Clasa V

Joi, 14 Martie | Intern

Prețuri noul Mercedes-Benz Clasa V facelift în România: start de la 60.200 de euro

Noul Mercedes-Benz Clasa V facelift este acum disponibil și în România. Noul monovolum pornește de la 60.200 de euro în țara noastră.
Joi, 27 Iulie 2023 | Modele noi

Noul Mercedes-Benz Clasa V facelift: design frontal nou și mai mult lux

Mercedes-Benz a dezvăluit oficial noul facelift pentru modelul său utilitar Clasa V. Noul model primește un design nou al părții frontale, cu emblema Mercedes-Benz pe capotă, precum și mai mult lux la interior și în ceea ce privește lista de dotări.
Miercuri, 17 Mai 2023 | Modele noi

Prima imagine cu noul Mercedes-Benz Clasa V facelift: ultimul monovolum cu motoare termice

Mercedes-Benz a publicat o imagine sugestivă cu noul facelift pentru Clasa V. Noul model va aduce un design ceva mai agresiv, cu o grilă mai mare. Debutul noului model va avea loc în această vară, alături de versiuni noi pentru Vito, eVito și EQV.
Miercuri, 25 Martie 2020 | Masini electrice si hibride

Mercedes-Benz EQV, testat în condiții extreme în Suedia: monovolumul electric cu autonomie de peste 400 de kilometri va fi lansat pe piață în a doua jumătate a anului

Mercedes-Benz a publicat un set nou de imagini cu monovolumul electric EQV. De această dată, fotografiile au fost realizate în timpul unor teste desfășurate în Suedia. Lansarea pe piață a noului EQV va avea loc în a doua jumătate a anului.
Marti, 26 Noiembrie 2019 | Modele noi

Mercedes-Benz Clasa V facelift va fi disponibil cu sistemul de infotainment MBUX: comenzile încep în luna decembrie

Mercedes-Benz a anunțat că sistemul de infotainment MBUX (Mercedes-Benz User Experience) va fi introdus începând cu luna decembrie și pe monovolumul Clasa V facelift.
Luni, 06 Mai 2019 | Industrie

Mercedes-Benz a dat startul producției de serie pentru Clasa V facelift: monovolumul este asamblat la uzina din Vitoria, Spania

Mercedes-Benz Clasa V facelift a intrat pe linia de asamblare a fabricii din Vitoria, Spania. Trei motorizări diesel sunt disponibile pentru monovolumul nemților, iar pe piața din România, prețurile pornesc de la 39.200 de euro.
Miercuri, 20 Februarie 2019 | Modele noi

Premierele Mercedes-Benz de la Geneva: noua generație CLA Shooting Brake, SUV-ul GLC facelift și conceptul electric EQV

Mercedes-Benz a publicat lista premierelor pregătite pentru Salonul Auto de la Geneva. Nemții vor expune începând cu 5 martie noul CLA Shooting Brake, GLC facelift, Clasa V, dar și conceptul electric EQV.
Miercuri, 04 Martie 2015 | GENEVA 2015

Mercedes-Benz Concept V-ision ne arată până unde poate merge confortul într-o maşină

Uitaţi de limuzinele clasice precum S-Klasse, Seria 7 sau A8. Noul V-Klasse Concept V-ision îţi oferă mai mult spaţiu decât în avioanele private şi un sistem de propulsie hibrid plug-in care consumă doar 3.0 litri/100 km.
Miercuri, 01 Octombrie 2014 | Siguranta

EuroNCAP: Noul Nissan X-Trail primește 5 stele, Citroen C4 Cactus reușește patru stele

Ultima sesiune de teste organizată de EuroNCAP a pus în fața publicului trei modele interesante recent lansate pe piața din România. Nissan X-Trail și Mercedes Clasa V au primit cinci stele, iar Citroen C4 Cactus a adunat 4.
Marti, 29 Iulie 2014 | Modele noi

Mercedes-Benz Vito a primit o nouă generaţie

Mercedes-Benz a prezentat noua generaţie a lui Vito, utilitara sa medie. După cum era de aşteptat, modelul preia numeroase trăsături de la Clasa V şi aduce elemente de siguranţă activă noi pentru acest segment.
Joi, 24 Aprilie 2014 | Intern

Preţuri Mercedes-Benz V-Klasse în România: start de la 37.000 de euro

Importatorul Mercedes-Benz în România a deschis listele de comenzi pentru noul V-Klasse. Modelul pleacă de la 37.019 euro cu TVA inclus.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes-Benz, preturi Mercedes-Benz, Clasa V, preturi Mercedes, Mercedes-Benz Romania, preturi Clasa V, preturi Mercedes Clasa V
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru