Consumer Reports

Marti, 22 Mai 2018 | Masini electrice si hibride

Tesla Model 3, criticată de celebra revistă americană Consumer Reports: “Model 3 frânează mai lent decât o camionetă!”

Prestigioasa revistă americană Consumer Reports nu va recomanda Tesla Model 3 din cauza numeroaselor defecte. Publicația apreciază că mașina produsă de compania lui Elon Musk frânează mai lent decât o camionetă, potrivit agenției Reuters.
Sambata, 21 Octombrie 2017 | General

Tesla Model 3, calificativ mediu la fiabilitate din partea Consumer Reports. Americanii reacționează: "Publicația își înșeală cititorii"

Prestigioasa publicație Consumer Reports a oferit doar calificativ mediu de fiabilitate pentru Tesla Model 3, iar constructorul american a reacționat dur și susține că revista își induce publicul în eroare.
Sambata, 05 August 2017 | Masini electrice si hibride

Duel electric: Chevrolet Bolt, fratele lui Opel Ampera-e, costă jumătate din prețul celui mai ieftin Tesla și are o autonomie mai mare

Consumer Reports a testat în paralel Tesla Model S 75D și noul Chevrolet Bolt,omologul american al lui Opel Ampera-e. Concluzia a fost că acesta din urmă poate oferi o autonomie mai mare.
Joi, 14 Iulie 2016 | Siguranta

Tesla Motors, atacată dur de una dintre cele mai reputate publicații americane: "Clienții nu trebuie să fie șoareci de laborator"

Tesla ar trebui să renunțe să le ofere clienților sistemul de pilotaj automat Autopilot până când nu se asigură de faptul că mâinile șoferului sunt pe volan. În plus, numele Autopilot trebuie schimbat pentru că este "derutant și periculos", susține Consumer Reports.
Miercuri, 21 Octombrie 2015 | Industrie

Dragostea durează trei luni: Consumer Reports depunctează Tesla Model S pentru fiabilitate

Consumer Reports, cea mai respectată publicație americană în materie de recenzii, a redus punctajul total al lui Tesla Model S la doar trei luni de la momentul în care i-a acordat 103 puncte din 100.
Miercuri, 30 Octombrie 2013 | Industrie

Mărcile japoneze conduc din nou clasamentul fiabilităţii Consumer Reports SUA

Consumer Reports (SUA) a publicat ediţia 2013 a clasamentului său privind fiabilitatea estimată a modelelor noi, defalcat pe mărci. Lexus a obţinut prima poziţie, urmat de Toyota, în timp ce Audi a fost marca europeană clasată cel mai bine.
Marti, 22 Mai 2012 | General

SUA: Consumul de carburant este factorul decisiv în alegerea unei maşini

Un studiu realizat de Consumer Reports a relevat faptul că americanii sunt interesaţi în principal de economia de carburant oferită de un model, caracteristici precum calitate şi siguranţă trecând în planul secund.
Duminica, 09 Mai 2010 | Siguranta

Lexus GX a fost scos de pe lista "Nu cumparati!"

Americanii de la Consumer Reports au scos modelul Lexus GX de pe lista "Nu cumparati!" in urma rezolvarii problemelor aparute la sistemul de control al stabilitatii.
Duminica, 01 Noiembrie 2009 | General

CEO GM: “Volt va intra in productie la sfarsitul anului 2010”

Fritz Henderson, directorul executiv de la General Motors a declarat intr-o conferinta de presa ca modelul Chevrolet Volt va intra in productie la sfarsitul lui 2010.

Tag-uri similare

General Motors, Chevrolet Volt, cota de piata, Consumer Reports, Fritz Henderson, CEO General Motors
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru