CLA Shooting Brake

Miercuri, 26 Iunie 2019 | Industrie

Mercedes a început producția noului CLA Shooting Brake: modelul este construit în Ungaria, la Kecskemet

Mercedes a anunțat începerea producției pentru CLA Shooting Brake, model care este construit în cadrul uzinei din Kecskemet (Ungaria), la 140 de kilometri de granița cu România. Fabrica maghiară produce și noua generație Mercedes Clasa A.
Marti, 05 Martie 2019 | GENEVA 2019

Noua generație Mercedes-Benz CLA Shooting Brake: design nou, dimensiuni mai generoase și tehnologii de siguranță preluate de pe Clasa S

Mercedes-Benz a publicat primele imagini și detalii referitoare la noua generație CLA Shooting Brake. Modelul de clasă compactă preia tehnologiile de pe noul Clasa A, primește un design nou și un interior restilizat.
Miercuri, 20 Februarie 2019 | Modele noi

Premierele Mercedes-Benz de la Geneva: noua generație CLA Shooting Brake, SUV-ul GLC facelift și conceptul electric EQV

Mercedes-Benz a publicat lista premierelor pregătite pentru Salonul Auto de la Geneva. Nemții vor expune începând cu 5 martie noul CLA Shooting Brake, GLC facelift, Clasa V, dar și conceptul electric EQV.
Luni, 29 Octombrie 2018 | Modele noi

Premierele Mercedes-Benz pregătite pentru 2019: CLA, CLA Shooting Brake, GLC facelift și noul GLB

Anul viitor o să fie unul aglomerat pentru Mercedes-Benz. Nemții au în plan lansarea noilor generații CLA și CLA Shooting Brake, dar și a versiunilor GLC facelift și GLC Coupe facelift. Tot în 2019, producătorul din Stuttgart va prezenta și noul SUV compact GLB.
Miercuri, 16 Martie 2016 | Modele noi

Echipa câștigătoare nu se schimbă: Mercedes CLA și CLA Shooting Brake primesc un facelift subtil

Mercedes nu mizează pe modificări substanțiale la nivelul gamei CLA odată cu un facelift subtil care relanseză sedanul-coupe compact al mărcii. Apar însă noi elemente la interior, iar sistemele tehnologice și motorizările primesc un update.
Miercuri, 21 Ianuarie 2015 | Modele noi

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake a intrat în producţie la fabrica din Ungaria

Fabrica Mercedes-Benz din Kecskemét, Ungaria, a inagurat producţia lui CLA Shooting Brake. Primele livrări au loc în luna martie a anului curent.
Joi, 04 Decembrie 2014 | Modele noi

Mercedes-AMG CLA 45 Shooting Brake primeşte o ediţie specială de lansare: OrangeArt Edition

Mercedes-AMG a prezentat ediţia specială OrangeArt a lui CLA 45 Shooting Brake. Aceasta iese în evidenţă prin ornamentele şi accentele portocalii amplasate la interior şi la exterior.
Marti, 25 Noiembrie 2014 | Modele noi

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake este primul break compact al mărcii germane

Mercedes-Benz a publicat primele imagini şi informaţii oficiale ale versiunii Shooting Brake a lui CLA. Modelul preia o bună parte din trăsăturile stilistice ale fratelui său mai mare şi devine primul break compact al mărcii germane.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru