Concepte

Miercuri, 19 Aprilie 2023 | Concepte

Toyota a lansat două concepte la Shanghai. Anunță două SUV-uri electrice pentru China

Constructorul japonez de automobile a prezentat conceptele bZ Sport Crossover și bZ FlexSpace în cadrul Salonului Auto de la Shanghai. Acestea anunță două SUV-uri care vor debuta pe piața din China.
Joi, 03 Noiembrie 2022 | Concepte

Toyota prezintă 4 concepte noi bazate pe GR86, GR Supra și GR Corolla

Toyota a prezentat 4 concepte noi în cadrul evenimentului SEMA din Las Vegas. Dintre ele, două sunt bazate pe modelul sport GR86, al treilea este bazat pe GR Supra, iar ultimul, pe noul hot-hatch GR Corolla.
Sambata, 25 Decembrie 2021 | Concepte

Imagini cu viitorul concept electric Subaru STI E-RA. Debutează la Salonul Auto de la Tokyo

Constructorul nipon de automobile își anunță prezența la Salonul Auto de la Tokyo cu o serie de concepte interesante, inclusiv unul pur electric denumit Subaru STI E-RA Concept.
Marti, 07 Aprilie 2020 | Concepte

Imagini noi cu Polestar Precept: "Conceptul anticipează direcția de design pentru viitoarele modele ale mărcii"

Polestar a publicat imagini noi cu conceptul Precept și afirmă că acesta anticipează "direcția de design pentru viitoarele modele ale mărcii".
Luni, 23 Martie 2020 | Concepte

Studenții de la Institutul European de Design au prezentat conceptul elecric Tracy: mobilitate off-road pentru 6 persoane

Studenții de la Institutul European de Design din Torino au realizat un studiu de design pentru un concept electric dedicat mobilității în mediul off-road.
Marti, 17 Martie 2020 | Concepte

Peugeot nu va produce conceptul e-Legend în versiune de serie: "Ar fi deplasat să dezvoltăm o mașină electrică de un milion de euro"

Peugeot a anunțat că nu va produce în versiune de serie conceptul electric e-Legend prezentat în 2018, întrucât oficialii mărcii consideră că "ar fi deplasat să dezvolte o mașină electrică de un milion de euro".
Luni, 02 Martie 2020 | Concepte

Renault prezintă Morphoz: conceptul este dezvoltat pe o nouă platformă și anticipează lansarea unei noi game de modele electrice

Renault a publicat primele imagini și informații tehnice pentru conceptul electric Morphoz, care este dezvoltat pe o nouă platformă și anticipează lansarea unei noi game de modele electrice.
Luni, 24 Februarie 2020 | Concepte

Încă un teaser pentru Polestar Precept: prezentarea oficială va avea loc în 25 februarie

Polestar a publicat un nou teaser cu noul concept Precept pe care îl va prezenta oficial în 25 februarie. Conceptul va include o nouă versiune a sistemului de infotainment dezvoltat împreună cu Google.
Joi, 20 Februarie 2020 | Modele noi

DS, brandul premium al Grupului PSA, pregătește două lansări în luna februarie: un model nou și un concept

DS, brandul premium al Grupului PSA Peugeot-Citroen, a anunțat că în luna februarie va prezenta un nou model și un nou concept, care vor fi expuse ulterior la Salonul Auto de la Geneva.
Joi, 20 Februarie 2020 | Concepte

Primul teaser cu Polestar Precept: noul concept va fi prezentat în 25 februarie

Polestar a publicat un teaser pentru noul concept Precept, care va include o nouă versiune a sistemului de infotainment dezvoltat împreună cu Google. Prezentarea oficială va avea loc în 25 februarie.
Vineri, 14 Februarie 2020 | Concepte

Primul teaser cu Hyundai Prophecy: conceptul electric va fi prezentat în 3 martie

Hyundai a publicat un teaser cu conceptul electric Prophecy pe care îl va prezenta în 3 martie la Geneva și care va oferi indicii despre direcția de design pe care o va adopta constructorul sud-coreean.
Miercuri, 18 Decembrie 2019 | Concepte

Honda va prezenta în ianuarie un concept autonom inedit: volanul va putea fi utilizat pentru accelerație și frână

Honda va prezenta în ianuarie la Las Vegas un concept autonom echipat cu un volan care va putea fi utilizat de șofer pentru a porni, accelera și frâna.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 17 Decembrie 2019 | Concepte

Mercedes-Benz va prezenta un nou concept în 7 ianuarie: vehiculul "va redefini luxul modern și mobilitatea"

Mercedes-Benz a anunțat că va prezenta în 7 ianuarie la Las Vegas un concept care "va redefini luxul modern și mobilitatea" și care este inspirat din industria de divertisment.
Joi, 21 Noiembrie 2019 | Concepte

Hyundai a dezvăluit Vision T Concept: SUV-ul plug-in hybrid anticipează designul viitoarelor modele ale constructorului

Hyundai Vision T Concept este un SUV cu sistem de propulsie plug-in hybrid care anticipează direcția de design a constructorului asiatic pentru viitoarele sale modele.
Vineri, 08 Noiembrie 2019 | Concepte

Teaser pentru Karma SC2: conceptul va fi prezentat oficial în luna noiembrie

Producătorul american Karma a publicat un teaser cu conceptul SC2 pe care îl va prezenta la Salonul Auto de la Los Angeles de la jumătatea lunii noiembrie.
Miercuri, 30 Octombrie 2019 | Concepte

Volkswagen va lansa un nou concept electric în gama ID: prezentarea va avea loc în 19 noiembrie

Volkswagen va prezenta în 19 noiembrie în Statele Unite un nou concept electric din gama ID. Germanii au publicat și un teaser, însă imaginea este cea a conceptului Vizzion de anul trecut.
Miercuri, 23 Octombrie 2019 | Concepte

Primele imagini cu Toyota e-Racer: concept electric inedit cu numai două locuri

Toyota a prezentat la Salonul Auto de la Tokyo un concept electric inedit pe nume e-Racer prin care își propune să demonstreze plăcerea de a conduce și în viitoarea epocă a condusului autonom.
Luni, 03 Iunie 2019 | Concepte

Skoda a dezvăluit conceptul Mountiaq: pick-up-ul realizat de studenți cehi se bazează pe Kodiaq

Skoda a prezentat conceptul Mountiaq, pick-up-ul realizat ca exercițiu de design de 35 de studenți din Cehia care au avut ca bază de plecare SUV-ul Kodiaq.
Marti, 02 Aprilie 2019 | Concepte

Primele schițe cu Audi AI:me: conceptul electric și autonom va fi prezentat în 15 aprilie

Audi a publicat o serie de schițe cu conceptul electric și autonom AI:me, pe care îl va prezenta oficial în 15 aprilie la Salonul Auto de la Shanghai.
Marti, 15 Ianuarie 2019 | Concepte

Detalii despre cele două concepte pregătite de Citroen în acest an: "Am dezvoltat noi tehnologii pentru suspensii și scaune"

Citroen afirmă că a dezvoltat tehnologii noi pentru suspensii și scaune pentru cele două concepte pe care le va prezenta în acest an.

Tag-uri similare

BMW, Salon Auto, Salonul Auto Geneva, hibrid, Geneva 2010, concepte, Concept BMW, hibrid BMW, Seria 5 hibrid, BMW ActiveHybrid5
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru