Controale

Vineri, 11 Septembrie 2020 | Intern

Asigurătorii din România: “Cartea Verde trebuie prezentată în format fizic la controalele din afara țării”

Documentul de asigurare Carte Verde trebuie prezentat pe suport de hârtie în afara ţării, în cazul unui control, potrivit Biroului Asigurătorilor de Autovehicule din România. BAAR precizează că noua lege prin care asigurarea RCA devine valabilă și în format electronic se aplică doar pe teritoriul României.
Joi, 25 Iunie 2020 | Intern

Controale ANPC la service-uri și dealeri auto: amenzi de 500.000 de lei pentru piese neconforme, lipsa autorizațiilor de funcționare și alte nereguli

Comisarii de la Protecția Consumatorilor au aplicat amenzi de 500.000 de lei după 5 zile de controale la service-uri și dealeri auto din toată țara. ANPC a descoperit piese neconforme, lipsa autorizațiilor de funcționare și alte practici incorecte ce încalcă drepturile clienților.
Joi, 04 Aprilie 2019 | Intern

Operațiunea Speed Marathon în România: 13.000 de mașini controlate, 8.190 de amenzi și 481 de permise reținute

Autoritățile au anunțat rezultatele operațiunii Speed Marathon, care a avut loc miercuri în toată țara. Polițiștii români au controlat 13.000 de mașini, au aplicat 8.190 de sancțiuni contravenționale și au reținut 481 de permise. Operațiunea s-a desfășurat în toate statele UE.
Luni, 15 Octombrie 2018 | Industrie

Controale la Opel, după suspiciuni de manipulare a emisiilor: constructorul a confirmat verificarea fabricilor din Russelsheim și Kaiserslautern

Procurorii din Germania au controlat fabricile Opel din Russelsheim și Kaiserslautern în căutarea de probe într-un posibil dosar de trucare a emisiilor diesel. Controalele au fost confirmate de constructorul german, care nu a oferit alte detalii.
Luni, 03 Septembrie 2018 | Siguranta

Controale pentru siguranța în trafic: șoferii britanici își pierd permisul dacă nu pot să citească o plăcuță de înmatriculare de la o distanță de 20 de metri

Poliția din Marea Britanie a început o serie de controale pentru a testa vederea șoferilor în condiții de trafic. Scopul este creșterea siguranței pe străzile publice, iar regulile sunt dure. Șoferii își pierd permisul imediat dacă nu sunt capabili să citească o plăcuță de înmatriculare de la o distanță de 20 de metri.
Joi, 19 Aprilie 2018 | Industrie

Birourile Porsche și Audi au fost controlate în Germania: suspiciuni de implicare în scandalul Dieselgate

Autoritățile din Germania au efectuat mai multe verificări la birourile Porsche și Audi, în urma suspiciunilor că foști și actuali șefi de la Porsche ar fi fost implicați în scandalul manipulării emisiilor diesel.
Miercuri, 21 Martie 2018 | Industrie

BMW, suspectată de manipularea emisiilor în Germania: sediul nemților și o fabrică din Austria au fost controlate de polițiști

Sediul BMW din Munchen a fost controlat de autoritățile germane, în urma suspiciunilor procurorilor că producătorul auto ar fi folosit softuri ilegale care să manipuleze nivelul emisiilor, potrivit agenției Reuters.

Tag-uri similare

BMW, emisii, fabrica, motoare, Munchen, controale, sediu, perchezitii, Steyr
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru