenționale

Mathieu Bellamy, directorul de strategie al mărcii Citroen, a declarat că modelul C4 Cactus este doar începutul unei nou stil de design pentru compania franceză.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 05 Octombrie 2015 | General

Designerul Citroen: ”SUV-urile coupe au un design periculos”

Moda SUV-urilor coupe, lansată de BMW X6 și continuată apoi cu X4 și Mercedes GLE Coupe, este criticată de designerul șef Citroen. Acesta susține că lipsa de vizibilitate posterioară poate fi periculoasă.
Miercuri, 02 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Citroen Cactus M: un concept cu interior impermeabil și un acoperiș care se transformă în cort

Citroen a dezvăluit noul Cactus M, un concept curajos, dezvoltat pe baza actualului C4 Cactus. Prototipul vine cu o mulțiME de inovații, printre care și un interior rezistent la apă.
Marti, 25 August 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Citroen Cactus M: primul teaser al conceptului bazat pe crossoverul francez

Citroen a publicat prima imagine teaser a noului său concept. Acesta se va numi Cactus M și va prezenta o nouă potențială direcție de dezvoltare a gamei de crossovere a francezilor.
Miercuri, 12 August 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Citroen pregătește o "nouă gamă C4" în această toamnă

Francezii de la Citroen au anunțat noutățile cu care se vor prezenta în septembrie la Salonul Auto de la Frankfurt. În lipsa unor premiere mondiale, cel mai important punct de reper e o nouă gamă C4 despre care nu știm multe lucruri la această oră.
Luni, 10 August 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Citroen pregătește o nouă variantă a lui C4 Cactus

Reprezentanții Citroen au anunțat prezentarea unui nou concept bazat pe C4 Cactus. Acesta va fi expus la Salonul Auto de la Frankfurt și promite să aducă un aspect "proaspăt".
Marti, 23 Iunie 2015 | Industrie

Citroen pregătește o nouă creștere a producției lui C4 Cactus

Francezii de la Citroen vor crește din nou cota de producție a lui C4 Cactus. Modelul a devenit al treilea cel mai bine vândut produs din oferta mărcii.
Vineri, 10 Aprilie 2015 | Modele noi

Citroen pregăteşte schimbarea numelor modelelor din gamă: Cactus şi Picasso sunt singurele care ar putea avea locul asigurat

Francezii de la Citroen se pregătesc să schimbe numele folosite de anumite modele din gamă. Momentan, doar sunt studiate efectele eventualelor schimbări şi sunt căutate numele cu rezonanţă din oferta actuală.
Vineri, 06 Martie 2015 | Tehnologie

Citroen: ”Lucrăm la ideea de maşină autonomă, dar ea nu se va lansa mâine”

Automarket a stat de vorbă cu Joel Maynard, responsabilul gamei de pasageri Citroen şi a aflat că francezii lucrează deja la tehnologii care vor da naştere unor maşini autonome.

Tag-uri similare

Citroen, Citroen C4 Cactus, Airbumps, Airbump, bancheta frontala
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru