Corsa electric

Miercuri, 24 Mai 2023 | Modele noi

Noul Opel Corsa facelift, primul Opel cu mild-hybrid de 48 de volți. Corsa electric are autonomie mai mare

Opel a dezvăluit oficial noua versiune actualizată pentru sucompacta sa, Corsa. Noul model aduce un design nou în partea din față, grație elementului Opel Vizor. Corsa devine și primul model din istoria mărcii care primește un propulsor mild-hybrid.
Miercuri, 26 Iunie 2019 | Intern

Opel Corsa-e pornește de la 29.600 de euro pe piața din România: livrările debutează în primăvara anului viitor

Opel a publicat prețul de pornire pentru noul Corsa-e. În România, modelul electric cu autonomie de 340 de kilometri (WLTP) pornește de la 29.600 de euro. Livrările sunt programate să înceapă în prima parte a anului viitor.
Vineri, 08 Februarie 2019 | Modele noi

Prima imagine teaser cu viitoarea generație Opel Corsa: modelul de segment B va fi echipat cu faruri cu tehnologie LED Matrix

Opel a publicat primul teaser cu viitorul Corsa. Nemții prezintă forma farurilor modelului de segment B și anunță posibilitatea configurării acestora cu tehnologia IntelliLux LED Matrix.
Duminica, 05 August 2018 | Modele noi

Detalii despre viitoarea generație Opel Corsa: filozofie nouă de design și interior modern. În 2020 apare și o versiune electrică

Noua generație Opel Corsa va fi lansată în 2019. Nemții vor renunța la versiunea cu trei uși, dar promit o filozofie nouă de design și un interior modern cu elemente preluate din gama grupului PSA. eCorsa, versiunea electrică a hatchback-ului de clasă mică, debutează în 2020.

Tag-uri similare

Opel, Opel Corsa, noul Corsa, opel ecorsa, corsa electric
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru