Corvette

Joi, 11 Aprilie | Modele noi

Noul Chevrolet Corvette ZR1, cel mai puternic Corvette, va fi prezentat în vară

Chevrolet a confirmat oficial lansarea viitorului Corvette ZR1, cea mai puternică versiune a modelului de performanță american. Primul ZR1 cu motor amplasat central va fi prezentat în vara acestui an.
Joi, 23 Februarie 2023 | Industrie

Producția lui Chevrolet Corvette, oprită din cauza lipsei de componente

Chevrolet a anunțat că a oprit producția celebrului Corvette din cauza lipsei de componente. Uzina din Kentucky, SUA, acolo unde este construit modelul de performanță, va intra în pauză timp de o săptămână.
Marti, 07 Februarie 2023 | Tuning

Hennessey a făcut din Chevrolet Corvette un monstru de peste 700 de cai putere

Hennessey a pregătit un pachet de tuning special pentru noul Chevrolet Corvette. Cu acest pachet, modelul american a fost transformat într-un monstru de peste 700 de cai putere, grație unui motor supraalimentat.
Marti, 17 Ianuarie 2023 | Modele noi

OFICIAL: Primul Chevrolet Corvette electrificat din istorie debutează cu 655 CP și tracțiune integrală

Constructorul american de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul Corvette E-Ray sau, cu alte cuvinte, primul Corvette electrificat din istorie. Sistemul de propulsie dezvoltă 655 de cai putere.
Miercuri, 11 Ianuarie 2023 | Masini electrice si hibride

OFICIAL: Noul Chevrolet C8 Corvette E-Ray, cu sistem de propulsie hibrid, debutează în 17 ianuarie

Constructorul american de automobile a publicat un nou teaser cu viitorul C8 Corvette E-Ray, adică echipat cu un sistem de propulsie hibrid. Totodată, a confirmat data lansării: 17 ianuarie 2023.
Vineri, 30 Septembrie 2022 | General

Faceți cunoștință cu Jet Car, un Corvette care merge pe apă

O companie americană a creat un skijet ceva mai special. Acesta se numește Jet Car și are o caroserie desenată în forma celebrului Chevrolet Corvette C7. Skijet-ul poate fi închiriat pentru 350 de dolari pe oră sau poate fi cumpărat.
Luni, 01 August 2022 | Masini electrice si hibride

Un prototip al viitorului Chevrolet Corvette hibrid a luat foc în timpul testelor

Un prototip al viitorului Chevrolet Corvette E-Ray a fost distrus complet în timpul testelor. Din câte se pare, mașina respectivă a luat foc din cauza unei scurgeri de ulei.
Marti, 26 Aprilie 2022 | Industrie

Președinte GM: Chevrolet Corvette va primi o versiune electrificată în 2023

Celebrul Chevrolet Corvette va primi, anul viitor, o versiune electrificată și, ulterior, una complet electrică, a declarat, într-un interviu, președintele General Motors.
Miercuri, 27 Octombrie 2021 | Modele noi

Noul Chevrolet Corvette Z06 debutează cu cel mai puternic V8, aspirat natural, montat vreodată pe un model de serie

Constructorul american de automobile a publicat primele informații și imagini cu noul Corvette Z06. Versiunea de performanță este echipată cu un motor despre care oficialii Chevrolet susțin că este cel mai puternic V8, aspirat natural, folosit vreodată de o mașină de serie.
Joi, 10 Iunie 2021 | Modele noi

Îmbunătățiri pentru Chevrolet Corvette. Modelul american primește și o ediție limitată la 1.000 de exemplare

Chevrolet anunță o serie de îmbunătățiri pentru celebrul Corvette. Americanii lansează și o ediție specială, limitată la doar 1.000 de exemplare.
Luni, 20 Ianuarie 2020 | General

Primul exemplar al noii generații Corvette a fost vândut la licitație pentru 3 milioane de dolari: banii vor fi donați în scopuri caritabile

Primul exemplar al noii generații Chevrolet Corvette a fost scos la licitație în SUA. Sportivul cu motor central a fost cumpărat pentru 3 milioane de dolari, iar banii obținuți vor fi donați asociației non-profit Detroit Children’s Fund.
Duminica, 22 Decembrie 2019 | General

Informații neoficiale: noul Chevrolet Corvette a parcurs circuitul de la Nurburgring în 7 minute și 28.3 secunde

Noul Chevrolet Corvette echipat cu pachetul Z51 a parcurs un tur pe circuitul german de la Nurburgring în 7 minute și 28.3 secunde, conform unor surse apropiate companiei americane. Vechea generație C7 Corvette Z51 a fost mai lentă cu aproape 5 secunde.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 08 Decembrie 2019 | Tuning

Hennessey pregătește un pachet de performanță pentru noul Corvette C8 Stingray: tunerul american își propune să scoată 1.200 CP din motorul V8

Tunerul american Hennessey promite un pachet de performanță pentru noul Corvette C8 Stingray. În urma modificărilor pregătite de casa de tuning, motorul V8 de 6.2 litri ar urma să ofere până la 1.200 de cai putere.
Joi, 03 Octombrie 2019 | Modele noi

Chevrolet a prezentat noul Corvette Convertible: 502 CP și plafon de tip hardtop care poate fi operat până la 48 km/h

Chevrolet a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul Corvette Convertible. Modelul constructorului american dispune de un plafon retractabil de tip hardtop care poate fi operat până la viteze de 48 km/h.
Vineri, 19 Iulie 2019 | Modele noi

Versiuni noi pentru proaspătul Chevrolet Corvette: americanii pregătesc o variantă cabrio, dar și sisteme de propulsie electrificate

Oficialii Chevrolet au confirmat faptul că noua generație Corvette va primi în scurt timp și o versiune cabrio. Ulterior, sub capota modelului american vom vedea și sisteme electrificate de propulsie.
Marti, 24 Aprilie 2018 | General

Chevrolet a dus pe circuit noul Corvette ZR1: modelul american a reușit o viteză maximă medie de 342 km/h

Chevrolet Corvette ZR1 a ajuns pe ovalul din Papenburg, Germania. Americanii au vrut să verifice viteza maximă a noului Corvette ZR1, iar la final, media obținută a fost de 342 km/h.
Sambata, 22 Aprilie 2017 | O lume nebuna

Fast and Furious în versiune domestică: un american a cauzat două accidente în 7 minute la volanul propriului Corvette

Un american de 54 de ani a reușit să cauzeze două accidente în două orașe diferite în mai puțin de 7 minute în timp ce se afla la volanul propriului Corvette Stingray Convertible. Acesta a fost apoi oprit de trecători să-și continue aventura.
Joi, 31 Decembrie 2015 | Interviu

Cadou de sfârșit de an: Barack Obama, invitatul lui Jerry Seinfeld într-un Corvette Stingray din 1963

Președintele Statelor Unite ale Americii primește la Casa Albă o vizită mai puțin protocolară decât de obicei: comedianul Jerry Seinfeld și un Corvette Stingray de a doua generație. Discuția e una pe care oricine trebuie s-o urmărească.
Joi, 13 August 2015 | Siguranta

SUA: cercetătorii de la Universitatea din San Diego au controlat prin smartphone frânele unui Corvette

Cercetătorii de la Universitatea din San Diego au demonstrat că sistemul de frânare al unui Corvette poate fi activat sau decuplat la viteze mici folosind un dispozitiv de diagnosticare și un smartphone.
Marti, 04 Noiembrie 2014 | General

Presa britanică: "Jucătorii lui Manchester United nu au condus maşinile din flota oferită de Chevrolet"

Englezii de la Daily Mail au descoperit că jucătorii echipei Manchester United nu s-au atins de flota de Corvette şi Camaro oferită de Chevrolet încă din aprilie în baza contractului de sponsorizare al echipei. Oficialii clubului şi responsabilii mărcii auto au confirmat informaţia anunţată de tabloidul britanic.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan, Citroen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru