Citroen DS

Miercuri, 28 Iulie 2021 | Masini electrice si hibride

Celebrul Citroen DS renaște ca mașină electrică: cutie manuală și 320 de kilometri autonomie

O companie britanică a transformat clasicul Citroen DS într-o mașină electrică. Motorul cu zero emisii dezvoltă 122 de cai putere, iar autonomia poate ajunge până la 320 de kilometri, în funcție de bateria selectată.
Vineri, 26 Februarie 2016 | GENEVA 2016

DS E-Tense, replica Citroen pentru cei care visau la supercarul electric Audi R8 e-tron

Brandul francez DS va expune la Salonul de la Geneva conceptul E-Tense, un supercar electric, gata să rivalizeze cu Audi R8 e-tron.
Vineri, 18 Septembrie 2015 | Tehnologie

OFICIAL: Peugeot renunță la motorizările hibrid diesel-electric

PSA a anunțat oficial că nu plănuiește să mai dezvolte tehologia de propulsie hibrid diesel-electric. Ea va ieși din lista de motorizări a grupului. Atenția se va îndrepta către motorizări hibrid benzină-electric.
Luni, 31 August 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Citroen DS prezintă DS4 facelift și o nouă versiune crossover: DS4 Crossback

Francezii de la DS au actualizat gama DS4 printr-un facelift și au introdus o nouă variantă a modelului: DS4 Crossback. Ambele vor fi prezentate în standul DS de la Salonul Auto de la Frankfurt.
Vineri, 10 Iulie 2015 | Modele noi

DS va lansa o berlină premium în 2018

DS Automobiles, divizia premium a concernului PSA Peugeot-Citroen, va lansa în 2018 o berlină numită DS 8, anunță o sursă din cadrul companiei franceze.
Vineri, 05 Iunie 2015 | Modele noi

PSA va renunța la suspensia hidraulică odată cu ieșirea din producție a lui Citroen C5

Concernul PSA Peugeot-Citroen va renunța la suspensia Hydractive odată cu încheierea producției actualei generații Citroen C5, titrează surse din cadrul companiei franceze citate de Automotive News.
Marti, 02 Iunie 2015 | Industrie

Marca DS virează spre SUV-uri şi sedanuri şi anunţă: "Produsele mărcii DS aduc cel mai mare profit din grupul PSA Peugeot-Citroen"

Deşi se află pe piaţă abia de 6 ani, marca DS este deja una dintre cele mai profitabile din industrie. O confirmă şeful de marketing al Grupului PSA, care anunţă şi o nouă abordare a gamei de modele.
Luni, 18 Mai 2015 | Modele noi

DS3, DS4 şi DS5 vor primi o ediţie aniversară denumită 1955

Brandul premium DS, devenit independent de Citroen în această primăvară, anunţă o ediţie aniversară pentru toate modelele din gama sa, denumită simplu 1955.
Luni, 20 Aprilie 2015 | Industrie

Marca DS se va concentra pe sistemele hibride, nu pe caii putere ai modelelor din ofertă

Modelele mărcii DS nu vor dezvolta mai mult de 300 CP, anunţă oficialii companiei, urmând să fie prioritare trenurile de propulsie hibride şi eficienţa energetică.
Vineri, 06 Februarie 2015 | Modele noi

Şeful DS: "Vreau să devenim o marcă precum este Audi"

Francezii de la DS au planuri mari de viitor şi iau ca model exemplul mărcii germane Audi. Şeful proaspetei mărci premium franţuzeşti declară că vrea să vândă 15% din volumul anual total al concernului de care aparţine, după cum face şi marca din Ingolstadt.
Luni, 24 Noiembrie 2014 | Modele noi

Ford speră să transforme nivelul de echipare Vignale într-o divizie premium separată, cum este DS

Ford va lansa primul model echipat cu noua linie de echipare premium Vignale începând cu primăvara anului viitor. Primul model care va oferi echiparea Vignale va fi noul Mondeo.
Sambata, 04 Octombrie 2014 | General

Grupul Peugeot Citroen ar putea reveni pe piața americană cu marca DS

În cadrul unui interviu acordat în cadrul Salonului Auto de la Paris, Yves Bonnefont, CEO-ul mărcii DS, a spus că vrea să facă din marca DS un brand global.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 02 Octombrie 2014 | PARIS 2014

PARIS 2014 LIVE: Citroen Divine DS: curajul designerilor francezi renaşte sub forma unui nou concept

Citroen ne rezervă o surpriză pentru ediţia de anul acesta a Salonului Auto de la Paris. Se numeşte Divine DS şi ne demonstrează că francezii încă sunt capabili de un design curajos, dincolo de convenţional.
Luni, 22 Septembrie 2014 | Feature

POVEŞTI AUTO: 40 de ani de la lansarea lui Citroen CX

Citroen CX este un model legendar din gama constructorului francez. A dus mai departe stilul şi confortul modelului DS şi rămâne unul dintre cele mai populare modele Citroen din istorie.
Luni, 15 Septembrie 2014 | Modele noi

Modelele DS vor renunţa la numele Citroen începând cu anul viitor

Preşedintele Grupului PSA a anunţat că modelele DS nu vor mai fi comercializate alături de numele Citroen. Toate produsele din gama DS vor alcătui un brand diferit, premium, şi vor ţinti Audi.
Joi, 21 August 2014 | Concepte

Citroen DS va prezenta un nou concept în 4 septembrie

Brandul DS al concernului francez PSA Peugeot-Citroen va prezenta la Salonul Auto de la Paris un nou concept. Acesta va fi primul expus în noua postură independentă a mărcii, cu toate că a fost dezvoltat pe vremea când DS încă era o divizie a Citroen.
Vineri, 25 Iulie 2014 | Industrie

Citroen DS, divizia premium a mărcii franţuzeşti, a avut o scădere de 21% în Europa

Gama DS a francezilor de la Citroen aniversează o lună de când a devenit independentă de marca de bază. Primele şase luni ale anului nu au fost favorabile pentru cei de la DS, deoarece vânzările globale au scăzut cu 10% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut şi cu 21% în Europa.
Luni, 12 Mai 2014 | Modele noi

PSA Peugeot-Citroen ne prezintă noul lor concept de design interior

Francezii de la PSA au prezentat noul lor concept de habitaclu, numit Chrysalide. Primele modele de serie care vor avea interioare inspirate din acesta vor debuta în 2016.
Joi, 08 Mai 2014 | Modele noi

Peugeot vrea să crească preţurile la nivelul modelelor Volkswagen: "Maşinile noastre sunt la fel de bune"

Carlos Tavares, şeful concernului PSA Peugeot-Citroen, vrea să elimine decalajul de preţ dintre modelele Peugeot şi omoloagele lor din gama Volkswagen. Până în 2020, marca din Sochaux va avea preţuri la acelaşi nivel cu cele ale competitorului din Wolfsburg.
Luni, 07 Octombrie 2013 | Modele noi

Renault şi Ford vor lansa game premium: Initiale Paris şi Vignale

Renault şi For dvor să urmeze exemplul Citroen. Ambii constructori vor să dea naştere unor divizii premium care să fure din clienţii modelelor Citroen DS.

Tag-uri similare

Toyota, Citroen, DS, Citroen DS, Land Cruiser, Toyota Land Cruiser
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru