Concept Kia

Marti, 09 Ianuarie | Concepte

Kia prezintă 3 concepte noi: utilitare electrice cu caroserii interschimbabile

Kia a prezentat oficial 3 concepte noi ale unor viitoare utilitare electrice. Noile concepte sunt bazate pe o platformă modulară nouă și au caroserii interschimbabile.
Joi, 12 Octombrie 2023 | Concepte

Kia prezintă conceptul EV3: SUV-ul compact poate alimenta o trotinetă electrică în banchetă

Kia a dezvăluit oficial noul concept electric EV3. Acesta este un SUV de dimensiuni compacte, care oferă dotări asemănătoare și un design apropiat cu Kia EV9, etalonul mărcii sud-coreene. Noul concept oferă și un sistem de alimentare special pentru trotinete electrice în bancheta sa.
Marti, 21 Martie 2023 | Concepte

Kia prezintă conceptul EV5, un viitor SUV electric asemănător cu EV9

Kia a prezentat oficial conceptul EV5, care anunță un viitor SUV electric. Ca design, conceptul este aproape identic cu noul EV9, un alt SUV electric ce urmează să fie lansat pe piață mai târziu în acest an.
Joi, 21 Februarie 2019 | GENEVA 2019

Kia va prezenta un concept 100% electric la Geneva: teaser cu prototipul ce va fi dezvăluit pe 5 martie

Kia a publicat o imagine teaser ce anunță că va lansa un concept 100% electric la Salonul Auto de la Geneva. Conceptul Kia va fi dezvăluit pe data de 5 martie.
Marti, 12 Ianuarie 2016 | Detroit 2016 Live

Aşa ar putea arăta SUV-urile coreene în viitor: Kia Telluride, un concept mai pătrăţos decât Bentley Bentayga

Kia Telluride este un concept prezentat la Detroit care ar putea anticipa designul viitoarelor SUV-uri de mari dimensiuni ale constructorul coreean şi care se inspiră din Bentley Bentayga
Joi, 12 Noiembrie 2015 | Modele noi

Kia ne arată primele schițe ale lui Cadenza, modelul cu care vrea să se lupte cu greii din segmentul premium

Kia a publicat două schițe oficiale ale următoarei generații a lui Cadenza, viitorul model de vârf al companiei coreene. Prin noul Cadenza, cei de la Kia vor să atragă clienți de la mărcile premium tradiționale, precum Mercedes-Benz și BMW.
Joi, 05 Februarie 2015 | Concepte

Kia va prezenta conceptul unui crossover decapotabil bazat pe Soul

Kia a prezentat un teaser al conceptului Trail'ster, pe care îl va expune la Salonul Auto de la Chicago. Acesta este un crossover decapotabil bazat pe Soul şi are un sistem de propulsie hibrid care asigură şi tracţiune integrală.
Luni, 13 Februarie 2012 | Modele noi

Kia KH - imaginile primului sedan mare cu propulsie spate

Kia ţinteşte sus, în segmentul sedanurilor de clasă mare, cu noul concept KH, prezentat astăzi. Prototipul anticipează un viitor model cu propulsie spate, o premieră în istoria Kia.
Vineri, 03 Februarie 2012 | Modele noi

Kia Soul'ster Concept ar putea primi aprobarea pentru producţie

Cei de la Kia au anunţat că se gândesc din nou la o versiune de serie a lui Soul'ster Concept. Modelul mai trebuie doar să primească aprobarea finală pentru producţie.
Vineri, 07 Octombrie 2011 | Autoipoteze

Kia GT ar putea fi produs fără motorul V6

Versiunea de serie a lui Kia GT Concept nu va beneficia de motorul V6 de 390 CP prezentat la Frankfurt, ci de o motorizare mai economică şi mai mică.
Marti, 20 Septembrie 2011 | Concepte

Şeful Kia este încântat de reacţiile pozitive la adresa lui GT Concept

Cei de la Kia sunt încântaţi de reacţiile pozitive pe care le-a stârnit GT Concept la Salonul Auto de la Frankfurt. Dacă situaţia va fi la fel şi pe alte pieţe, aceştia vor introduce modelul în producţia de serie.
Vineri, 19 August 2011 | FRANKFURT 2011

Kia aduce un concept radical la Frankfurt

Kia va prezenta la Frankfurt un concept deosebit, ce prefigurează noua direcţie de design a constructorul din Coreea de Sud, făurită la studiourile din Frankfurt.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 31 Martie 2011 | Concepte

Kia prezintă conceptul unui crossover electric la Seul

Kia vine la Salonul Auto de la Seul cu un crossover electric de 109 CP care se încarcă în cinci ore şi jumătate şi poate parcurge 200 kilometri. Modelul este un concept futurist şi prefigurează viitorul mărcii în domeniu.
Miercuri, 12 Ianuarie 2011 | General

SINTEZĂ: Cele mai importante maşini lansate la Detroit 2011

Odată cu încheierea celei de-a doua zi de presă a Salonului Auto de la Detroit, Automarket vă prezintă o listă a celor mai importante exponate ale salonului respectiv.
Marti, 11 Ianuarie 2011 | Concepte

DETROIT 2011: Kia KV-7, un concept futurist şi tehnologizat

Kia aduce la Detroit un concept futurist care ar putea să ajungă pe străzile din Statele Unite şi Europa abia la sfârşitul deceniului. Este vorba despre KV-7, un crossover versatil.
Miercuri, 28 Iulie 2010 | Modele noi

Kia Soul'ster nu va intra în producţia de serie

Conceptul Kia Soul'ster, prezentat la Salonul Auto de la Detroit de anul trecut, va mai avea de aşteptat până va intra în producţia de serie din cauza economiei instabile.
Miercuri, 03 Martie 2010 | GENEVA 2010

Kia a prezentat primul sau model electric la Geneva: Venga EV Concept

Kia a prezentat primul sau vehicul electric la Geneva. Modelul este bazat pe Venga, dezvolta 109 CP si 280 Nm si are o autonomie de 180 km. Din pacate, acesta este inca in stadiul de concept.
Luni, 14 Decembrie 2009 | Modele noi

Kia Kee de serie va avea tractiune spate si va sosi peste 5 ani

Directorul de design Kia a declarat ca versiunea de serie a conceptului Kee va sosi peste 5 ani si va fi un coupe compact cu propulsie spate, abordabil ca pret.

Tag-uri similare

Kia, Salon Auto, Concept, Salonul Auto Geneva, vehicule electrice, Geneva 2010, concept Kia, Kia Venga, Peter Schreyer, Venga
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru