Coreea

Miercuri, 15 Noiembrie 2023 | Industrie

Hyundai își face uzină pentru mașini electrice în Coreea de Sud. Debutul activității, în 2026

Hyundai a anunțat că au început lucrările la noua sa fabrică din Coreea de Sud. La această fabrică vor fi construite viitoarele modele electrice ale mărcii, iar aceasta își va începe activitatea din 2026.
Joi, 22 Iunie 2023 | Industrie

Renault va produce mașini electrice în Coreea de Sud

Potrivit unui oficial al mărcii franceze, Renault are în plan să producă mașini electrice în Coreea de Sud, în viitorul apropiat. Acestea vor fi produse la uzina mărcii din orașul Busan.
Vineri, 05 Aprilie 2013 | Industrie

GM: "Un război cu Coreea de Nord ne-ar afecta serios producţia"

Dan Akerson, CEO-ul General Motors, a declarat că este îngrijorat de situaţia din Coreea de Nord, deoarece un eventual război cu aceştia ar afecta cinci fabrici ale concernului american.
Joi, 26 Ianuarie 2012 | Feature

FEATURE: Industria auto din Coreea de Nord - Dacii vechi, Volvo-uri antice și constructorul propriu: Pyeonghwa

Ultima redută comunistă din lume are şi o industrie auto. Pentru că cetăţenii din Coreea de Nord pot produce orice, inclusiv automobile. Încercăm să desluşim industria auto nord-coreeană.
Vineri, 21 Ianuarie 2011 | Industrie

GM renunţă definitiv la numele Daewoo

Începând cu al doilea sfert al acestui an, marca Daewoo nu va mai exista. Directorii GM au decis să schimbe numele acestei mărci cu Chevrolet şi pe ultima piaţă pe care se mai vindeau automobile Daewoo.
Miercuri, 18 August 2010 | Modele noi

Angajaţii Renault din Franţa vor să protesteze împotriva noului Latitude

Importul noului Renault Latitude din Coreea de Sud i-a supărat pe salariaţii constructorului francez de automobile, care vor să protesteze în faţa Salonului Auto de la Paris.
Marti, 15 Iunie 2010 | Modele noi

Coreenii vor lansa primul lor supercar – Spirra

O companie sud-coreeană pe nume Oullim Motors este pe cale să lanseze primul supercar 100% coreean. Modelul se numeşte Spirra şi dezvoltă între 175 şi 500 CP dintr-un motor V6 de 2.7 litri de provenienţă Hyundai.
Sambata, 01 Mai 2010 | Economic

GM va introduce Chevrolet in Coreea

In cadrul conferintei de presa tinuta odata cu deschiderea Salonului Auto de la Busan, directorul executiv GM Daewoo a declarat ca marca Chevrolet va fi introdusa si in Coreea.
Miercuri, 23 Septembrie 2009 | Industrie

Kia pregateste versiuni diesel-hibride si electrice

Kia intentioneaza sa patrunda cu curaj pe segmentul vehiculelor hibride si electrice in urmatorii ani. Constructorul coreean pregateste o versiune de serie a trenului de rulare regasit pe Sorento hibrid.
Marti, 22 Septembrie 2009 | Industrie

Daewoo a dat in judecata un producator rus pentru plagiat

Coreenii de la Daewoo au alertat justitia cu privire la un furt industrial care a dus la crearea unui model rusesc bazat pe Daewoo Lacetti.
Duminica, 20 Septembrie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Hyundai a lansat noul i40/Sonata

Coreenii de la Hyndai au lansat cea de-a sasea generatie a modelului Sonata. Sedanul de clasa medie vine cu un design nou si cu un interior imbunatatit. In Europa, modelul va fi rebotezat i40.
Sambata, 05 Septembrie 2009 | Modele noi

Coreenii au inventat un vehicul electric fara baterii

Inginerii coreeni de la KAIST au dezvoltat un vehicul electric alimentat prin inductie. Daca acesta va intra in productie conform planului, coreenii vor reduce importurile de petrol cu 35 de milioane de barili pe an.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 04 Septembrie 2009 | Modele noi

Hyundai a lansat o versiune electrica a lui i10

Hyundai va prezenta o versiune electrica a modelului i10 la Salonul Auto de la Frankfurt. Acest model are o autonomie de 160 kilometri si va intra in productie din 2012.
Vineri, 04 Septembrie 2009 | Modele noi

Detalii si imagini noi cu urmasul lui Hyundai Sonata

Un comunicat emis de Hyundai si un nou set de imagini spion dezvaluie noi detalii despre viitorul i40, inlocuitorul actualului Sonata.
Vineri, 21 August 2009 | General

Presedintele Kia a fost numit vice-presedinte la Hyundai

In cursul zilei de astazi, presedintele Kia a fost numit in functia de vice-presedinte al constructorului Hyundai. Mutarea facuta de cele doua companii are ca scop maximizarea vanzarilor pe piata auto din intreaga lume.
Marti, 16 Iunie 2009 | Modele noi

Facelift discret pentru Kia Picanto

Kia a operat un facelift discret pentru modelul Picanto, disponibil momentan pe piata din Coreea de Sud.
Marti, 07 Aprilie 2009 | Formula 1

Galerie foto: Iata cum va arata circuitul din Coreea de Sud

Iata primele imagini digitale cu noul circut din Coreea de Sud, care va gazdui prima cursa de Formula 1 in sezonul 2010.
Joi, 02 Aprilie 2009 | Concepte

Hyundai a dezvaluit conceptul hibrid Blue Will

Hyundai a dezvaluit la Salonul Auto de la Seul conceptul hibrid Blue Will. Propulsia este asigurata de un motor pe benzina si unul electric alimentat de baterii litiu-polimer.
Miercuri, 25 Februarie 2009 | Modele noi

Noul Kia Sorento, dezvaluit partial

Kia a publicat astazi doua fotografii in care noul Sorento apare in premiera in fata publicului larg. Prima impresie e una pozitiva.
Vineri, 20 Februarie 2009 | Industrie

Ssangyong ar putea sa vanda gama Rodius

Producatorul coreean Ssangyong ar putea sa isi vanda gama Rodius unui alt producator, ca parte din eforturile sale de restructurare.

Tag-uri similare

Hyundai, Kia, Salon Auto, Frankfurt, Salonul Auto, SUV, SUA, hibrid, diesel, electric
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru