Constructie

Vineri, 12 Iulie 2019 | Industrie

Volkswagen a ales Turcia pentru construcția unei noi fabrici: uzina va produce modele pentru VW, Skoda și Seat

Volkswagen a ales Turcia ca destinație pentru construcția unei noi fabrici unde va produce modele VW, Skoda și Seat. Potrivit unor surse din companie, planurile încă nu au fost finalizate, însă urmează să fie anunțate în scurt timp.
Luni, 23 Iulie 2018 | Industrie

Aston Martin, tot mai aproape de finalizarea fabricii din Țara Galilor: primul SUV al constructorului va fi produs acolo din 2019

Aston Martin a încheiat o nouă etapă în construcția fabricii sale din St Athan, Țara Galilor și anunță că lucrările sunt în grafic. Uzina își va începe activitatea în 2019, fiind locul unde va fi produs primul SUV Aston Martin.
Luni, 18 Iunie 2018 | Mediu

Volvo și reducerea poluării: 25% din plasticul folosit de suedezi în construcția noilor modele va proveni din materiale reciclate, după 2025

Volvo și-a stabilit un obiectiv ambițios prin care vrea să ajute la combaterea poluării cu plastic. Suedezii vor ca 25% din plasticul folosit de ei la construcția noilor modele, după 2025, să provină din materiale reciclate.
Miercuri, 14 Februarie 2018 | Industrie

Fabrică în China, sediu în Suedia: Polestar și-a stabilit “cartierul general” lângă Volvo

Polestar, brandul de performanță al celor de la Volvo, a anunțat că sediul său va fi construit în Suedia, lângă “compania mamă”, cu toate că fabrica unde își va construi modelele se află în China.
Vineri, 13 Noiembrie 2015 | Intern

Pasajul de la Ciurel trebuie demolat. Acesta a fost construit în proporţie de 40% şi face legătura cu Autostrada A1

Pasajul de la Ciurel care va face legătura cu Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti trebuie demolat, întrucât lucrările au loc pe baza unei autorizaţii de construcţie emisă ilegal. Pasajul a fost deja construit în proporţie de 40%.
Luni, 26 Ianuarie 2009 | Formula 1

Franta aproba contruirea unui circuit langa Paris

Senatul Frantei a aprobat demararea lucrarilor la un nou circuit de Formula 1 situat in regiunea Yvelines din apropierea Parisului.

Tag-uri similare

Franta, circuit, constructie
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru