Contract

Vineri, 24 Iunie 2022 | F1 TOP

Formula 1: Pierre Gasly rămâne la AlphaTauri și în 2023

AlphaTauri anunță că francezul Pierre Gasly rămâne la echipă și în 2023. În actualul sezon de Formula 1, Gasly este momentan pe locul 11 în clasamentul piloților.
Marti, 31 Mai 2022 | F1 TOP

Sergio Perez și-a prelungit contractul cu Red Bull Racing până în 2024

Mexicanul Sergio Perez rămâne la Red Bull Racing până în 2024. Perez a câștigat Marele Premiu de Formula 1 de la Monaco.
Joi, 21 Aprilie 2022 | F1 TOP

Formula 1: Carlos Sainz rămâne la Ferrari până cel puțin în 2024

Ferrari anunță că i-a prelungit contractul lui Carlos Sainz până cel puțin în 2024. Sezonul trecut, pilotul spaniol a urcat pe podium de patru ori și a încheiat pe locul 5 la general.
Joi, 03 Martie 2022 | F1 TOP

Max Verstappen și-a prelungit contractul cu Red Bull Racing până în 2028

Olandezul Max Verstappen va fi pilot Red Bull Racing până cel puțin în 2028, după ce și-a prelungit înțelegerea cu echipa austriacă.
Joi, 10 Februarie 2022 | F1 TOP

Lando Norris și-a prelungit contractul cu McLaren F1 până în 2025

Pilotul britanic Lando Norris și-a prelungit contractul cu echipa de Formula 1 McLaren, până în 2025. Sezonul trecut, Norris a strâns 160 de puncte și a urcat de patru ori pe podium.
Duminica, 25 Octombrie 2020 | Industrie

Renault va înceta producția modelului Talento la fabrica sa din Sandouville: “Am decis să încheiem contractul cu Fiat”

Renault va înceta colaborarea cu Fiat pe segmentul vehiculelor comerciale, astfel că producția modelului Talento la uzina din Sandouville va fi oprită, potrivit unui anunț făcut de directorul adjunct al constructorului francez. “Am decis să încheiem mai multe contracte, printre care și cel cu Fiat,” a declarat Clotilde Delbos.
Luni, 07 Septembrie 2020 | Intern

Autostrada Transilvania: a fost semnat contractul pentru tronsonul de 13.5 kilometri dintre Nuşfalău şi Suplacu de Barcău

Autoritățile au semnat un nou contract pentru proiectarea şi execuţia unui tronson din Autostrada Transilvania. Este vorba despre 13,5 kilometri între Nuşfalău şi Suplacu de Barcău, segment ce ar trebui realizat de turcii de la Nurol în termen de 24 luni. Valoarea contractului este de circa 384 milioane de lei.
Luni, 16 Decembrie 2019 | F1 TOP

Ferrari confirmă discuțiile cu Hamilton: "Este prematur să vorbim despre un contract"

Ferrari a confirmat că a purtat o serie de conversații cu Lewis Hamilton, însă susține că este prematur să vorbească despre un contract cu actualul campion mondial de la Mercedes.
Joi, 13 Decembrie 2018 | Intern

Pe urmele Clujului: Poliția Locală București vrea să cumpere 11 mașini electrice și hibride cu 330.000 de euro

Poliţia Locală Bucureşti vrea să cumpere zece maşini electrice şi un vehicul hibrid pentru care este dispusă să plătească până la 1,52 milioane de lei din fonduri bugetare, adică undeva la 330.000 de euro. Instituția așteaptă oferte până pe data de 8 ianuarie 2019.
Miercuri, 14 Noiembrie 2018 | Industrie

Volkswagen are un nou furnizor de baterii pentru mașinile electrice: contract cu sud-coreenii de la SK Innovation

Volkswagen a semnat un contract cu sud-coreenii de la SK Innovation (SKI) prin care asiaticii vor furniza baterii pentru mașinile electrice din grupul german. Bateriile SKI vor fi folosite preponderent în America de Nord, dar și într-o mică proporție pentru producția de vehicule electrice din Europa.
Vineri, 12 Octombrie 2018 | Economic

BMW prelungește joint-venture-ul din China până în 2040: investiții de peste 3 miliarde de euro pentru extinderea producției

Grupul BMW a anunțat prelungirea contractului de joint-venture din China până în 2040. Nemții și partenerii săi chinezi pregătesc investiții de peste 3 miliarde de euro pentru mărirea capacității de producție la 650.000 de mașini pe an.
Miercuri, 03 Octombrie 2018 | Industrie

Oficial: Audi a reziliat contractul lui Rupert Stadler, CEO-ul suspendat din funcție și arestat în scandalul Dieselgate

Grupul Volkswagen a anunțat în mod oficial rezilierea contractului cu Rupert Stadler, CEO-ul Audi. Acesta fusese suspendat din funcție după ce a fost arestat de autoritățile germane și acuzat de implicarea în scandalul Dieselgate.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 01 Octombrie 2018 | Economic

VW vrea să rezilieze contractul CEO-ului suspendat de la Audi, reținut în urma Dieselgate: Rupert Stadler ar putea primi compensații financiare

Oficialii grupului Volkswagen vor să încheie raporturile contractuale cu CEO-ul Audi, Rupert Stadler, potrivit unor surse apropiate companiei. Stadler, arestat în iunie în urma scandalului Dieselgate, ar putea primi câteva milioane de euro drept compensație întrucât mai are câțiva ani de contract cu Audi.
Joi, 13 Septembrie 2018 | General

Naomi Osaka a devenit ambasador Nissan: campioana de la US Open a semnat un contract de sponsorizare pe 3 ani

Naomi Osaka, prima jucătoare de tenis din Japonia care a reușit să câștige un turneu de Grand Slam (US Open), a devenit ambasador al brandului Nissan, după ce a semnat un contract de sponsorizare pe următorii 3 ani.
Luni, 10 Septembrie 2018 | Intern

Primăria București vrea 7 stații de încărcare pentru mașinile electrice în Sectorul 4: contract cu valoare estimată la 60.000 de euro

Compania Municipală Energetica SA, controlată de Primăria Capitalei, a anunțat că vrea să cumpere 7 stații de încărcare a vehiculelor electrice, pe care să le instaleze în parcările noi ce urmează a fi construite pe raza Sectorului 4 din București.
Joi, 24 Septembrie 2015 | Formula 1

Perez şi-a prelungit contractul cu Force India pentru sezonul 2016

Force India a confirmat că Sergio Perez va rămâne la echipă şi în sezonul 2016, însă mexicanul a admis că a fost în negocieri avansate cu Renault.
Miercuri, 20 Mai 2015 | Formula 1

Hamilton şi-a prelungit contractul cu Mercedes până în 2018

Lewis Hamilton şi-a prelungit contractul cu Mercedes pentru încă trei sezoane şi va rămâne la echipă cel puţin până în 2018.
Marti, 24 Martie 2015 | Formula 1

Marele Premiu al Malaysiei, incert pentru sezonul 2016

Malaysia nu a semnat încă prelungirea contractului pentru găzduirea Marelui Premiu de Formula 1, care expiră la sfârşitul acestui an.
Luni, 12 Ianuarie 2015 | Formula 1

Mercedes îi va propune lui Hamilton un contract pe trei ani cu bonusuri pentru victorii şi titluri

Mercedes îi pregăteşte lui Lewis Hamilton un contract pe trei sezoane în valoare de 20 de milioane de euro pe an, cu bonusuri pentru fiecare victorie şi titlu mondial, potrivit presei italiene.
Duminica, 02 Noiembrie 2014 | Formula 1

Ericsson, confirmat la Sauber pentru sezonul 2015

Marcus Ericcson a semnat un contract cu Sauber pentru sezonul 2015. Giedo van der Garde este creditat cu mari şanse să obţină al doilea loc.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, Renault, McLaren, Ford, Toyota, Red Bull, Porsche, Williams, regulament
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru