Comenzi

Marti, 31 Ianuarie 2023 | Intern

Dacia deschide comenzile pentru ediția limitată Duster Mat Edition

Constructorul de la Mioveni anunță deschiderea comenzilor pentru prima ediție de colecție a modelului Duster. Denumită Mat Edition, aceasta a debutat în luna octombrie, la Paris. Doar 70 de exemplare vor fi disponibile în România.
Luni, 19 Decembrie 2022 | Masini electrice si hibride

OFICIAL: Dacia deschide comenzile pentru Jogger Hybrid în ianuarie 2023

Constructorul de la Mioveni anunță că lista de comenzi pentru noul Jogger Hybrid va fi deschisă în luna ianuarie 2023. Primele exemplare vor ajunge în reprezentanțe în martie.
Joi, 24 Noiembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Tesla Cybertruck ar fi primit peste 1.6 milioane de pre-comenzi

Potrivit unei informații noi apărute în presă, camioneta electrică Tesla Cybertruck ar fi primit peste 1.6 milioane de pre-comenzi până în acest moment. Producția modelului electric este programată să debuteze anul viitor.
Joi, 15 Septembrie 2022 | Industrie

Comenzile pentru noul Ferrari Purosangue ar putea fi oprite temporar din cauza cererii foarte mari

Potrivit unor informații noi, comenzile pentru noul Ferrari Purosangue, primul SUV al mărcii italiene, ar putea fi oprite temporar. Asta din cauza cererii neașteptat de mari pentru modelul recent lansat.
Marti, 06 Septembrie 2022 | Modele noi

Noul Ford Ranger, disponibil pentru comenzi în Europa: două linii de echipare și motor V6 diesel

Ford a deschis oficial comenzile pentru noua generație Ranger în Europa. Noul pick-up va fi disponibil în două linii de echipare, Wildtrak și Limited și va dispune de 3 motorizări, printre care și un motor V6 diesel. Livrările noului Ford Ranger vor începe abia anul viitor.
Joi, 18 August 2022 | Industrie

Volkswagen: Electricul ID.Buzz a înregistrat peste 10.000 de comenzi

Constructorul german de automobile anunță că a vândut două treimi din producția anuală a modelului cu zero emisii ID.Buzz. Concret, Volkswagen a înregistrat peste 10.000 de comenzi.
Miercuri, 09 Martie 2022 | Industrie

Volkswagen oprește comenzile pentru modelele plug-in hybrid din portofoliu

Un purtător de cuvânt al producătorului din Wolfsburg a anunțat că Volkswagen oprește comenzile pentru majoritatea modelelor plug-in hybrid in gama, din cauza problemelor de aprovizionare provocate de războiul din Ucraina.
Joi, 17 Februarie 2022 | Industrie

Mercedes-Benz ar fi suspendat comenzile Clasei E în Germania, din cauza cererii prea mari

Potrivit presei germane, comenzile pentru Mercedes-Benz Clasa E sedan ar fi fost oprite în această țară. Din câte se pare, cererea de export este mult prea mare și, pe deasupra, constructorul din Stuttgart se luptă și cu un stoc redus de semiconductori.
Sambata, 20 Noiembrie 2021 | Industrie

Electricul Ford F-150 Lightning a adunat deja 200.000 de comenzi

Varianta electrică a popularului Ford F-150 a acumulat deja aproape 200.000 de comenzi, la numai 6 luni de când a fost anunțat. Mașina va intra în producție de serie în primăvara lui 2022.
Vineri, 19 Noiembrie 2021 | Masini electrice si hibride

Dacia Spring: Aproape 40.000 de comenzi în Europa, în doar 8 luni de la debut

Dacia Spring a strâns aproape 40.000 de comenzi în Europa, la 8 luni de la lansare. Dintre acestea, 7.500 vin de la clienți din România, acolo unde, până la finalul anului, Dacia a anunțat că va livra 3.500 de exemplare Spring.
Miercuri, 14 August 2019 | Masini electrice si hibride

Mini anunță un interes ridicat pentru electricul Cooper SE: “Am primit peste 45.000 de comenzi până acum”

Mini anunță că a primit peste 45.000 de comenzi pentru Cooper SE, primul model electric al companiei. Producția lui Mini Cooper SE va începe la sfârșitul anului 2019.
Miercuri, 06 Februarie 2019 | Modele noi

Pininfarina a deschis comenzile pentru hypercar-ul electric Battista: lansare oficială la Geneva și doar 150 de exemplare

Automobili Pininfarina a deschis lista comenzilor pentru hypercar-ul său electric ce va fi prezentat în martie la Geneva. Pininfarina Battista va avea 1.900 CP, accelerație 0-100 km/h în mai puțin de două secunde și o producție de doar 150 de exemplare.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 07 Ianuarie 2019 | Masini electrice si hibride

Tesla a primit peste 14.000 de comenzi pentru Model 3 în Europa: 8.500 de unități au fost deja înmatriculate în ianuarie

Tesla a primit peste 14.000 de comenzi pentru Model 3 în Europa, iar circa 8.500 de unități au fost deja înmatriculate în prima săptămână din acest an.
Vineri, 07 Decembrie 2018 | Modele noi

Primele imagini oficiale cu Nissan GT-R50: startul comenzilor pentru modelul cu 720 CP, producție de 50 de unități și preț de aproape un milion de euro

Nissan a publicat primele imagini oficiale cu modelul GT-R50, creat în parteneriat cu Italdesign. Japonezii au anunțat startul comenzilor pentru modelul ce dezvoltă 720 de cai putere, ce va avea o producție limitată la 50 de unități și un preț de pornire de 990.000 de euro.
Joi, 27 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Audi anunță numărul comenzilor pentru SUV-ul electric e-tron: peste 10.000 de unități la nivel global

Audi a primit peste 10.000 de comenzi la nivel global pentru SUV-ul electric e-tron, potrivit unui anunț al directorului Audi Franța.
Marti, 04 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride

BMW a dat startul comenzilor pentru SUV-ul electric iX3: avans de aproape 2.000 de dolari pentru clienții din Norvegia

BMW a anunțat începutul comenzilor pentru SUV-ul electric iX3, model ce va intra în producție din 2020. Cunoscută pentru apetitul de cumpărare a mașinilor electrice, Norvegia este prima țară a căror clienți pot să depună un avans de 1.800 de dolari pentru un exemplar iX3.
Vineri, 18 Mai 2018 | Industrie

Porsche va opri temporar comenzile pentru toate modelele din gamă: nemții trebuie să-și adapteze mașinile la noul standard de poluare WLTP

Porsche va întrerupe temporar comenzile pentru toate modelele sale, întrucât acestea trebuie adaptate și testate astfel încât să respecte noul standard de poluare WLTP, potrivit unui purtător de cuvânt al companiei.
Luni, 07 Mai 2018 | Masini electrice si hibride

Volkswagen a oprit comenzile pentru hibridul Golf GTE: “Timpul de livrare este foarte mare din cauza unei cereri fără precedent”

Volkswagen a anunțat că hibridul său Golf GTE nu mai poate fi comandat, pentru moment. Motivul? Nemții susțin că modelul are o cerere atât de mare, încât timpii de livrare au ajuns să fie foarte lungi, iar comenzile au fost oprite.
Vineri, 09 Martie 2018 | Modele noi

Audi a dat startul comenzilor pentru e-tron prototype: primul model electric Audi va intra în producție până la finalul lui 2018

Audi a anunțat că a deschis comenzile pentru noul e-tron prototype, primul lor model electric, a cărui producție va începe până la sfârșitul acestui an.
Marti, 30 Ianuarie 2018 | Masini electrice si hibride

Clienții din 4 țări europene pot să-și rezerve primul SUV electric de la Audi: e-tron quattro este disponibil acum în Norvegia, Elveția, Austria și Belgia

Audi a anunțat că elvețienii, austriecii și belgienii își pot plasa precomenzile pentru viitorul său SUV electric, după ce modelul e-tron quattro a fost disponibil întâi în Norvegia.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, Volkswagen, Renault, Ford, Toyota, Dacia, Opel, Honda, Tesla
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru