CNR

Vineri, 21 Aprilie 2023 | CNR

PREMIERĂ: Primul Toyota GR Yaris care va alerga în Campionatul Național de Raliuri

Echipajul format din pilotul Cătălin Ienășel și navigatorul Adrian Diaconescu va concura în noul sezon al Campionatului Național de Raliuri cu primul Toyota GR Yaris din România pregătit pentru competiție. Această mașină va concura și în Campionatul Național de Viteză în Coastă Masters.
Marti, 06 Decembrie 2022 | Motorsport

Primul pilot tetraplegic din România va alerga în Campionatul Național de Raliuri cu un Renault Clio special adaptat

Ciprian Lupu, primul pilot tetraplegic din România, va concura oficial în noul sezon al Campionatului Național de Raliuri din 2023. Pilotul român va trece la un nou model Renault Clio Rally5, adaptat special pentru el și va fi secundat de către Andrei Pintilii.
Luni, 10 Septembrie 2018 | Motorsport

Campionatul Național de Raliuri 2018: echipajul Simone Tempestini - Sergiu Itu a devenit matematic campion după victoria obținută la Iași

Pilotul româno-italian Simone Tempestini a reușit să câștige Raliul Iașului și să-și adjudece astfel al treilea titlu în Campionatul Național de Raliuri cu o etapă înaintea finalului de sezon.
Luni, 26 Martie 2018 | Motorsport

Campionatul Național de Raliuri: Simone Tempestini a câștigat Raliul Brașovului

Echipajul format din Simone Tempestini și Sergiu Itu a câștigat Tess Rally Brașov, prima etapă a Campionatului Național de Raliuri.
Miercuri, 20 Decembrie 2017 | Motorsport

Surpriză în Campionatul Național de Raliuri: Titi Aur revine în întrecerea internă la bordul unui Skoda Fabia R5

Din 2018, Titi Aur revine în cadrul Campionatului Național de Raliuri. Alături de acesta îl vom revedea și pe copilotul Silviu Moraru, navigatorul cu care Aur câștiga întrecerea națională în 2001 și 2002. Echipajul va miza pe serviciile unui exemplar Skoda Fabia R5.
Luni, 09 Octombrie 2017 | Motorsport

Campionatul Național de Raliuri 2017: Bogdan Marișca și Carmen Poenaru câștigă titlul național. Cornel Șocariciu (Automarket), pe podium la Mașini Istorice

Campionatul Național de Raliuri ediția 2017 a ajuns la final. Echipajul format din Bogdan Marișca și Carmen Poenaru a câștigat titlul național. Echipa campioană este Napoca Rally Academy.
Luni, 12 Septembrie 2016 | Motorsport

Simone Tempestini a câștigat Raliul Iașului și a devenit dublu campion național la doar 22 de ani

Simone Tempestini (Napoca Rally Academy) și-a dominat adversarii în Raliul Iașului și a reușit să-și adjudece al doilea titlu de campion național cu o etapă înaintea finalului de competiție.
Sambata, 07 Noiembrie 2015 | Motorsport

ATA Racing Show 2015, cursa de final de an a motorsportului românesc, s-a încheiat. Iată lista câștigătorilor

Cursa de final de sezon 2015 a motorsportului românesc s-a derulat la Academia Titi Aur. Evenimentul a adus aproape 50 de piloți români în fața unui circuit fabulos, unde s-au duelat în mai multe runde pentru o poziție cât mai bună.
Miercuri, 23 Septembrie 2015 | Motorsport

VIDEO: Transfăgărășanul văzut din mașina lui Simone Tempestini, Campionul Național de Raliuri

Simone Tempestini, cel mai tânăr campion național de raliuri al României, a stabilit timpul de referință pe proba Transfăgărășan din Raliul Sibiului. Iată cum s-a văzut totul din mașina lui de competiție, un Ford Fiesta R5.
Luni, 14 Septembrie 2015 | Motorsport

Simone Tempestini a devenit cel mai tânăr campion naţional de raliuri din istoria României

Simone Tempestini a câştigat Raliul Iaşului şi, la 21 de ani şi o lună, a devenit cel mai tânăr campion naţional din istoria României.
Luni, 15 Iunie 2015 | Intern

Drifturi pe gheața unui patinoar cu Vali Porcișteanu, primul pilot român de raliu pe mașina căruia îți poți scrie numele

Vali Porcişteanu, campion naţional de raliuri în 2011, a oferit fanilor săi o serie de drifturi pe gheața unui patinoar din București. Pilotul a demarat astfel campania prin care le permite tuturor să își scrie numele pe mașina sa de concurs.
Vineri, 14 Noiembrie 2014 | Motorsport

Calendarul CNR pentru sezonul 2015 include nouă etape. Noutăţile sunt Raliul Sibiului şi Raliul Craiovei

Campionatul Naţional de Raliuri va avea nouă etape în sezonul 2015. Noutăţile comparativ cu acest an sunt revenirea Raliului Sibiului şi includerea Raliul Craiovei.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 25 Februarie 2014 | Motorsport

Reguli noi în CNR 2014: sistem de punctare n-1 şi clasă de maşini istorice

Campionatul Naţional de Raliuri se va desfăşura în acest sezon după regula n-1 prin care contează cele mai bune şase rezultate în cele şapte etape. Organizatorii au introdus şi o clasă dedicată maşinilor istorice.
Luni, 07 Octombrie 2013 | Motorsport

David Botka a câştigat Raliul Iaşului. Delecour, împiedicat de trei căruţe pe traseu

David Botka a obţinut în Raliul Iaşului prima victorie în acest sezon de CNR, în timp ce Francois Delecour a avut probleme de trafic cu trei căruţe întâlnite pe traseu.
Miercuri, 29 Mai 2013 | Motorsport

Salvatore Arcarese, singurul reprezentant al României în Clio Cup, a testat un Clio RS la Ciolpani

Salvatore Arcarese, pilotul de 19 ani care reprezintă ţara noastră în Cupa Clio, a testat un Clio RS pregătit de CNR pe macadam, marcând prima sa experienţă pe această suprafaţă. Automarket a urmărit testele şi revine cu primele impresii.
Marti, 22 Ianuarie 2013 | Motorsport

Grila de coeficienţi pentru etapele sezonulului 2013

Organizatorii Campionatului Naţional de Raliuri au stabilit grila de coeficienţi pentru sezonul 2013, în care vor conta doar cele mai bune şapte rezultate din cele nouă etape.
Vineri, 18 Ianuarie 2013 | Motorsport

Raliul Ţara Bârsei a fost exclus din calendarul Campionatului Naţional de Raliuri

Sezonul 2013 al Campionatului Naţional de Raliuri va avea doar nouă etape după excluderea din calendar a Raliului Ţara Bârsei, programat iniţial pentru luna septembrie.
Miercuri, 12 Decembrie 2012 | Motorsport

Rezumatele din Campionatul Naţional de Raliuri vor fi transmise de Motors TV

Postul Motors TV va transmite începând de anul viitor rezumatele tuturor etapelor din Campionatul Naţional de Raliuri în cadrul emisiunii Speed.
Luni, 03 Decembrie 2012 | Motorsport

Raliul Deltei revine în Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop

Începând cu sezonul 2013, Campionatul Naţional de Raliuri se va întoarce în Dobrogea, o zonă care a lipsit timp de 20 de ani din peisajul sporturilor cu motor autohtone.
Marti, 08 Mai 2012 | Motorsport

Avia Motors şi Alto Syncro au lansat programul lor de competiţii pentru sezonul 2012

Avia Motors şi Alto Syncro au lansat programul lor de motorsport pentru sezonul competiţional 2012. Echipa Avia Motorsport va concura în CNVC Dunlop 2012 cu două modele echipate cu motoare diesel.

Tag-uri similare

WRC, motorsport, raliuri, Raliul Sibiului, CNR, Sibiu, IRC, Raliu Sibiu
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru