Civic Type-R

Joi, 20 Aprilie 2023 | General

Honda Civic Type R redevine cea mai rapidă mașină cu tracțiune față pe Nurburgring

Noua Honda Civic Type R tocmai a stabilit un record pentru mașinile cu roți motrice față pe legendarul Nurburgring Nordschleife.
Vineri, 20 Ianuarie 2023 | Industrie

Honda oprește temporar comenzile pentru Civic Type R în Japonia. Modelul, indisponibil și în România

Honda a fost nevoită să oprească temporar comenzile pentru hot hatch-ul Civic Type R în Japonia. Motivul acestei opriri este atribuit cererii prea mari.
Luni, 05 Septembrie 2022 | Industrie

Japonia: Clienții așteaptă cel puțin 6 luni pentru a primi noua Honda Civic Type R

Potrivit celor mai recente informații, clienții din Japonia așteaptă cel puțin 6 luni pentru a primi noua Honda Civic Type R. Uzina din Saitama va construi, inițial, 400 de exemplare pe lună.
Joi, 01 Septembrie 2022 | Modele noi

Detalii tehnice, noua Honda Civic Type R: versiunea americană dezvoltă 319 CP

Honda a publicat detaliile tehnice pentru versiunea destinată pieței din America de Nord a modelului de performanță Civic Type R. Unitatea de 2.0 litri turbo dezvoltă, în cazul ei, 319 CP.
Luni, 22 August 2022 | Industrie

Honda Civic Type R la aniversare: modelul nipon a împlinit 25 de ani

Honda aniversează 25 de ani de la debutul modelului de performanță Civic Type R. În tot acest timp, niponii au lansat 6 generații.
Miercuri, 27 Iulie 2022 | Masini electrice si hibride

Honda nu exclude o versiune electrificată pentru noul Civic Type R

Honda a precizat că nu exclude să lanseze, în viitorul apropiat, o versiune electrificată a noului hot-hatch Civic Type R. Cel puțin, acestea au fost declarațiile făcute de Ko Yamamoto, consultantul tehnic al diviziei europene a mărcii nipone.
Marti, 26 Iulie 2022 | Modele noi

Accesorii pentru noua Honda Civic Type R, inclusiv eleron din fibră de carbon

Honda a lansat o gamă de accesorii oficiale pentru noua Civic Type R. Lista include și un eleron din fibră de carbon, mai ușor cu un 1 kg decât cel standard.
Marti, 26 Iulie 2022 | Modele noi

Noua Honda Civic Type R ar avea 330 CP, cu 10 mai mulți decât înainte

Potrivit unei broșuri ajunse pe internet, noua generație Honda Civic Type R ar avea 330 de cai putere, cu 10 CP mai mult decât vechiul model. Informația nu a fost confirmată de producător.
Joi, 21 Iulie 2022 | Modele noi

OFICIAL: Noua Honda Civic Type R este aici. Hot-hatch clasic, cu tracțiune față și cutie manuală

După o lungă așteptare, Honda a publicat primele imagini, dar relativ puține informații despre noua generație Civic Type R. Modelul nipon păstrează configurația cu roți motrice față și transmisie manuală.
Marti, 12 Iulie 2022 | Modele noi

Teaser cu viitorul Honda Civic Type R. Hot hatch-ul va păstra cutia manuală

Honda a publicat un clip teaser nou cu viitoarea generație Honda Civic Type R, versiunea de performanță a modelului japonez compact. Odată cu acest teaser, constructorul nipon a confirmat că noul model va fi dezvăluit în 20 iulie.
Luni, 09 Mai 2022 | Modele noi

OFICIAL: Noul Honda Civic Type R va fi dezvăluit în vara acestui an. Motor pur termic și cutie de viteze manuală

Honda va dezvălui, oficial, noua generație Civic Type R în luna iunie a acestui an. Anunțul a fost făcut de către Stephen Collins, directorul Honda din Australia. Noul hot hatch japonez va debuta în Europa cu un motor pur termic și o cutie de viteze manuală.
Joi, 07 Aprilie 2022 | Modele noi

Noua Honda Civic Type R, record de timp pentru mașinile cu tracțiune față pe circuitul Suzuka

Un prototip al noii generații Honda Civic Type R a stabilit un record de timp, pentru mașinile cu roți motrice față, pe legendarul circuit Suzuka din Japonia. Vechiul record îi aparținea versiunii Civic Type R Limited Edition.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 27 Decembrie 2021 | Modele noi

Prototipul viitoarei Honda Civic Type R, debut public la Salonul Auto de la Tokyo

Constructorul japonez de automobile va prezenta public prototipul viitoarei Civic Type R la Salonul Auto de la Tokyo. Evenimentul va avea loc la jumătatea lunii ianuarie.
Luni, 13 Decembrie 2021 | Modele noi

Imagini cu prototipul viitoarei Honda Civic Type R din timpul testelor

Constructorul japonez de automobile a publicat o serie de imagini cu prototipul viitoarei Honda Civic Type R. Acestea au fost realizate în timpul testelor de pe legendarul circuit Suzuka.
Vineri, 25 Iunie 2021 | Industrie

Viitoarele Honda Civic Hybrid și Civic Type R confirmate pentru 2022

Potrivit celor mai recente informații, Honda ar fi confirmat lansarea noilor Civic Hybrid și Civic Type R pentru 2022. Informația ar fi apărut într-un comunicat de presă emis de constructorul japonez.
Joi, 09 Iulie 2020 | General

Honda Civic Type R Limited, cel mai rapid model de serie cu roți motrice față de pe Suzuka: Hot Hatch-ul nipon a doborât timpul stabilit de Renault Megane RS Trophy-R

Honda Civic Type R Limited a parcurs un tur complet pe circuitul de la Suzuka în 2 minute și 23.993 secunde. Astfel, Hot Hatch-ul nipon a devenit cel mai rapid model de serie cu roți motrice față de pe circuitul japonez.
Duminica, 21 Iunie 2020 | General

În căutarea celui mai bun timp pe circuit: Honda pregătește o nouă ediție a "Type R Challenge"

Honda pregătește o nouă ediție a proiectului Type R Challenge, o provocare gândită pentru a scoate în evidență capacitățile sportive ale noului Civic Type R Limited. Pentru moment, niponii au publicat doar un teser video filmat pe circuitul de la Suzuka.
Duminica, 24 Mai 2020 | Modele noi

Informații neoficiale despre viitoarea generație Honda Civic Type R: Hot Hatch-ul nipon ar putea primi un sistem hibrid de propulsie

Honda pregătește o nouă generație Civic Type R. Conform surselor, Hot Hatch-ul de clasă compactă ar urma să fie echipat cu un sistem hibrid de propulsie inspirat de cel al modelului Honda NSX.
Joi, 20 Februarie 2020 | Modele noi

Honda Civic Type R Limited Edition și Sport Line: versiuni noi pentru Hot Hatch-ul nipon cu 320 de cai putere

Honda a publicat o serie de informații noi referitoare la Civic Type R facelift. Hot Hatch-ul promite mici modificări estetice și de interior, dar primește și două versiuni noi. Civic Type R Limited Edition promite performanțe de top pe circuit, iar Civic Type R Sport Line se adresează celor care nu vor să iasă atât de mult în evidență.
Vineri, 10 Ianuarie 2020 | Modele noi

Prima imagine cu Honda Civic Type-R facelift: Hot Hatch-ul primește modificări minore de design

Honda a dezvăluit prima imagine cu facelift-ul planificat pentru Civic Type-R. Hot Hatch-ul va primi o serie de modificări minore la designul exterior, asemănătoare cu cele introduse pe versiunea standard a lui Civic.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Audi, Porsche, Nissan, Lotus, Honda, Lamborghini, Mini
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru