Citroen WRC

Luni, 16 Septembrie 2019 | Motorsport

Dublă pentru Citroen în Raliul Turciei: francezul Sebastien Ogier câștigă etapa din Campionatul Mondial de Raliuri

Sebastien Ogier a câștigat Raliul Turciei. Francezul obține astfel a treia victorie a sezonului și urcă pe locul secund în clasamentul general. Poziția a doua din Tucia a fost ocupată de Esapekka Lappi, coechipierul francezului în cadrul Citroen. Pe ultima treaptă a podiumului a urcat norvegianul Andreas Mikkelsen (Hyundai).
Joi, 07 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Electrificare în WRC: Citroen ar putea părăsi Campionatul Mondial de Raliuri dacă mașinile de competiție nu vor integra și sisteme de propulsie hibride

Oficialii Citroen sunt dispuși să renunțe la participarea în Campionatul Mondial de Raliuri în cazul în care nu vor fi introduse regulamente cu privire la posibilitatea dezvoltării unor sisteme electrificate de propulsie. Francezii spun că vor să facă acest pas la finalul anului 2020.
Joi, 05 Ianuarie 2012 | WRC

OFICIAL: Citroen WRC l-a înlocuit pe şeful Olivier Quesnel cu Yves Matton!

Citroen WRC a anunţat oficial că Yves Matton este noul şef al echipei de uzină după îndepărtarea din funcţie a lui Olivier Quesnel.
Luni, 24 Ianuarie 2011 | WRC

Citroen confirma intelegerile cu Raikkonen si Solberg

Citroen a confirmat oficial programele pe care le va derula pentru Kimi Raikkonen si Petter Solberg in sezonul 2011 al Campionatului Mondial de Raliuri.
Marti, 14 Decembrie 2010 | WRC

Loeb: "2010 a fost cel mai constant sezon din carieră"

Sebastien Loeb consideră că în sezonul 2010 a avut parte de cel mai constant parcurs din cariera în Campionatul Mondial de Raliuri.
Vineri, 19 Noiembrie 2010 | WRC

Loeb ar putea concura în WRC şi în sezonul 2012

Sebastien Loeb nu exclude posibilitatea de a concura în Campionatul Mondial de Raliuri şi în sezonul 2012, deşi iniţial a anunţat că se va retrage la finalul anului viitor.
Joi, 18 Noiembrie 2010 | WRC

Raikkonen: "Sezonul de WRC, cel mai dificil din cariera mea"

Kimi Raikkonen susţine că sezonul 2010 a fost cel mai dificil din cariera sa în sporturile cu motor, datorită provocărilor Campionatului Mondial de Raliuri.
Marti, 09 Noiembrie 2010 | WRC

Loeb vrea să câştige ultimul raliu cu Citroen C4 WRC

Sebastien Loeb este determinat să lupte pentru victorie în ultima etapă a sezonului, însă anticipează o concurentă puternică din partea rivalilor săi.
Miercuri, 13 Octombrie 2010 | WRC

Citroen: "Al 8-lea titlu mondial în WRC pentru Loeb va fi unul deosebit"

Citroen consideră că Sebastien Loeb a rămas în continuare în WRC pentru că poate câştiga al 8-lea titlu mondial în condiţii speciale: o nouă maşină, noi pneuri şi un nou coechipier.
Joi, 07 Octombrie 2010 | WRC

Viitorul lui Dani Sordo în WRC rămâne incert

Dani Sordo a admis că nu a ajuns la nicio înţelegere pentru a concura în WRC anul viitor, deşi Citroen speră să-l păstreze la echipă.
Luni, 04 Octombrie 2010 | WRC

Loeb, emoţionat până la lacrimi de cucerirea unui nou titlu în WRC

Sebastien Loeb a fost emoţionat până la lacrimi de câştigarea celui de-al şaptelea titlu mondial consecutiv în Campionatul Mondial de Raliuri.
Vineri, 24 Septembrie 2010 | WRC

Loeb visează să devină campion în oraşul său natal

Sebastien Loeb speră să câştige Raliul Franţei şi, implicit, să devină pentru a şaptea oară campion mondial în oraşul său natal.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 23 Septembrie 2010 | WRC

Loeb se retrage din WRC în 2011!

Sebastien Loeb a dezvăluit că se va retrage din Campionatul Mondial de Raliuri la sfârşitul sezonului 2011.
Joi, 23 Septembrie 2010 | WRC

VIDEO: Primul teaser pentru Citroen DS3 WRC

Citroen a publicat primul teaser pentru DS3 WRC, modelul cu care francezii vor concura în Campionatul Mondial de Raliuri în 2011. Lansarea este programată pentru 30 septembrie.
Miercuri, 22 Septembrie 2010 | WRC

Citroen: "Loeb poate câştiga titlul în Raliul Franţei"

Oficialii Citroen Racing consideră că Sebastien Loeb poate deveni matematic campion mondial la finalul Raliului Franţei de săptămâna viitoare.
Marti, 14 Septembrie 2010 | WRC

Solberg: "Ogier este un viitor campion mondial"

Petter Solberg consideră că Sebastien Ogier are toate calităţile necesare pentru a deveni campion mondial în viitor, cu condiţia "să rămână cu picioarele pe pământ".
Joi, 09 Septembrie 2010 | WRC

Raliul Japoniei, PS 1-2/26: Ogier a dominat prima zi

Sebastien Ogier a devenit primul lider în Raliul Japoniei după ce a câştigat ambele probe speciale de joi. Kimi Raikkonen a fost mai rapid decât Sebastien Loeb.
Luni, 06 Septembrie 2010 | WRC

Loeb nu crede că va deveni campion după Raliul Japoniei

Sebastien Loeb consideră că are şanse reduse să cucerească al şaptelea titlu mondial în Raliul Japoniei din acest weekend.
Vineri, 30 Iulie 2010 | WRC

Finlanda, PS 4/19: Liderul Hirvonen a abandonat!

Mikko Hirvonen a abandonat în Raliul Finlandei după ce s-a rostogolit de mai multe ori în a patra probă specială, iar Sebastien Loeb are la rândul său probleme tehnice.
Miercuri, 14 Iulie 2010 | WRC

Ogier, mulţumit de progresele înregistrate pe asfalt

Sebastien Ogier este încântat de prestaţia din Raliul Bulgariei, însă admite că ar fi preferat să termine pe podiumul de premiere.

Tag-uri similare

Citroen, Raikkonen, Loeb, Citroen C4 WRC, Campionatul Mondial de Raliuri, Sebastien Loeb, Sordo, raliuri, Mikko Hirvonen, Citroen Junior
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru