Concept Citroen

Luni, 28 August 2023 | Modele noi

Se poartă retro: Citroen prezintă noul concept Type Holidays, un camper modern inspirat din anii ’40

Citroen a dezvăluit un nou concept în stil retro care aduce un omagiu clasicului model Type H din anii ’40. Noul concept se numește Type Holidays și este un campervan modern bazat pe modelul de serie SpaceTourer.
Marti, 14 Februarie 2017 | GENEVA 2017

Citroen ridică ștacheta în segmentul vehiculelor utilitare: Space Tourer 4x4 E Concept este o combinație între un van și un SUV

Citroen a anunțat că va dezvălui în cadrul Salonului Auto de la Geneva un concept denumit Space Tourer 4x4 E. După cum o sugerează și numele este un derivat al utilitarei Space Tourer.
Marti, 25 August 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Citroen Cactus M: primul teaser al conceptului bazat pe crossoverul francez

Citroen a publicat prima imagine teaser a noului său concept. Acesta se va numi Cactus M și va prezenta o nouă potențială direcție de dezvoltare a gamei de crossovere a francezilor.
Marti, 18 Februarie 2014 | Concepte

Citroen Aventure Concept prezintă o versiune ipotetică a lui C4 Aircross dedicată off-road-ului

Citroen a prezentat primele imagini ale lui Aventure Concept, o versiune de offroad a noului C4 Aircross. După cum arată, conceptul promite capacităţi off-road deosebite.
Joi, 05 Septembrie 2013 | FRANKFURT 2013

Citroen Cactus Concept, hibridul care consumă mai puţin de trei litri la sută

Citroen ne va prezenta noul sistem hibrid al concernului PSA la Salonul Auto de la Frankfurt în echiparea unui concept numit Cactus. Acesta este inspirat din C-Cactus şi are un consum mixt mai mic de trei litri la sută.
Miercuri, 27 Octombrie 2010 | Modele noi

Conceptul Citroen Metropolis va da naştere modelului DS9

Gama Citroen DS va primi un nou membru în următorii ani, care se va lupta cu modelele de lux ale producătorilor premium germani. Modelul se va numi DS9 şi va fi destinat pieţei din China.
Miercuri, 29 Septembrie 2010 | Modele noi

Citroen Lacoste va intra în producţie în trei ani

Conceptul Citroen Lacoste va fi introdus în producţie până în 2013, dar va pierde pe drum acoperişul gonflabil.
Miercuri, 12 Mai 2010 | Concepte

Citroen prezinta la Paris un concept gran turismo, in cinstea SM

Pentru a sarbatori 40 de ani de la debutul primului sau gran turismo, botezat SM, Citroen va dezvalui in cadrul Salonului de la Paris conceptul sportiv ID.
Marti, 02 Martie 2010 | GENEVA 2010

GENEVA LIVE: Citroen DS3 Racing, vedeta la standul francezilor

Citroen a adus la Geneva noul DS3 Racing, modelul care a atras blitzurile fotografilor de la stand. Conceptul Survolt si-a luat insa partea sa de laude.
Marti, 02 Martie 2010 | GENEVA 2010

Citroen a prezentat conceptul Survolt la Geneva

Cei de la Citroen au prezentat noul concpet Survolt la Salonul Auto de la Geneva. Modelul are dimensiuni compacte si este propulsat de un motor electric asistat de un motor cu ardere interna.
Marti, 23 Februarie 2010 | GENEVA 2010

Citroen Survolt: un nou concept francez vine la Geneva

Citroen va lansa la Geneva un nou concept, botezat Survolt. potrivit primelor informatii furnizate de francezi, conceptul va revolutiona segmentul vehiculelor electrice.

Tag-uri similare

Citroen, Salon Auto, Concept, Geneva, Salonul Auto Geneva, Geneva 2010, Citroen DS3, DS3, poze Citroen, Citroen DS3 Racing
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru