Concept BMW

Joi, 21 Martie | Concepte

Noul BMW Vision Neue Klasse X: conceptul care anunță noua față a modelelor BMW

BMW a dezvăluit oficial noul concept Vision Neue Klasse X. Acesta este un SUV electric ce urmează să fie transformat în model de serie și este al doilea concept prezentat din viitoarea familie de modele electrice Neue Klasse.
Joi, 29 Februarie | Concepte

Conceptul BMW Concept Touring Coupe nu va mai fi transformat în model de serie

Potrivit unei surse apropiate mărcii germane, BMW a renunțat la ideea de a transforma conceptul Touring Coupe într-un model de serie.
Luni, 06 Septembrie 2021 | Concepte

OFICIAL: BMW lansează i Vision Circular, un concept 100% reciclabil

Constructorul bavarez de automobile a lansat oficial conceptul i Vision Circular. 100% reciclabil, acesta anunță "un BMW compact pentru anul 2040, orientat puternic către dezvoltare durabilă și lux."
Marti, 25 Iunie 2019 | Concepte

BMW a prezentat conceptul Vision M Next: prototipul cu sistem plug-in hybrid cu 600 CP anticipează viitorul modelelor din gama M

BMW a publicat primele imagini și detalii referitoare la conceptul Vision M Next. Prototipul dezvoltat de nemți anticipează viitoarele modele din gama M și propune un sistem plug-in hybrid de propulsie format dintr-un motor pe benzină și două motoare electrice. Autonomia electrică este de 100 de kilometri.
Duminica, 16 Septembrie 2018 | Concepte

BMW Vision iNext: conceptul care anticipează tehnologiile și interiorul mașinilor autonome ale germanilor. Versiunea de serie debutează în 2021

BMW a prezentat conceptul Vision iNext. Electric și autonom, acesta anunță un viitor model de serie pe care îl vom vedea în 2021. Dar Vision iNext promite să revoluționeze industria atunci când aducem în discuție interiorul mașinilor autonome. Nemții vizează un habitaclu cât mai cald și cât mai apropiat de trăirile șoferului.
Vineri, 20 Noiembrie 2015 | Concepte

BMW Compact Sedan Concept ne arată viiitorul rival al lui Mercedes-Benz CLA și Audi A3 Sedan

BMW a prezentat astăzi primele imagini ale unui concept care prefigurează o berlină compactă. Exponatul se numește Compact Sedan Concept și prefigurează aspectul viitorului rival al lui Audi A3 Sedan și al lui Mercedes-Benz CLA.
Miercuri, 04 Noiembrie 2015 | Concepte

BMW a patentat design-ul unui prototip neobisnuit - iată primele imagini ale acestuia

Chinezii de la PCauto.com au reușit să obțină în premieră un set de imagini cu cel mai recent design patentat de BMW. Vorbim despre un vehicul misterios, care pare să fie prototipul unui membru al gamei i.
Vineri, 14 August 2015 | Concepte

BMW M4 GTS Concept ne arată ideile mărcii pentru o variantă și mai sportivă a coupe-ului de clasă medie

Pe lângă conceptul retro 3.0 CSL Hommage R, BMW aduce la Pebble Beach și M4 GTS Concept. Acesta din urmă prefațează un model de serie și ne promite o variantă și mai performantă a sportivei de clasă medie din Munchen.
Miercuri, 13 Mai 2015 | Concepte

BMW anunţă un nou concept cu influenţe retro: 3.0 CSL Hommage

BMW a publicat o imagine teaser a conceptului pe care îl va prezenta în 22 mai la Concursul de Eleganţă Villa d'Este. Exponatul este un omagiu adus modelului E9 CSL din anii '70.
Joi, 15 Mai 2014 | Modele noi

BMW ne prezintă prima sa maşină virtuală, desenată pentru un joc video: Vision Gran Turismo

BMW a proiectat o maşină de la zero pentru jocul Gran Turismo 6. Este vorbe despre Vision Gran Turismo, un model creat de echipa internaţională de design a BMW Group.
Duminica, 20 Aprilie 2014 | Concepte

BMW Vision Luxury, conceptul care prefigurează viitorul Seria 7

BMW ne prezintă Vision Luxury Concept, un model care vrea să ne redefinească ideea de premium şi să dicteze direcţia stilistică pe care o vor urma berlinele mari ale constructorului din Munchen.
Joi, 11 Iulie 2013 | Concepte

BMW Active Tourer Outdoor Concept anunţă un viitor monovolum de aventură cu tracţiune faţă

BMW ne prezintă astăzi versiunea cross a monovolumului-concept Active Tourer. Primul model BMW cu tracţiune faţă va putea fi dedicat astfel şi părinţilor cu chef de aventură.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 15 Mai 2013 | Concepte

BMW Gran Lusso Coupe Concept, primul "fruct" al colaborării cu Pininfarina

BMW şi Pininfarina au colaborat pentru prima dată în istoria celor două mărci. Rezultatul este un concept bazat pe Seria 6 Coupe şi este numit BMW Pininfarina Gran Lusso Coupe.
Joi, 04 Aprilie 2013 | Concepte

BMW X4 Concept: fotografiile oficiale cu fratele mai mic al lui X6

BMW a prezentat primele imagini oficiale ale conceptului X4. Acesta va fi expus la Salonul Auto de la Shanghai şi este noul capitol în povestea Sports Activity Coupe-urilor de la BMW.
Joi, 16 August 2012 | Concepte

BMW Zagato Roadster Concept, primul teaser oficial

BMW a pregătit o versiune roadster a conceptului Zagato Coupe prezentat la Villa d'Este. Modelul va debuta la Concursul de Eleganţă de la Pebble Beach.
Marti, 14 August 2012 | PARIS 2012

BMW Seria 3 GT vine la Paris în versiunea concept

BMW va aduce la Salonul Auto de la Paris o versiune concept a lui Seria 3 GT, o versiune mai spaţioasă a lui Seria 3, succesorul defunctului Seria 3 Compact din anii '90.
Joi, 24 Mai 2012 | Modele noi

Karim Habib este noul şef de design al BMW

Karim Habib, actualul şef de design exterior de la BMW, va prelua frâiele întregului departament de design începând cu 1 iunie 2012.
Marti, 14 Iunie 2011 | Autoipoteze

Primele schiţe ale viitorului coupe cu patru uşi de la BMW

Versiunea coupe cu patru uşi a lui BMW Seria 6 a fost "deconspirată" pe internet în urma înregistrării patentului pentru design.
Duminica, 22 Mai 2011 | Concepte

BMW prezintă conceptul 328 Hommage

Pentru a sărbători cei 75 de ani de la lansarea modelului BMW 328, bavarezii au creat o interpretare modernă a acestuia. Botezat 328 Hommage, conceptul dispune de o serie de elemente caracteristice faimosului model din anii '30.
Miercuri, 23 Martie 2011 | O lume nebuna

BMW M3 Pick-up, farsa de 1 Aprilie a nemţilor

Oficialii BMW au confirmat faptul că modelul M3 E92 pick-up surprins pe Nurburgring era doar o glumă elaborată de 1 Aprilie.

Tag-uri similare

BMW, Salon Auto, Concept, Frankfurt, Salonul Auto, Salonul Auto Geneva, hibrid, design, Geneva 2010, concepte
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru