Coreea de Sud

Miercuri, 15 Noiembrie 2023 | Industrie

Hyundai își face uzină pentru mașini electrice în Coreea de Sud. Debutul activității, în 2026

Hyundai a anunțat că au început lucrările la noua sa fabrică din Coreea de Sud. La această fabrică vor fi construite viitoarele modele electrice ale mărcii, iar aceasta își va începe activitatea din 2026.
Joi, 22 Iunie 2023 | Industrie

Renault va produce mașini electrice în Coreea de Sud

Potrivit unui oficial al mărcii franceze, Renault are în plan să producă mașini electrice în Coreea de Sud, în viitorul apropiat. Acestea vor fi produse la uzina mărcii din orașul Busan.
Luni, 13 Februarie 2023 | Industrie

Audi, BMW și Mercedes, amendate în Coreea de Sud pentru manipularea emisiilor de motoare diesel

Mărcile Audi, BMW și Mercedes-Benz au fost amendate de către guvernul sud-coreean după ce acestea au fost acuzate că au manipulat emisiile pentru modelele cu motoare diesel în țară. În total, aceștia vor trebui să plătească o amendă de peste 30 de milioane de euro.
Miercuri, 18 Ianuarie 2023 | Modele noi

Detalii proaspete despre noua generație Hyundai Kona: motorizări termice și hibride cu până la 195 CP

Hyundai a dezvăluit mai multe detalii despre noua generație Kona. Momentan, aceste informații sunt despre versiunea comercializată pe piața din Coreea de Sud, urmând ca despre modelul vândut la nivel global să aflăm mai multe în luna martie.
Miercuri, 04 Ianuarie 2023 | Masini electrice si hibride

Tesla, amendată în Coreea de Sud cu peste 2 milioane de euro pentru "reclamă mincinoasă"

Autoritatea de monitorizare a practicilor antitrust din Coreea de Sud a amendat Tesla cu echivalentul a 2.07 milioane de euro pentru "reclamă mincinoasă". Cu alte cuvinte, americanii au exagerat unele detalii în materialele publicitare, inclusiv autonomia mașinilor.
Miercuri, 19 Octombrie 2022 | Modele noi

Hyundai prezintă noua generație Grandeur, noul etalon al mărcii. Model exclusiv pentru Coreea de Sud

Hyundai a lansat oficial noua generație a limuzinei de lux Grandeur pentru piața din Coreea de Sud. Modelul reprezintă noul etalon al mărcii asiatice și va fi comercializat doar în această țară.
Miercuri, 13 Iulie 2022 | Industrie

Hyundai va construi o fabrică nouă de mașini electrice în Coreea de Sud. Va fi gata până în 2025

Hyundai a anunțat că va construi o fabrică nouă de mașini electrice în Coreea de Sud. Aceasta va fi prima uzină nouă a companiei în statul asiatic din 1996, iar fabrica va fi gata până în 2025.
Marti, 12 Iulie 2022 | Tehnologie

Abonament pentru scaune încălzite: în Coreea de Sud, BMW cere 18 dolari pe lună pentru această opțiune

Pe piața din Coreea de Sud, mai multe dotări ale modelelor BMW sunt disponibile prin abonament. Mai exact, clienții dornici de dotări, cum ar fi scaune încălzite și volan încălzit, vor trebui să plătească lunar o anumită sumă pentru a păstra dotarea respectivă.
Marti, 14 Iunie 2022 | Modele noi

Noul SsangYong Torres debutează în Coreea de Sud cu un design inspirat de modelele Jeep

SsangYong a publicat primele imagini oficiale cu noul Torres, un SUV nou pentru piața din Coreea de Sud. Designul noului model este puternic influențat de modelele Jeep, iar noul limbaj de design anunță începutul unei ere noi pentru constructorul sud-coreean.
Vineri, 10 Iunie 2022 | General

Hyundai lansează un serviciu de taxiuri fără șofer în Coreea de Sud

Hyundai a lansat un nou serviciu de ride-hailing cu taxiuri complet autonome în Coreea de Sud. Noul serviciu se numește RoboRide, iar flota companiei este alcătuită din două exemplare Hyundai Ioniq 5 cu autonomie de nivel 4. Serviciul este activ doar în Seul, capitala țării asiatice.
Luni, 09 August 2021 | Masini electrice si hibride

Renault se aliază cu chinezii de la Geely pentru a vinde mașini hibride în Asia

Renault a semnat un parteneriat cu grupul chinez Geely, colaborare ce presupune producția și comercializarea de mașini hibride pe piețele din Asia.
Luni, 13 Aprilie 2020 | Industrie

Kia vrea să închidă temporar trei fabrici din Coreea de Sud: exporturile către Europa și SUA au fost afectate de criza COVID-19

Kia a anunțat că vrea să închidă temporar trei fabrici din Coreea de Sud, în contextul în care exporturile către Europa și SUA au fost afectate de criza COVID-19. Uzinele ar urma să fie închise în perioada 23-29 aprilie, însă negocierile cu sindicatele nu au fost finalizate.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 14 Noiembrie 2018 | Industrie

Volkswagen are un nou furnizor de baterii pentru mașinile electrice: contract cu sud-coreenii de la SK Innovation

Volkswagen a semnat un contract cu sud-coreenii de la SK Innovation (SKI) prin care asiaticii vor furniza baterii pentru mașinile electrice din grupul german. Bateriile SKI vor fi folosite preponderent în America de Nord, dar și într-o mică proporție pentru producția de vehicule electrice din Europa.
Luni, 24 Septembrie 2018 | Masini autonome

Colaborare Hyundai-Kia pentru dezvoltarea tehnologiei mașinilor autonome: “Trebuie să recuperăm decalajele de câțiva ani față de concurență”

Hyundai și Kia au construit un centru de testare a mașinilor autonome ca să dezvolte această nouă tehnologie și pentru a recupera “întârzierile” față de ritmul celorlalți concurenți de pe piața auto.
Vineri, 24 Noiembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Renault și Samsung au lansat SM3 ZE în Coreea de Sud, un sedan 100% electric cu autonomie de 213 kilometri

Renault Samsung Motors, joint-venture-ul dintre constructorul francez Renault și producătorul de electronice Samsung, a lansat în Coreea de Sud o nouă versiune a sedanului 100% electric SM3 ZE, acum cu autonomie de 213 kilometri.
Vineri, 06 Ianuarie 2017 | Industrie

Coreea de Sud lovește crunt Volkswagen: un oficial al Grupului german, condamnat la 18 luni de închisoare în scandalul Dieselgate

Coreea de Sud este prima țară care condamnă la închisoare un oficial Volkswagen în urma scandalului Dieselgate. Acesta a fost acuzat de falsificarea unor documente legate de emisiile mașinilor comercializate pe această piață.
Miercuri, 04 Ianuarie 2017 | Mediu

Coreea de Sud nu glumește cu mașinile care încalcă normele de poluare: 10 modele Nissan, BMW și Porsche nu mai au drept de comercializare

Coreea de Sud a retras certificarea a 10 modele Nissan, BMW și Porsche pe motivul falsificării unor documente privind emisiile și nivelul de zgomot.
Marti, 02 August 2016 | Industrie

Se îngroaşă gluma: 80 de modele Volkswagen, Audi şi Bentley, suspendate de la vânzare în Coreea de Sud

Volkswagen, Audi şi Bentley nu mai au dreptul de a vinde 80 de modele pe piaţa din Coreea de Sud, întrucât au falsificat documentele legate de teste de emisii.
Luni, 13 Iunie 2016 | Industrie

Un nou scandal bate la uşă: Volkswagen, acuzată că a falsificat rapoartele de emisii pentru a putea exporta maşini în Coreea de Sud

Un oficial sud-coreean a dezvăluit că Volkswagen a falsificat rapoartele de emisii pentru a primi acordul de a exporta maşini în ţara asiatică. Reprezentanţii VW vor fi interogaţi în această săptămână.
Miercuri, 07 Ianuarie 2015 | Formula 1

Coreea de Sud, eliminată din calendarul Formulei 1 pentru sezonul 2015

FIA a publicat calendarul final al sezonului 2015 al Formulei 1, din care a dispărut, conform aşteptărilor, Marele Premiu al Coreei de Sud.

Tag-uri similare

Renault, Hyundai, video, vanzari, Kia, Chevrolet, productie, Salon Auto, Europa, Frankfurt
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru