Cluj

Luni, 21 Noiembrie 2022 | Intern

Porsche Engineering deschide un nou centru tehnologic în România, la Timișoara

Porsche Engineering, subsidiară a Porsche AG, deschide al doilea centru tehnologic la noi în țară, la Timișoara. Primul este la Cluj-Napoca.
Marti, 28 Iulie 2020 | Intern

Proiect pentru construirea unui circuit de teste pentru mașini autonome în județul Cluj: Porsche și Bosch și-au manifestat deja interesul

Județul Cluj ar putea avea un circuit de teste pentru mașini autonome, iar Porsche și Bosch și-au manifestat deja interesul pentru noul proiect.
Vineri, 10 Iulie 2020 | Intern

Bosch extinde centrul de inginerie din Cluj cu o nouă clădire pentru 500 de angajați: investiție totală de 30 de milioane de euro

Bosch a anunțat extinderea centrului său de inginerie din Cluj după inaugurarea unei noi clădiri în care lucrează peste 500 de angajați ai companiei. Investiția totală în proiect a ajuns la 30 de milioane de euro.
Vineri, 21 Decembrie 2018 | Intern

Alianța Vestului: Timișoara a votat valabilitatea abonamentelor de parcare în oraș pentru șoferii din Arad, Cluj și Oradea

Şoferii din Arad, Cluj și Oradea care şi-au cumpărat abonamente de parcare pe domeniul public în oraşele lor vor putea folosi aceste abonamente şi în Timişoara. Decizia a fost luată în Consiliul Local Timişoara şi este valabilă doar pe bază de reciprocitate, aceasta fiind prima hotărâre a unui primar semnatar al Alianţei Vestului.
Marti, 18 Septembrie 2018 | Intern

Porsche extinde programul de master în inginerie auto de la Cluj: curs nou de “autovehicule cu conducere autonomă” și predare în engleză

Porsche Engineering a anunțat extinderea programului de master în inginerie auto pe care l-a introdus în parteneriat cu Universitatea Tehnică din Cluj. În noul an universitar, studenții vor beneficia în premieră de un curs de “autovehicule cu conducere autonomă”. În plus, limba de predare va fi schimbată din română în engleză pentru ca programul de Masterat să devină unul internațional.
Joi, 25 Mai 2017 | Intern

Clujenii vor afla de pe telefonul mobil unde sunt locuri de parcare libere în oraș

3.600 de locuri de parcare din Cluj-Napoca vor avea senzori pentru ca șoferii să poată afla oricând de pe telefonul mobil care dintre acestea sunt libere.
Miercuri, 01 Iunie 2016 | Intern

Vin americanii? O companie de componente auto şi-ar putea reloca producţia în România

O companie americană de componente auto intenţionează să-şi relocheze o parte din producţie în localitatea Turda din judeţul Cluj, unde ar putea angaja până la 600 de oameni până în 2021.
Marti, 15 Martie 2016 | Intern

Provincia bate Capitala: Bucureştiul renunţă la metroul Iancului - Pantelimon, Clujul vrea o magistrală până la aeroport

Bucureştiul este pe punctul de a renunţa la construcţia metroului între Piaţa Iancului şi Pantelimon, în timp ce Clujul analizează realizarea unei magistrale care să lege aeroportul de restul oraşului.
Joi, 17 Aprilie 2014 | Intern

Bosch inaugurează în mai o fabrică de componente auto la Jucu

De Ziua Europei, Bosch va începe producţia la fabrica sa de componente auto construită la Jucu. Reprezentanţii companiei spun că uzina va fi extinsă în anii următori.
Joi, 06 Octombrie 2011 | Feature

REPORTAJ: Cel mai frumos camion Scania - un altfel de concurs de frumuseţe

A doua ediţie a concursului "Cel mai frumos Camion Scania" s-a desfăşurat la sediul Scania din Luncani, judeţul Cluj. Am fost acolo pentru a măsura pasiunea pentru "greii şoselelor".
Luni, 10 Martie 2008 | Intern

Mercedes A si B-Klasse, aproape de productie la Cluj

Ultimele informatii din presa germana arata ca viitoarele generatii Mercedes A si B-Klasse s-ar putea produce la Cluj.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Cluj
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru