Clasa B

Vineri, 11 Noiembrie 2022 | Intern

Prețuri Mercedes-Benz Clasa B facelift în România: start de la 35.800 de euro

Mercedes-Benz Clasa B facelift este disponibil în România. Modelul german pornește de la 35.750 de euro, cu TVA inclus, și poate fi comandat alături de motorizări pe benzină și diesel.
Miercuri, 05 Octombrie 2022 | Modele noi

Mercedes-Benz Clasa B facelift: mai multă putere pentru versiunea PHEV

Odată cu fratele mai mic, Clasa A, Mercedes-Benz Clasa B a primit, la rândul său, un facelift. Probabil cea mai mare noutate este puterea în plus primită de versiunea plug-in hybrid.
Marti, 28 Iunie 2022 | Industrie

SURSE: Mercedes-Benz va renunța la Clasa A și Clasa B în 2025

Potrivit publicației germane Handelsblatt, Mercedes-Benz ar urma să renunțe definitiv la modelele Clasa A și Clasa B în 2025. Oprirea producției acestor modele face parte din planul constructorului german de a se concentra mai mult pe modelele de lux.
Vineri, 18 Februarie 2022 | Industrie

OFICIAL: Mercedes-Benz renunță definitiv la Clasa A Sedan, Clasa B și CLA Shooting Brake

Constructorul german a anunțat că va renunța la mai multe modele accesibile din gama sa pentru a face loc unor modele noi, complet electrice. .
Joi, 15 Octombrie 2020 | Modele noi

Informații neoficiale: Mercedes-Benz va renunța la motorul diesel Renault de 1.5 litri și îl va înlocui cu propria unitate de 2.0 litri și 116 CP

Mercedes-Benz Clasa A și Clasa B nu vor mai fi disponibile cu motorul diesel de 1.5 litri furnizat de Renault, potrivit unor informații neoficiale. În schimb, cele două modele vor primi o unitate Mercedes-Benz de 2.0 litri și 116 cai putere.
Miercuri, 07 Octombrie 2020 | Industrie

Noua strategie Mercedes: Clasa A și Clasa B ar putea fi eliminate din gamă

Modelele Clasa A și Clasa B de la Mercedes ar putea fi eliminate din oferta nemților, întrucât constructorul vrea să se concentreze pe mașini electrice și pe vehiculele care pot aduce profituri mai mari, în conformitate cu noua strategie.
Miercuri, 25 Septembrie 2019 | Modele noi

Mercedes-Benz anunță lista scurtă a modelelor care nu primesc versiuni AMG: Clasa B și EQC

Mercedes-Benz a anunțat că monovolumul Clasa B și compacta electrică EQC se numără printre puținele modele ale germanilor care nu vor primi versiuni AMG.
Joi, 31 Ianuarie 2019 | Intern

Noua generație Mercedes-Benz Clasa B poate fi comandată și în România: start de la 28.200 de euro

Noua generație Mercedes-Benz Clasa B poate fi comandată și în România. Cinci motorizări sunt disponibile, iar prețul de pornire este de 28.215 euro cu TVA.
Vineri, 16 Noiembrie 2018 | Industrie

Mercedes-Benz a demarat producția noii generații Clasa B: monovolumul compact este asamblat în cadrul fabricii din Rastatt, Germania

Mercedes-Benz a anunțat că noua generație Clasa B a intrat pe linia de asamblare a fabricii din Rastatt, Germania. Listele de comenzi vor fi deschise în 3 decembrie, iar livrările demarează în februarie 2019.
Marti, 02 Octombrie 2018 | PARIS 2018

Reinventarea monovolumului: Mercedes-Benz Clasa B are design nou, 5 motorizări și tehnologii preluate de la Clasa A și Clasa S

Noua generație Mercedes-Benz Clasa B beneficiază de un design complet nou cu ampatament mărit, două motoare pe benzină și trei diesel de până la 190 CP și tehnologii preluate de la Clasa A și Clasa S.
Luni, 01 Octombrie 2018 | PARIS 2018

Teasere video cu viitoarea generație Mercedes-Benz Clasa B: monovolumul constructorului german va fi prezentat în cadrul Salonului Auto de la Paris

Mercedes-Benz a publicat două teasere noi cu viitoarea generație Clasa B. Monovolumul va avea un design influențat de noul Clasa A, tehnologii de top și dimensiuni mai generoase.
Luni, 10 Septembrie 2018 | Modele noi

Detalii despre viitoarea generație Mercedes-Benz Clasa B: design influențat de noul Clasa A, tehnologii de top și dimensiuni mai generoase

Noua generație Mercedes-Benz Clasa B va integra un design agresiv și va prelua elementele de interior oferite în prezent pe Clasa A. Voci apropiate companiei spun că noul Clasa B va fi prezentat în luna octombrie în cadrul Salonului Auto de la Paris.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 13 Martie 2018 | Modele noi

Noi planuri pentru Mercedes: germanii vor lansa un înlocuitor pentru Clasa B și modele compacte cu 7 locuri

Mercedes a confirmat că va lansa un înlocuitor pentru Clasa B, dar și modele compacte cu 7 locuri care vor lua forma unor SUV-uri sau monovolume.
Marti, 13 Martie 2018 | Intern

Mercedes cheamă în service peste 1.700 de mașini în România: posibile defecțiuni electrice care pot declanșa airbagul șoferului

Mercedes a anunțat că mai multe dintre modelele sale din segmentele compact și mediu vor fi chemate în service în România pentru defecțiuni electrice care pot duce la deschiderea airbagului șoferului.
Miercuri, 19 Martie 2014 | Industrie

Mercedes-Benz introduce al treilea schimb la fabrica din Ungaria

Nemţii de la Mercedes-Benz vor introduce al treilea schimb la uzina din Kecskemet începând cu luna mai. În primă fază, acesta va opera doar o zi pe săptămână şi are rolul de a răspunde la cererea crescută pentru B-Klasse şi CLA.
Marti, 16 Aprilie 2013 | Modele noi

Mercedes-Benz: "Ne bazăm pe noile modele cu tracţiune faţă pentru creşterea vânzărilor"

Dieter Zetsche, şeful Daimler, a declarat că noile modele cu tracţiune faţă din gama Mercedes-Benz sunt un element cheie al strategiei de creştere a vânzărilor în următorii ani.

Tag-uri similare

vanzari Mercedes, A-Klasse, B-Klasse, noutati Mercedes-Benz, Clasa A, CLA, vanzari Mercedes-Benz, Clasa B, MFA
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru