Civic

Vineri, 19 Ianuarie | Modele noi

Primele imagini oficiale cu noua Honda Civic facelift

Honda a publicat primele imagini oficiale cu noul Civic facelift. Noul model primește o restilizare ușoară, însă mai multe detalii vor fi dezvăluite pe parcursul anului.
Vineri, 20 Ianuarie 2023 | Industrie

Honda oprește temporar comenzile pentru Civic Type R în Japonia. Modelul, indisponibil și în România

Honda a fost nevoită să oprească temporar comenzile pentru hot hatch-ul Civic Type R în Japonia. Motivul acestei opriri este atribuit cererii prea mari.
Marti, 13 Decembrie 2022 | Motorsport

Primele imagini cu noua Honda Civic Type R TCR, o mașină construită pentru cursele de turisme

Honda a publicat primele imagini oficiale cu Civic Type R TCR, o mașină construită special pentru cursele de turisme. Noua mașină de competiție este dezvoltată de divizia de performanță Honda Performance Development, iar aceasta își va face debutul competițional în aprilie 2023.
Miercuri, 30 Noiembrie 2022 | Feature

5 lucruri pe care trebuie să le știi despre noua Honda Civic e:HEV

Honda Civic împlinește 50 de ani de existență în 2022. Cu această ocazie, constructorul nipon a lansat cea de-a 11-a generație a celui mai admirat hatchback japonez din istorie. El promite să ducă povestea mai departe și în epoca electrificării. Iată 5 lucruri pe care trebuie să le afli despre noua Honda Civic e:HEV.
Miercuri, 27 Iulie 2022 | Masini electrice si hibride

Honda nu exclude o versiune electrificată pentru noul Civic Type R

Honda a precizat că nu exclude să lanseze, în viitorul apropiat, o versiune electrificată a noului hot-hatch Civic Type R. Cel puțin, acestea au fost declarațiile făcute de Ko Yamamoto, consultantul tehnic al diviziei europene a mărcii nipone.
Vineri, 01 Iulie 2022 | Intern

Prețuri noua Honda Civic în România: start de la 33.000 de euro

Noua generație Honda Civic poate fi comandată în România, dar numai alături de motorizarea hibrid. Clienții pot alege unul dintre cele 3 niveluri de echipare.
Luni, 09 Mai 2022 | Modele noi

OFICIAL: Noul Honda Civic Type R va fi dezvăluit în vara acestui an. Motor pur termic și cutie de viteze manuală

Honda va dezvălui, oficial, noua generație Civic Type R în luna iunie a acestui an. Anunțul a fost făcut de către Stephen Collins, directorul Honda din Australia. Noul hot hatch japonez va debuta în Europa cu un motor pur termic și o cutie de viteze manuală.
Miercuri, 23 Martie 2022 | Modele noi

Noua generație Honda Civic e:HEV: interior nou și motor hibrid de 183 de cai

Honda a lansat oficial noua generație Civic e:HEV în Europa. Așa cum reiese din nume, noul model dispune de un ansamblu hibrid, care dezvoltă 183 de cai putere.
Joi, 24 Iunie 2021 | Modele noi

Noua generație Honda Civic pentru Europa. Disponibilă doar cu motor hibrid

Honda a publicat primele imagini și informații despre versiunea europeană a celei de-a 11-a generații Civic (hatchback). Aceasta va fi disponibilă doar cu sistem hibrid de propulsie.
Joi, 29 Aprilie 2021 | Modele noi

Noua generație Honda Civic debutează cu un design nou, interior elegant și mai multă tehnologie

Honda a publicat primele imagini și informații despre cea de-a 11-a generație Civic. Aceasta este versiunea dedicată publicului american, dar ar putea inspira ulterior si modelul disponibil în Europa.
Miercuri, 18 Noiembrie 2020 | Modele noi

Primele imagini cu prototipul viitoarei generații Honda Civic: sedanul compact va fi lansat în Statele Unite în primăvară

Honda a publicat primele imagini cu un prototip pentru noua generație Civic dedicată publicului american, care iese în evidență prin numeroase noutăți de design. Noul model ar putea inspira ulterior și versiunea europeană.
Joi, 12 Noiembrie 2020 | Modele noi

De peste Ocean: teaser video cu prototipul viitoarei generații Honda Civic Sedan

Prototipul viitoarei generații Honda Civic Sedan (versiunea dedicată pieței din SUA) va fi prezentat oficial în 17 noiembrie. Evenimentul va avea loc pe Twitch, platforma de streaming folosită de pasionații de jocuri video.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 09 Iulie 2020 | General

Honda Civic Type R Limited, cel mai rapid model de serie cu roți motrice față de pe Suzuka: Hot Hatch-ul nipon a doborât timpul stabilit de Renault Megane RS Trophy-R

Honda Civic Type R Limited a parcurs un tur complet pe circuitul de la Suzuka în 2 minute și 23.993 secunde. Astfel, Hot Hatch-ul nipon a devenit cel mai rapid model de serie cu roți motrice față de pe circuitul japonez.
Duminica, 21 Iunie 2020 | General

În căutarea celui mai bun timp pe circuit: Honda pregătește o nouă ediție a "Type R Challenge"

Honda pregătește o nouă ediție a proiectului Type R Challenge, o provocare gândită pentru a scoate în evidență capacitățile sportive ale noului Civic Type R Limited. Pentru moment, niponii au publicat doar un teser video filmat pe circuitul de la Suzuka.
Duminica, 24 Mai 2020 | Modele noi

Informații neoficiale despre viitoarea generație Honda Civic Type R: Hot Hatch-ul nipon ar putea primi un sistem hibrid de propulsie

Honda pregătește o nouă generație Civic Type R. Conform surselor, Hot Hatch-ul de clasă compactă ar urma să fie echipat cu un sistem hibrid de propulsie inspirat de cel al modelului Honda NSX.
Luni, 18 Noiembrie 2019 | Modele noi

Honda Civic primește un facelift discret: modificări minore de design și aceeași gamă de motoare

Honda a anunțat o serie de îmbunătățiri minore pentru Civic, care primește modificări estetice minore și un interior cu materiale de calitate mai bună, în timp ce gama de motorizări este neschimbată.
Luni, 29 Iulie 2019 | RomanianRoads

#RomanianRoads by Michelin: Honda Civic Type R se prezintă

De pe lista modelelor prezente în #RomanianRoads by Michelin nu putea să lipsească unul dintre cele mai în vogă hot-hatch-uri ale momentului: Honda Civic Type R.
Marti, 15 Mai 2018 | General

"Type R Challenge 2018" începe cu un succes: Honda Civic Type R e cea mai rapidă mașină de serie cu roți motrice față pe circuitul Magny Cours

Honda Civic Type R va încerca în acest an să doboare timpii de referință pe tur la categoria roți motrice față pe 5 dintre cele mai cunoscute circuite europene. Startul este pozitiv: Type R este noul rege al circuitului de la Magny Cours
Marti, 07 Martie 2017 | GENEVA 2017

Japonez extrem: acesta este noul Honda Civic Type-R. 320 CP și roți motrice față

Honda a prezentat astăzi la Salonul Auto de la Geneva noua generație a lui Civic Type-R, versiunea sportivă a compactei sale. Modelul primește 10 CP în plus față de generația anterioară.
Joi, 29 Septembrie 2016 | PARIS 2016

Ultra-agresiv: Honda Civic Type-R Prototype redefinește zona Hot Hatch în 2017

Honda a dezvăluie astăzi la Salonul de la Paris prototipul viitoarei generații Civic Type-R. Nu avem încă date tehnice, dar e cert că mașina va atrage atenția pe șosea prin designul agresiv.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru